Padali su i meni iphonei ali u tri godine mozda tri puta. Cetvorka mi je u godinu dana samo jednom pala i to nespretnoscu kolege koji je nogom potegao kabel punjaca. I nije im bilo nista.
Vidim ja da si ti jako fin iz Finske a ja sklon incidentima... Kaže se svaki cigo svog mob... konja hvali :)))))
Volim likove koji skucaju za novi bmw i onda ga glancaju na parkiralištu i drže pokrivenog, otkriju samo kad je sunčano... umjesto da ga voze. Ziher imaš i najlon na parketu i novine po foteljama. Da se ne oštete. Fotelje.
TELEFON JE ALAT, pa sad jbg ako ti opadne, ces't la vie. Ako ti padne 5 puta pa mu nije ništa, onda shvatiš da ne moraš pazit na my preciousss iFetiš, baš te briga. A da mi je baš bitno, kupio bih kurton za 1 eu na ebayu i stvar riješena.
Stari, krama ti je iPhone, jer kao što je tu netko rekao: kupiš si za te pare 10 komada pa ako ti se razbije, briga te. A ne da držiš mobitel (revolver, pit-bulla...) u ruci zbog nedostatka muškosti i suviška kompleksa.
Samo ti budi oprezan, i skucaćeš i za iPhone6. I bit prvi u selu. Možeš ga staviti na tabletić u vitrinu, tak ti se sigurno neće ogrebat.