Igraš se, pa još zaradiš 1800 eura

poruka: 7
|
čitano: 1.400
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Igraš se, pa još zaradiš 1800 eura".
15 godina

Fifa se ne igra na natjecanju već Pro Evolution Soccer 2014. A što se tiče hadverskih nagrada hint. *kašljuc* Fatal1 *kašljuc*

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.3.2014 17:01 (dj_renny).
Moj PC  
1 7 hvala 0
15 godina
Re: Igraš se, pa još zaradiš 1800 eura
dj_renny kaže...

Fifa se ne igra na natjecanju već Pro Evolution Soccer 2014. A što se tiče hadverskih nagrada hint. *kašljuc* Fatal1 *kašljuc*

Na valjda najvecem europskom (i svjetskom) esport portalu Electronic Sports League, PES se uopce ne igra koliko ja znam. Dok se Fifa igra na veliko sa velikim tjednim i mjesecnim novcanim nagradama.

EUW: Ferritin
15 godina
Ferritin kaže...

Na valjda najvecem europskom (i svjetskom) esport portalu Electronic Sports League, PES se uopce ne igra koliko ja znam. Dok se Fifa igra na veliko sa velikim tjednim i mjesecnim novcanim nagradama.

Wellcome to Balkan.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
12 godina
protjeran

osvajam d2 .... z ste!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dj_renny kaže...
Ferritin kaže...

Wellcome to Balkan.

Ukoliko imate volje/truda/želje organizirat FIFA dio turnira na samom event-u, slobodni ste se javiti na navedene mailove.

15 godina

CS:GO buducnost eSportsa

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislia sam da je cod2 propa ... :) ali ipak ga netko igra

Suba
Moj PC