MWC17: LG G6 je kopija još nepredstavljenog Samsun

poruka: 32
|
čitano: 5.276
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MWC17: LG G6 je kopija još nepredstavljenog Samsun".
8 godina
protjeran
Re: MWC17: LG G6 je kopija još nepredstavljenog Sa
Feudalac kaže...
zuper kaže...
Da, jer OLED i S835 su jedino što čini flagship. LOL.
I ja isto preferiram OLED, ali nemam ništa protiv ni jako dobrog IPS-a. Može SoC biti i S890, ali neće ništa značiti ako će ga softver kočiti. Imaš modela sa S625 koji uz optimiziran softver daju iskustvo puno skupljih modela.
Svaki flagship ima karakteristiku po kojoj je iznad drugih. S8 sigurno neće u svemu biti najbolji

Optimiziran softver u rečenici s Androidom je oksimoron. Zaboga miloga, aplikacije se još uvijek izrađuju u Javi i kao takve distribuiraju, treba li što dodati?

A što se tiče ekrana i SoC-a, čitaj s razumijevanjem. Jesam li ja igdje rekao da SAMO ekran i soc čine high end uređaj? Istaknuo sam dvije stvari koje zajedno čine ekskluzivu, android je svima isti kao i dostupnost svih drugih komponenti.

Dobar komentar, prije 3-4 godine. Updjetaj taj hejt ili su ti blokirani serveri. 

9 godina
neaktivan
Re: MWC17: LG G6 je kopija još nepredstavljenog Sa
fer-de-lance kaže...

Zapravo je nebitno programira li se Android kod u Javi ili nekom od drugih ponudenih jezika, zato jer se od Marshmallowa kod pri instalaciji rekompajlira u nativni,  a VM se koristi striktno samo za formiranje frameworka, kontrolu izvodenja koda i formiranje manifesta.

Android nije više  onaj isti od prije 10 godina.

Sad je to jedina izbalansirana platforma koja radi na skoro svim mikroarhitekturama.

Druga je stvar štekanje flagshipa (ne postoji kod AOSP-a) za koje su krivi njihovi "programeri" koji se  u radu vode načelima naših saborskih zastupnika...

Načelno se ništa nije promijenilo jer se kompilacija i dalje obavlja na tvom uređaju, samo sada u drugom trenutku. To i dalje predstavlja ograničenje.

Ja rekoh
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice