pa imaš opciju da urediš liste tak da možeš stavit da te ona vidi off, a ostali on
Pa tko je dovoljno glup da nasjedne na to????!!!
možda oni koji se pridružuju grupi da će se facebook plačat i svi koji nisu u grupi će ga plačat? ili možda oni koji se pridruže u grupu pa će onda dobit dislike tipku, ili oni koji se pridružuju u grupu da će dobiti VIP status? da, da facebookovci su informatički totalno nepismeni, a malko i poremećeni...
da ne pričamo o grupama raznoraznih pomoći i donacija, napravi grupu ja sam imbecil pozovi sve prijatelje i vidi kak će grupa rast :D to će ti dovoljno reči o pameti facebookovca
Kako koji korisnici Facebooka, ima ih stvarno glupih koji se ne razumiju u nista, a ima i ovakvih kao ja i mozda vi koji se razumijemo i necemo nasjesti na prevare..
Osobno mi idu na zivce ovi sto imaju 9-13 godina pa vec imaju fejs i stalno su dosadni, nazalost, sestricna sa nekih 11 godina mi je obavezno dosadna na chatu na facebooku cim vidi da sam online i ide mi na zivce, a nema opcije za blokiranje chatanja s nekim korisnikom,..
A jesi napredan korisnik... ono, urediš si grupe i za svaku pojedinu grupu si možeš postaviti status online ili ne :)
Decki, hvala, nisam znao da je ta funkcija za to jer malo chatam na fejsu, al dok netko navali na chat, onda ga se nemogu rjesit..
Sada, imam truncicu vise znanja te cu sada znati i ja drugima pomoci