iPhone raste, Android pada, Blackberry tone

poruka: 102
|
čitano: 11.830
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone raste, Android pada, Blackberry tone".
16 godina
protjeran
Re: iPhone raste, Android pada, Blackberry tone
Ezio kaže...
Malo sam karikirao ali ako je osoba sklona takvim incidentima onda joj se sigurno ne isplati kupovati neki fini mobitel poput iphonea nego neku kramu.
Padali su i meni iphonei ali u tri godine mozda tri puta. Cetvorka mi je u godinu dana samo jednom pala i to nespretnoscu kolege koji je nogom potegao kabel punjaca. I nije im bilo nista.

Vidim ja da si ti jako fin iz Finske a ja sklon incidentima... {#} Kaže se svaki cigo svog mob... konja hvali :)))))
Volim likove koji skucaju za novi bmw i onda ga glancaju na parkiralištu i drže pokrivenog, otkriju samo kad je sunčano... umjesto da ga voze. Ziher imaš i najlon na parketu i novine po foteljama. Da se ne oštete. Fotelje.

TELEFON JE ALAT,  pa sad jbg ako ti opadne, ces't la vie. Ako ti padne 5 puta pa mu nije ništa, onda shvatiš da ne moraš pazit na my preciousss iFetiš, baš te briga. A da mi je baš bitno, kupio bih kurton za 1 eu na ebayu i stvar riješena.
Stari, krama ti je iPhone, jer kao što je tu netko rekao: kupiš si za te pare 10 komada pa ako ti se razbije, briga te. A ne da držiš mobitel (revolver, pit-bulla...) u ruci zbog nedostatka muškosti i suviška kompleksa.

Samo ti budi oprezan, i skucaćeš i za iPhone6. I bit prvi u selu. Možeš ga staviti na tabletić u vitrinu, tak ti se sigurno neće ogrebat.

16 godina
neaktivan
colonello_Bastardo kaže...

konacno se ljudi opametili!

blackberry pod vrata da se ne zatvaraju, android djetetu da se igra a iphone u ruku i udri

:)

nenene, iphone djeci da se igraju, iphone je toliko ogranicen da boli glava, prakticki se moze rec da je napravljen za djecu sa svim tim ogranicenjima koja bi se na drugim uredjajima nazivala roditeljska zastita, dok je android otvoren a jos otvoreniji root-anjem, ako znas sta radis na android mozes dic windowse ili linux, ja naprimjer imam linux debian, takodjer mozes crackirat wifi i jos mnogo toga, a ako ti je iphone bolji onda si samo dio mase bez mozgova koji previse vjeruju propagandi zbog koje je iphone toliko popularan, takodjer takvi obozavaju iphone a pojma nemaju sta je ios, a takvima koji kupe mobitel sa android os-om to je samo mobitel sa touchscreen-om i nemaju pojma kakve su mogucnosti uredjaja koji posjeduju 

17 godina
neaktivan

važno da je svaki dan tema o androidu, appleu, WP7, i svim mogući glupostima vezanim za smartphone, a npr. o tome što je Kodak, pionir u svijetu fotografije, danas proglasio bankrot ni riječi.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Nit sam sa sela, niti skucavam za bmw, niti su mi najloni na namjestaju. Slusas previse prica ekipice iz birtije.
Samo imam bolje motoricke sposobnosti pa mi mob ne pada iz ruku.
16 godina
protjeran
Ezio kaže...
Nit sam sa sela, niti skucavam za bmw, niti su mi najloni na namjestaju. Slusas previse prica ekipice iz birtije.
Samo imam bolje motoricke sposobnosti pa mi mob ne pada iz ruku.

Kakve veze ima tvoja motorika s "finom gospodom", "finim mobitelima"?

Čovjek koji je opterećen "finim" stvarima je kompleksaš koji se srami vlastite sirovosti. Fetiš poput iPhonea ti tu neće pomoći.

EDIT:

ovo nisam ni ubro:

"Bacanje moba sa dva metra visine, kupanje istog u juhi ili punču nisu sportovi kojima se fina gospoda bave. Ljudi sa takvim potrebama jednostavno moraju kupiti neki plasticnjak a ne ajfon."

Kupanje istog u punču???Sportovi kojima se fina gospoda bave???
OMFG ti si toliko kinky da mi se sviđaš. Vjerujem da se sa svojim frendovima dobro zabavljaš u sportskom kupanju u... ne želim ni zamišljat.

Stari, svaka čast na hrabrosti! {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 20:54 (darkborn).
13 godina
neaktivan
Dkc kaže...

Ja isto imam iPhone 4S, upecao sam ga za 4k na njuškalu. Svakako je najbolji, najbrži, najkvalitetniji itd. Jučer mi je pao s prvog kata nije mu ništa zbog besprijekorne kvalitete izrade. U ruci leži najbolje od svih, oštri rubovi su kao stvoreni za moje ruke. Ekran je strašan, s besprijekornom rezolucijom pa je tako gledanje filmova užitak na tom prostranom ekranu, a igre da ne govorim.

Meni ovo zvuci ovako: ja imam iphone 4S 64gb(neki se ljudi hvale gigabajtima iz nekog razloga),na silu sam ga kupio jer su me prijatelji prisilili, a i svi su ga imali pa zasto nebi i ja.To je najbolji,najbrzi,najkvalitetniji,najseksiji mobitel u svemiru(zato sto ga svi imaju).Jucer mi je pao s visine od 10cm i nije se ni ogrebao jer je cijeli izrađen od nehrđajuceg celika.U ruci mi najbolje lezi jer nosim navlaku od gela.Ekran je cak bolji od nokie 3310 pa je tako gledanje filmova uzitak na "prostranom" ekranu od 0.21 incha koji se nije povecao od prvog modela.A o igranju igrica da ne govorim,lakse je igrat na touchscreenu nego na PC-u (posebno FPS).Malo zezancije lol
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 21:28 (xR4Z3R).
13 godina
neaktivan

iphone u hrvata je ista stvar što znaci imat mercedesa u hercegovini. a to svi znamo... end of discussion

a recimo vani u razvijenim zemljama europe, švicarska npr. iphone imaju fufice, metrosexualci i ostali bogataši ili šminkeri. blackberry se koristi za posao. android pokriva ostatak trzista.

4 4 hvala 1
13 godina
neaktivan
Pa nemaju iphone samo homoseksualci,transvetiti,silovatelji,prostitutke i ubojice.Neki ljudi stvarno pretjeruju.Mozda je to zbog toga sto si ga oni nemogu priustiti pa vrijeđaju ostale koji ga imaju
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
xR4Z3R kaže...
Pa nemaju iphone samo homoseksualci,transvetiti,silovatelji,prostitutke i ubojice.Neki ljudi stvarno pretjeruju.Mozda je to zbog toga sto si ga oni nemogu priustiti pa vrijeđaju ostale koji ga imaju

Toliko si zatupljen da niti sam to ne shvacas. Ali hvala što nas zabavljaš {#}

15 godina
neaktivan
redline kaže...

a recimo vani u razvijenim zemljama europe, švicarska npr. iphone imaju fufice, metrosexualci i ostali bogataši ili šminkeri.

iPhone imaju i Hrvati, tocnije, ovi koji se vole pravit mecene, i, naravno, l00dache :)

A da u ostalim drzavama iPhone imaju ovi koje si nabrojao, tu se slazem. Jedan Nijemac koji nam servisira bmw-a ima 3 iphonea, odnosno jedan iphone 4, i 2 iphonea 4s(jedan mu sluzi za slikanje i snimanje, dok mu drugi sluzi za pozive itd...). A u Italiji ti svatko ima iphone, tamo su svi sminkeri. Osobno, nisam upoznao Talijana koji nema iphone, a bome ih poznajem prilicno puno.

Blackberry je vise za posao(i ja ga koristim, iako sam jos u skoli), iphone je za gore navedene, dok Android ima sve funkcije koje imaju iOS i BBOS(vise-manje). End of discussion.

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!- Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 21:06 (dturko).
15 godina
neaktivan
redline kaže...

iphone u hrvata je ista stvar što znaci imat mercedesa u hercegovini. a to svi znamo... end of discussion

a recimo vani u razvijenim zemljama europe, švicarska npr. iphone imaju fufice, metrosexualci i ostali bogataši ili šminkeri. blackberry se koristi za posao. android pokriva ostatak trzista.

Koliko si ti kolega puta bio svicarskoj da znas tko kakve mobitele ima. Samo da te infromisem malo, u svicarskoj iphone od svih prodanih smartphonea ima udio trzista od odprilike 60% i isto tako vrijedi i za Mac kod privatnih korisnika. A korisnika Androida je vrlo vrlo malo! {#}

Kad ne spavam budan sam
13 godina
neaktivan
redline kaže...
xR4Z3R kaže...

Toliko si zatupljen da niti sam to ne shvacas. Ali hvala što nas zabavljaš {#}

Ti si toliko zatupljen da ne shvacas kako se zezam LOL
14 godina
neaktivan

ajd ne pricajte mi o bateriji samo.... imam sgs2, ujutro ga skinem s punjaća oko 7:00 i u 18:30 je prazan!! hallooo?! tko je tu normalan?! vec sam rekao da cu ga reklamirat, kaze mi frend da je i njemu tako! najduze do oko 21:00 mu traje. u t-mobileu su mi rekli da gasim stalno aplikacije,wifi,gps i ostale gluposti, da ce mi potrajat dulje baterija. Medjutim, na iphoneu, nikad nisam morao gasit ista i trajao mi je dan i po. govorim za ip4!

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
miki-os kaže...

ajd ne pricajte mi o bateriji samo.... imam sgs2, ujutro ga skinem s punjaća oko 7:00 i u 18:30 je prazan!! hallooo?! tko je tu normalan?! vec sam rekao da cu ga reklamirat, kaze mi frend da je i njemu tako! najduze do oko 21:00 mu traje. u t-mobileu su mi rekli da gasim stalno aplikacije,wifi,gps i ostale gluposti, da ce mi potrajat dulje baterija. Medjutim, na iphoneu, nikad nisam morao gasit ista i trajao mi je dan i po. govorim za ip4!

otidji na galaxy s2 temu, tamo ce te decki uvjerit da je to normalno i da budes sretan sta i tolko traje i svi sretni..

16 godina
neaktivan

ja imam xperiu x10 wifi stalno ukljucen i baterija moze dosta dugo trajat, mozda ne tjedan dana kao na k550i recimo al sigurno moze 3 do 4 dana mozda zato sto je li-polymer a ne li-ion baterija

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ne znam, ali razocaran sam u samsung! a ti ljudi koji ga hvala toliko ocito ga nisu koristili. a i moram priznati, čak i fotke bolje daje ip4 a o 4s da ne govorim. mislio sam za promjenu si uzeti, svi hvala sgs2, reko mora bit super. ali mislim da je čak obični iphone 4 bolji.

13 godina
neaktivan
Ok mrzitelji iPhona, dajem svoj S2 za 4S t-mob Pa da vidim jednog

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
sakic kaže...
Ok mrzitelji iPhona, dajem svoj S2 za 4S t-mob Pa da vidim jednog

i tata bi sine ;)

17 godina
neaktivan
popstar kaže...
redline kaže...

Koliko si ti kolega puta bio svicarskoj da znas tko kakve mobitele ima. Samo da te infromisem malo, u svicarskoj iphone od svih prodanih smartphonea ima udio trzista od odprilike 60% i isto tako vrijedi i za Mac kod privatnih korisnika. A korisnika Androida je vrlo vrlo malo! {#}

Cool story bro.

Evo vijest stara manje od mjesec dana:

On the continent, Google’s gains were much greater, as it took share from Apple as well as Symbian. In Germany, Europe’s biggest market, Android now has a 61 per cent share, up from 17.1 per cent. The iPhone slid from 27.1 per cent to 21.9 per cent. The pattern was similar in Italy, Spain and France.

http://www.telegraph.co.uk/technology/mobile-phones/8972934/Apple-iPhone-prospers-in-Britain-but-suffers-in-the-eurozone.html

Ima i na BOL-u:

http://www.bug.hr/vijesti/pad-popularnosti-iphonea-europi/112979.aspx

Moj miki ...

miki-os kaže...

ne znam, ali razocaran sam u samsung! a ti ljudi koji ga hvala toliko ocito ga nisu koristili. a i moram priznati, čak i fotke bolje daje ip4 a o 4s da ne govorim. mislio sam za promjenu si uzeti, svi hvala sgs2, reko mora bit super. ali mislim da je čak obični iphone 4 bolji.

A nisi se pohvalio svojom baterijom na iP4:

miki-os kaže...
Imam ip 4, kad sam stavio ios 5.0, baterija mi je bila za jedno 20-30 % bolja, a sada kako sam stavio ios 5.0.1 baterija mi je uzas!!!! Na ios 4.x je bila puno bolja nego sada 5.0.1!!! Ima li jos netko taj problem? Hvala!

Ajmo dalje malo škrabotina:

miki-os kaže...

Osim applea. A to minse svidja kod nih. A ne da kupis samsung galaxy S2 i za dva mjeseca puno kvalitetniji. Kod iphonea si barem miran godinu dana

miki-os kaže...

iphonovi i dalje imaju najljepši prikaz slike i bilo čega, a vi samo pričajte da je retina za marketing

miki-os kaže...
Iphonove slike stavljam na laptop ekrana 17,3... I slike su pre j.... A to sto neki govore nemaju pojma. Iphone 4 i dalje najnapredniji telefon od svih!

...

17 godina

Prije nekoliko godina, imao sam hrpu poznanika koji nisu znali instalirat programa kako treba, nisu znali formatirat PC-a, i vecina ih je na istom nivou i danas. Bilo koje pitanje, problem, dilemu oko izabira, prepustali su ljudima koji se bolje razumiju u IT od njih. Hajmo napred, u danasnje vrijeme, svi ti isti koji i dan danas nemaju zive veze, svi oni redom nosaju iPhone, i svi se busaju kao da su oni prosvjetljeni otkako su uzeli komad piece of iShit-a. Ni jedan jedini od njih nebi znao nabrojat spec. iPhone-a, tehnologije koje su u njemu, i zasta sluze, kamoli od nekog drugog mobitela. Vrh njihovog znanja je kolko ima giga i mpixela.

Za mene je ovaj period bio i ostao period kada je jedan covjek uspio zaglupiti veliki dio populacije, ponajvise glupe u osnovi, al ima i nesto pametne, i sve to na globalnom nivou. Da je ovaj statistika pokazala da je 99% iOS, jos uvijek iPhone je precjenjen i debilan telefon koji nikad nece biti najbolji, kao sto je i iOS na njemu, i sva ostala iSranja.

Populacija je sve gluplja i gluplja, i samo se gore moze ocekivat.

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa sve to stoji, uzeo sam si sgs2 kao sto sam rekao za promjenu, pa i usporedjujem s ip4 jer sam ga imao. ne mogu usporedjivat s nečim što nisam imao ili???!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
H4X0R kaže...

Prije nekoliko godina, imao sam hrpu poznanika koji nisu znali instalirat programa kako treba, nisu znali formatirat PC-a, i vecina ih je na istom nivou i danas. Bilo koje pitanje, problem, dilemu oko izabira, prepustali su ljudima koji se bolje razumiju u IT od njih. Hajmo napred, u danasnje vrijeme, svi ti isti koji i dan danas nemaju zive veze, svi oni redom nosaju iPhone, i svi se busaju kao da su oni prosvjetljeni otkako su uzeli komad piece of iShit-a. Ni jedan jedini od njih nebi znao nabrojat spec. iPhone-a, tehnologije koje su u njemu, i zasta sluze, kamoli od nekog drugog mobitela. Vrh njihovog znanja je kolko ima giga i mpixela.

Za mene je ovaj period bio i ostao period kada je jedan covjek uspio zaglupiti veliki dio populacije, ponajvise glupe u osnovi, al ima i nesto pametne, i sve to na globalnom nivou. Da je ovaj statistika pokazala da je 99% iOS, jos uvijek iPhone je precjenjen i debilan telefon koji nikad nece biti najbolji, kao sto je i iOS na njemu, i sva ostala iSranja.

e bas to, iphone je jednostavno sminkerski telefon koji na prvom mjestu sluzi za pokazivanje kako oni imaju najnoviji, najbolji, najjaci mobitel a nemaju pojma kakvu drtinu imaju, i mozda na samsunzima slike jesu zrnate al zato xperia ima odlicnu kameru i slike

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 22:10 (Aces_High).
17 godina
neaktivan
miki-os kaže...

pa sve to stoji, uzeo sam si sgs2 kao sto sam rekao za promjenu, pa i usporedjujem s ip4 jer sam ga imao. ne mogu usporedjivat s nečim što nisam imao ili???!

Kad ti ne valja zamjeni ga za 4S. A usput ionako imaš Mac, iPad 2... pa si kompletiraj kolekciju Apple gadgeta.

15 godina
protjeran
H4X0R kaže...

Ti si cisti primjer toga, trollovi su sve gori i gori.

Kolko retardiranih generalizacija i predrasuda ovo izgubljeno celjade iznese u tako malo rijeci, strasno.

17 godina
miki-os kaže...

iPhone 4 se "moze" usporedjivat sa S1, a iPhone 4S sa S2, i kazem samo moze. Otidji na GSMArenu i pogledaj detaljan test 4-ke i S1 pa ces vidjet koji je bolji, ako imas imalo mozga. 4-ka je izisla u isto vrijeme kad i S, i nista nije bila bolja. 4S je izisao 6mj nakon S2, i u odnosu na 4 nije donio nista novo osim ono par pokradenih stvari iz Androida kao novina u iOS, i napumpavanje malo specs-a, sto je opet vec odavno na trzistu i nista tipa "wow". Jedina stvar vrijedna pomena u 4S je bolji senzor kamere, a mislim da i to ne opravdava prednosti 6mj.

14 godina
neaktivan

4s nisam planirao uzimat iz razloga sto su 4s nije neki napredak, sto je dvojezgreni to mi nista ne znaci jer mi je 4 letila, jedino zbog kamere... iz tog razloga sam si i uzeo sgs2 da vidim iz prve ruke. ja ne kažem da je loš mobitel, samo nije istina što pričate da je nebo i zemlja iphone s sgs2!! na samsungu mi je baterija puuuno lošija, kamera je lošija nego na ip4 i ekran je bolji na iphoneu! sviđa mi se što je 4.3 incha i općenito nije loš, ali sam naveo stavke koje su bolje na iphoneu i to tvrdim da je tako! ne cu ga jos mijenjat skoro, čekat ću nadolazeći iphone kakav će bit.

14 godina
neaktivan

ti prijatelju ocito nisi koristio nijedan, prema tome molim te šuti!

17 godina
neaktivan

Slika koja savršeno pristaje ovoj temi

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

4 0 hvala 1
17 godina
miki-os kaže...

4s nisam planirao uzimat iz razloga sto su 4s nije neki napredak, sto je dvojezgreni to mi nista ne znaci jer mi je 4 letila, jedino zbog kamere... iz tog razloga sam si i uzeo sgs2 da vidim iz prve ruke. ja ne kažem da je loš mobitel, samo nije istina što pričate da je nebo i zemlja iphone s sgs2!! na samsungu mi je baterija puuuno lošija, kamera je lošija nego na ip4 i ekran je bolji na iphoneu! sviđa mi se što je 4.3 incha i općenito nije loš, ali sam naveo stavke koje su bolje na iphoneu i to tvrdim da je tako! ne cu ga jos mijenjat skoro, čekat ću nadolazeći iphone kakav će bit.

Niko nije reko da je razlika nebo i zemlja. Kamera u 4-ke nije bila nit ce ikad biti bolja od SGS2, sa 4S je drugo stanje, al i to nedovljno da sam vidis razliku i  tvrdis da je bolja ova ili ona jer su obadvije fantasticne. SGS2 ima jaci procesor, ima veci ekran, naravno da ce baterija lakse otici. Kada je Apple ubacio 2core cpu, imali su problema sa pregrijavanjem i baterijom. Kad se jednom odluce povecat ekran na 4+ incha, opet ce imat dodatne probleme sa baterijom radi veceg ekrana. Kad se jednom odluce ubaciti widgete u sistem ili pokretnu pozadinu, onda ce opet ima problema sa vecom potrosnjom. Kad to sve zajedno budu imali, jedne godine, ko zna mozda i ove nesto od toga, onda se vrati pa usporedjuj potrosnju i brzinu ili ista drugo sa mobitelom koji je to sve imao a koji je u prodaji bio od Aprila 2011.

14 godina
neaktivan

koristio sam ip4 godinu dana, sada sgs2 dva mjeseca i znam o čemu pričam. a to što pričaš nema smisla. mislim ako tefelon ima razno razne funkcije, onda smatram da se trebuju i koristiti, zar ne?! to je samo znak da nije dobro usklađeno!

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice