Bez puno smisla. Tko želi računalo za igranje, kupiti će nezavisnu grafičku karticu. Tko želi uredsko računalo, taj će kupiti sa integriranom.
Hibrid mi se ne čini pogodnim nikome.
Bez puno smisla. Tko želi računalo za igranje, kupiti će nezavisnu grafičku karticu. Tko želi uredsko računalo, taj će kupiti sa integriranom.
780G je stekao planetarnu slavu baš zbog toga što je spoj 15W niske potrošnje i razumnih sposobnosti pokretanja igara.
Sad su ga još poboljšali, i eto tebe s izjavom da ovo nema smisla. Interesantno
Psst! Hint - HTPC računala, i kućna računala za nezahtjevnu publiku kojima je dosta odigrati nešto The Simsa i Sporea.
Što ćeš, kad svi samo Crysis igraju :D
nema veze što se Simsa prodalo 500 puta više od Crysis + Farcry + COD4 zajedno :)
Meni se ovo čini odlično!
serija 4 ima puno veći omjer snage/cijene/potrošnje nego starije, pa zašto ne hibrid?
hd4200+hd 4550 za jedan solidni cf lo-profile htpc, super za eventualno igranje ili za jeftine konfiguracije.
Nego COD 4 ide dosta dobro na hd3200/3300 pogotovo kad se clocka malo sa 500MHz na 950MHz integrirka.
Čak sam i crysis warhead mogao na low vrtit.
Za video,audio, starije igrice, i novije igrice na low/medium sa manjom rezom je ovo predobro. Ostavlja sve nvidia-ine i intelove,via-ine integrirke u prašini, a cijena je vrlo niska.
nema veze što se Simsa prodalo 500 puta više od Crysis + Farcry + COD4 zajedno :)
Sjajna vijest s obzirom na popularnost i na kvalitetu več postoječeg 780 G ;mogu reči jedva čekam!
Inace imam ploču sa 780g +4850e koji troši smješno malo i mogu reci čudo jedno igrao skoro svaku noviju igru bez nekih problema !Farcry 2 Crysis COD4, 5itd itd uglavnom mala potrošnja i stvarno mala razina buke od strane procesora !
moj susjed igra na integriranoj hd3200 sve igre koje mu skinem sa neta. Čak je i crysis prešao, za nezahtjevne korisnike i one kojima je važno da se igra samo vrti ove nove su sasvim dovoljne.
moj susjed igra na integriranoj hd3200 sve igre koje mu skinem sa neta. Čak je i crysis prešao, za nezahtjevne korisnike i one kojima je važno da se igra samo vrti ove nove su sasvim dovoljne.
EDIT: poblesavio mi firefox pa poslao poruku 2 puta.
dobar potez ATI-ja,ova grafička će biti odlična za korisnike kojima kompjuteri koriste za Internet ili za obradu teksta i tablica,a moći će i starije igre ići bez problema
Pa danas ovo integrirano naveliko premašuje snagu diskretnih kartica prije 2-3 godine uz puuuno manje dimenzije i ptrošnje struje
Ocito je kako tehnika ide naprijed i sve sta je u bilo u kompjuteru prije 10 godina,danas imamo to sve u mobitelima(da ne kazem da su mobiteli i jaci pogotvo ona nvidia tegra)tak onda i u kompovima integrirana grafika ide dalje,al također i obicne grafe idu naprijed.Jer za recimo 10 godina integrirana grafika bi mogla bit bolja od danasnjih najjacih grafa,al kakva ce onda biti obicna grafa?I kakve ce onda bit igre po pitanju grafike i zahtjevnosti?Opet cemo doc na istu stvar samo sto ce sve bit visestruko mocnije nego je danas.Zamislite kad izade Crysis 15 i bude zahtjevao 20GB grafike i 50GB Rama i barem 15-ak jezgri na procesoru
evo da se i ja pohvalim, amd 785 chipset bez dodatne graficke, vrti C&C3 Tiberium Wars, Generals Zero Hour, Company of Heroes + gomilu djecijih igrica (Magic Ball, Ice Age ...) detalji i rezolucija su malcice nizi, naravno, ali je moje zadovoljsvo veliko
da mi je ovo pricao netko prije nebih vjerovao
pozdrav
A što će mu više od 4GB sistemske memorije?
tri su i ostalo su ekspanzije
tri su i ostalo su ekspanzije
Ne, bile su dvije kad sam to napisao. Pojma nemaš
pozdrav,
nazalost nisam se upoznavao sa oc potencijalom maticne ploce,
do sada sam podigao takt procesora i to je bilo bez problema ... sto se tice integrirane graficke, plan mi je bio da ju koristim dok god radi kako treba (trenutno mi pokrece sve sto igram), a kad igre krenu trzati kupit cu stand alone rjesenje....
sto si tocno mislio pod dodavanjem sistemske memorije integrirenoj grafickoj, naime dodao sam koliko se max moglo ...