Mark Hurd odstupio s čela HP-a

poruka: 6
|
čitano: 3.179
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mark Hurd odstupio s čela HP-a".
16 godina
protjeran
Mark Hurd odstupio s čela HP-a

Znaci nije dobio otkaz zbog samodetonirajucih kineskih baterija u svojim laptopima nego zato sto je bio u vezi sa neznam kime?!

Ovaj HP stvarno drzi do principa. Od sada uvijek HP!

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Mark Hurd odstupio s čela HP-a

Cije baterije se danas ne rade u Kini?

16 godina
neaktivan
RE: Mark Hurd odstupio s čela HP-a

Vidjet čemo kako će se sada snaći..

17 godina
neaktivan
HP je mrtav!

Sta se mene tice, HP je mrtav. Vise ništa ne kupujem od nijh. Prodali smo na tisuce laptopa, all-in-one printera i kojekakvih uređaja i najveca reklamacija je dosla sa HP-ovih proizvoda! ACER rulez! (nemam ACER-ov laptop nego dva HP-ova, cisto da se zna)

A sta se tice ponasanje HP-ovg CEO-a, nista cudno. Ti ljudi imaju pare na bacanje pa im ponekad pocinje bit dosadno u zivotu i traze malo zabave sa strane :-)

Najdrazi mi je HP-ov kodeks antikorupcijske politike! Zasto se pitate? Pa zato - ako ste cak i najnizi HP partner morali ste platiti 120 dlara jer "se slazete s njihovom politikom"! Da, dobro se procitali - morate platiti 120 dolara i potpisali hrpu dokumenata kako bi HP bio siguran da necete "kupovati", tj. podmicivali svoje stranke.Zamislite da HP ima samo 100.000 partnera po svijetu. Matematika je jasna - kako namaknuti pare u krizi? Oguli svoje korisnike. Dakle, 100.000 x $120 = 12 milijuna dolara!!!! A da prst niste makli! A sta ako HP ima 500.000 (partnera) x $120 = 60 MILIJUNA DOLARA! To se zove kapitalizam!

A ja sam mislio da MS pretjeruje sa svojim zahtjevima! No more HP!

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: HP je mrtav!
Hackme kaže...

Sta se mene tice, HP je mrtav. Vise ništa ne kupujem od nijh. Prodali smo na tisuce laptopa, all-in-one printera i kojekakvih uređaja i najveca reklamacija je dosla sa HP-ovih proizvoda! ACER rulez! (nemam ACER-ov laptop nego dva HP-ova, cisto da se zna)

A sta se tice ponasanje HP-ovg CEO-a, nista cudno. Ti ljudi imaju pare na bacanje pa im ponekad pocinje bit dosadno u zivotu i traze malo zabave sa strane :-)

Najdrazi mi je HP-ov kodeks antikorupcijske politike! Zasto se pitate? Pa zato - ako ste cak i najnizi HP partner morali ste platiti 120 dlara jer "se slazete s njihovom politikom"! Da, dobro se procitali - morate platiti 120 dolara i potpisali hrpu dokumenata kako bi HP bio siguran da necete "kupovati", tj. podmicivali svoje stranke.Zamislite da HP ima samo 100.000 partnera po svijetu. Matematika je jasna - kako namaknuti pare u krizi? Oguli svoje korisnike. Dakle, 100.000 x $120 = 12 milijuna dolara!!!! A da prst niste makli! A sta ako HP ima 500.000 (partnera) x $120 = 60 MILIJUNA DOLARA! To se zove kapitalizam!

A ja sam mislio da MS pretjeruje sa svojim zahtjevima! No more HP!

Nikad vise. Takva jedna renomirana firma a takvo smece prodaju. Sramota. Naravno, ne govorim o samo jednom uredjaju...

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 21:41 (bnaci).
17 godina
RE: HP je mrtav!
Hackme kaže...

ja sam se zaprepastio kroz neke razgovore koliko su ljudi "plitki" i neupuceni kod zabave masnih managera i privatnih poduzetnika.

evo i danas vam u sred sezone eskort cvjeta.

ljudi misle da jahte sluze kako bi se ukrcalo zenu i djecu i poslo na 20 milja od obale pit pivu.

sve te glavonje tako ljetuju pa vjerojatno i taj ceo...na pucini..sampanjac, coca, hrpa placenih curki i deri miki..bukakke, gangbang i sl.

pa ljudi se znaju zabavit i imaju s cime.

sve vam je to isti gulas,zvalo se hp ili msi ili acer.

teško vrijeme za matore
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice