Lijek za skupi iPhone?

poruka: 44
|
čitano: 7.901
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lijek za skupi iPhone?".
17 godina
neaktivan
Lijek za skupi iPhone?

Potpisujem činjenicu da je večina robe ovog ili onog tipa proizvedena u Kini ili negdje u Aziji za par dolara ili šaku riže, a nasmijala me rečenica da bi tip upao u neprilike objašnajavujći "trebi" da je ovo u stvari kopija iPhona.

Oni koji se pale na trebe koje se pale na robu s potpisom u pravilu imaju novaca za bacit na precjenjenu igračku i to je čisto okay i legitimno, a oni koji budu kupili Meizu ti će razliku u cijeni "investirat" u još nešto. Dakle dobiješ sve što ima i iPhone + nešto ekstra. Meni osobno se to čini kao super deal, ali opet ja sam "vudren" na svoju stranu jer preferiram funkcionalost pred sjajem kučišta. Ima nas svakakvih i to je baš super je inaće bi kapitalizmu bilo baš teško. ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lijek za skupi iPhone?
bubbach kaže...

ovo mi je ekvivalent hm.. kako da se izrazim.. sugrađanima upitnog porijekla koji dođu s diezel trapericama ili nikke majici ili kapa kapom Smijeh

ili imaš para pa ti je imat iphone onak.. po defaultu ili nemaš para pa kupiš samsung ili lg ili nešto.

Ja volim dizajnersku robu i ne bježim od toga, ali kad si hoću kupiti nešto a nemam para da odem u diesel odem u turbo sport. ne odem u konjscinsku i kupujem tursku obleku sa fleširanom šasijom Smijeh

nikad ali nikad u životu nisam primjetio da netko nema lacosticu na sebi ali puno puta sam primjetio da netko ima fejkanu lakosticu. moje je mišljenje da je to dno dna i u tom smislu prije bih izvadio svoju 3310 iz garaže nego išao kupovat kineski iphone.

palo mi sad na pamet nešto.. dolaziš u subotu navečer van i pazi imaš "iphone" i dolazi ti mala ono.. s neba pala pred tebe

i onda vidi taj tvoj jad na stolu i kaže.. ajme vidi koji frajer ima iphone (kako bi ovo jeftin scenarij morao biti, ali svejedno, pretpostavimo da je istinit) a ti joj onda kreneš objašnjavat.. eh da maja.. to ti je skoro iphone, znaš.. to ti je kineski iphone jer.... blablabla

zar ne bi bilo tako nekom momku nekako bolje da ima neku nokijicu na stolu pa da uopće ne pričaju o mobitelu nego eto o tome ko je šta u horoskopu i koje su kome boje oči.

Kada onaj momak s fejkanim iPhoneom tu istu malu skine u krevetu, u istoj je poziciji u kojoj si i ti s pravim iPhoneom: ni jedan ga ne nosi u krevet (barem se nadam).

Definitivno bi trebalo osmisliti emisiju poput Red Carpeta koja bi se bavila provociranjem, ismijavanjem i pljucanjem po wannabe eliti koja ima.
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2008 11:53 (naxeem).
17 godina
Lijek za skupi iPhone?

Ono što je Bubać htjeo reći je da radije kupi nešto kvalitetno/originalno, a ne neke kopije. E sad da li će ga netko zavaljati, pa prodati robu koja je kopija, nije ni bitno, nego je bitno da je on išao na provjerenu kvalitetu. Zašto se kopije ne prodaju bolje od originala? Zato jer su lošije izrade. Velika većina stvari (ako ne i sve) koje Kinezi rade kao kopiju nečega, je loše kvalitete, pa se iz tog razloga niti ne prodaju toliko. Kvaliteta>kvantiteta je poanta.

Ako si kupuješ iPhone radi šminke, ugleda u društvu ili bilo čega, onda kupi original, a ne štediti, jer onda si obični wanna be. Zamisli James Bonda kako umjesto što vozi Aston Martine i sl., neka vozi neki mali nabrijani auto, pa mu sad radi uštede daju da vozi nabrijanog fićeka koji "ima sve kao i pravi auto, ali ga je jeftinije slupati". LoL!?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bubbach kaže...

palo mi sad na pamet nešto.. dolaziš u subotu navečer van i pazi imaš "iphone" i dolazi ti mala ono.. s neba pala pred tebe

i onda vidi taj tvoj jad na stolu i kaže.. ajme vidi koji frajer ima iphone (kako bi ovo jeftin scenarij morao biti, ali svejedno, pretpostavimo da je istinit) a ti joj onda kreneš objašnjavat.. eh da maja.. to ti je skoro iphone, znaš.. to ti je kineski iphone jer.... blablabla

A zašto bi zaboga uopće netko držao na stolu mobitel???
Meni te današnje 'fancy' spike nisu baš jasne..   ja nikada s komadima nisam pričao o mobitelima, a uvijek se našlo zanimljivih tema Namigiva

P.S. a to da me neka treba procjenjuje na osnovi mog modela mobitela ili auta koji vozim - pa takve sam u startu otpisao kao kokoši glupe..
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
 A zašto bi zaboga uopće netko držao na stolu mobitel???
 A gdje bi ga držao? Na klaviru? Belji se sry, morao sam...
<?= "hello world" ?>
17 godina
neaktivan
Lijek za skupi iPhone?

Pa u džepu ili torbici nekakvoj, na remenu što ja znam..  nikada ga ne stavljam na stol.

To mi je isto kao kad dođe faca u birc i stavi na stol ključeve od BMW-a da se vidi i zna što vozi. Zašto ključeve od auta staviti na stol?!?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...

Pa u džepu ili torbici nekakvoj, na remenu što ja znam..  nikada ga ne stavljam na stol.

To mi je isto kao kad dođe faca u birc i stavi na stol ključeve od BMW-a da se vidi i zna što vozi. Zašto ključeve od auta staviti na stol?!?

Osoba koja ima u osnovici skriva od tuđih pogleda ono što ima, e ali onaj koji je sav iskompleksiran eh taj je pravi babun....  I.R. Baboon ;D
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2008 13:07 (Mayo).
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

To su mi najbolje face, dok si neke spiju i odu, zaborave ključeve na stolu pa dok dođu do auta i sjete se zašto je auto zaključan.... ŠPRINT do birtije. Obično ispadnu glupi jer su to većinom mali bogatunčići.
Deal with the facts and live with them.
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
 A kakve veze ima uspoređivanje Meizo telefona sa fejkanom odjećom?
 pa nek ti objasni netko drugi s topica, mislim da prosječno intelignetna osoba moj post shvaća. ja za tvoj jednostavno nisam dovoljno pametan..
Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician
16 godina
neaktivan
Lijek za skupi iPhone?

iPhone smrdi laganini...  ja ga mogu osjetit kad je u istoj prostoriji u kojoj sam i ja...   on kod mene izaziva kihanje i peckanje prosta*te

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
bubbach kaže...
the_tux kaže...
 A kakve veze ima uspoređivanje Meizo telefona sa fejkanom odjećom?
 pa nek ti objasni netko drugi s topica, mislim da prosječno intelignetna osoba moj post shvaća. ja za tvoj jednostavno nisam dovoljno pametan..
To što je Meizo "wannabe" kopija Iphonea ne mora značiti lošu kvalitetu.

Iphone vs Rock:

Iphone vs Rock Iphone vs Rock
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
17 godina
protjeran
Lijek za skupi iPhone?

Meizu je samo kap u ogromnom moru, za godinu-dvije će kompletna iPhone pompa  nestati kao što je pompa oko Palma i iPaqa prošla.

0 0 hvala 0
17 godina
Lijek za skupi iPhone?

A je.... vas iPhone.... Smeće izkomercijalizirano do krajnjih granica (btw to je smeće od mp3 playera - naspram kineskih smeća dobro se čuje, ali prema Cowon, iAudio ili Sony mp3 playerima je užasan)

Radje za 7k kupiš laptop i neki Nokia / SE mobitel i još za ostatak odvedeš djevojku na večeru... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Veza je u pricipu. Žestoko !
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice