Lažne šifre za Facebook

poruka: 36
|
čitano: 6.414
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lažne šifre za Facebook".
16 godina
neaktivan
RE: Lažne šifre za Facebook
Kečko kaže...

pa imaš opciju da urediš liste tak da možeš stavit da te ona vidi off, a ostali on

Gnjavator kaže...
lg-viewty kaže...
Kečko kaže...
captain_soap_McTawish kaže...

Pa tko je dovoljno glup da nasjedne na to????!!!

možda oni koji se pridružuju grupi da će se facebook plačat i svi koji nisu u grupi će ga plačat? ili možda oni koji se pridruže u grupu pa će onda dobit dislike tipku, ili oni koji se pridružuju u grupu da će dobiti VIP status? da, da facebookovci su informatički totalno nepismeni, a malko i poremećeni...

da ne pričamo o grupama raznoraznih pomoći i donacija, napravi grupu ja sam imbecil pozovi sve prijatelje i vidi kak će grupa rast :D to će ti dovoljno reči o pameti facebookovca

Kako koji korisnici Facebooka, ima ih stvarno glupih koji se ne razumiju u nista, a ima i ovakvih kao ja i mozda vi koji se razumijemo i necemo nasjesti na prevare..

Osobno mi idu na zivce ovi sto imaju 9-13 godina pa vec imaju fejs i stalno su dosadni, nazalost,  sestricna sa nekih 11 godina mi je obavezno dosadna na chatu na facebooku cim vidi da sam online i ide mi na zivce, a nema opcije za blokiranje chatanja s nekim korisnikom,..

A jesi napredan korisnik... ono, urediš si grupe i za svaku pojedinu grupu si možeš postaviti status online ili ne :)

Decki, hvala, nisam znao da je ta funkcija za to jer malo chatam na fejsu, al dok netko navali na chat, onda ga se nemogu rjesit..

Sada, imam truncicu vise znanja te cu sada znati i ja drugima pomoci Cool

Apple iPhone 3G 16GB
16 godina
protjeran
Lažne šifre za Facebook

Evo opet me napali primio njihova 2 mejla od tih podvala a avast odmah ko lud tinu ninu....eto slika u prilogu....otvorio Outlok Expres 2010 i odmah avast se javlja i kaže na Facebook e-mail piše password res pa password reset imate sve na slici!

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lažne šifre za Facebook

Hoće li se antivirus aktivirat ako ja koristim hotmail pa pokrenem prilog u internet browseru.

Ne koristim facebook pa ne mogu probat.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
captain_soap_McTawish kaže...

Hoće li se antivirus aktivirat ako ja koristim hotmail pa pokrenem prilog u internet browseru.

Ne koristim facebook pa ne mogu probat.

Ja mislim da da

17 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Evo opet me napali primio njihova 2 mejla od tih podvala a avast odmah ko lud tinu ninu....eto slika u prilogu....otvorio Outlok Expres 2010 i odmah avast se javlja i kaže na Facebook e-mail piše password res pa password reset imate sve na slici!

Ak nisi vec ubio taj mail jel mozes vidjet s kojeg maila je doso?

Vidim u avastu nes from: T-com... pa me zanima dal su se bar potrudili stavit slicnu domenu, npr t:com :P

www.dice3d.com - Online portfolio
16 godina
protjeran
horizon kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Ak nisi vec ubio taj mail jel mozes vidjet s kojeg maila je doso?

Vidim u avastu nes from: T-com... pa me zanima dal su se bar potrudili stavit slicnu domenu, npr t:com :P

Ćuj ćim otvorim outlok a taj mail dođe meni neda avast da odem niti pogledat samo VRIŠTI pa tak da neču riskirat šta je sigurno sigurno

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice