Sa dead code eliminacijom se samo dobije bolji rezultat a ne bolje performanse.
I to mediji zapravo tretiraju u fazonu da je browser "brži" , što zapravo nije već su samo eliminisali dead code.
http://blog.mozilla.com/rob-sayre/2010/11/17/dead-code-elimination-for-beginners/
Isto tako Firefox ima lošije performanse kod hardversko akceleracijskih demoa zbog banalnih stvari u demoima Microsofta.
...
- neobično tumačenje, rekao bih prema svojim potrebama (unutar rasprave) ne prema stvarnom stanju.. (slabo argumentiranje)
- nekome je važna brzina, nekom izgled, stabilnost, button na 'prvom' mjestu... -stvar izbora, ali zašto bi MSov demo bio kriterij (eliminiraj MS ako misliš da namjerno degradira konkurenta, mislim da je to ovdje kao alibi), daj neki koji je tebi OK, ako je cilj dokazati brzinu. (meni je zanemarivo).
Nemam namjeru uvjeravati nekog da je neki browser dobar, poželjno je kritizirati sve otkrivene mane.
Nisam primjetio mane, nisam primjetio ni tvoje argumente s tim u vezi. Meni radi OK.
Ocjenjujući, dajem dvojku=prolaz (zadovoljava). ...ali je moj raspon ocjena 1-2.
Stavio IE 9 64 bit.Ne da leti nego je loodilo...samo što nema Flash 10.1 za 64 bit IE...
-koji razlog ne korištenja 32bitne ver. browsera? (bar dok ne izađe flash koji stvarno radi.., možda i na linuxu).
-Sve radi normalno.