kolko se razumijem u cijene mobitela, kad to dode kod nas ce kostati barem 330€, ako ne i vise i samim tim nece biti bas toliko isplativ.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kolko se razumijem u cijene mobitela, kad to dode kod nas ce kostati barem 330€, ako ne i vise i samim tim nece biti bas toliko isplativ.
pa tako ti je to......zato ja imam prijatelje u njemackoj i tako tamo :)))
ne, toliko ce docu u pretplati za 555,666,999 i milijardu kuna....
Kod nas, ako dođe, bit će 300€ u najskupljoj tarifi.
Tocno to, i pazi, pravdat ce ga jer je pandan skupljim opcijama iz Samsunga, HTC-a...nije bitno koliko trazi proizvođač za njega ^^
Tocno to, i pazi, pravdat ce ga jer je pandan skupljim opcijama iz Samsunga, HTC-a...nije bitno koliko trazi proizvođač za njega ^^
Ma, iovak vise nema smisla kupovat uz tarifu. Pogotovo ako vam vecinu koristenja moba cini internet ko meni. Lijepo bonbon i mob iz ducana/oglasnika i bok.

Ma, iovak vise nema smisla kupovat uz tarifu. Pogotovo ako vam vecinu koristenja moba cini internet ko meni. Lijepo bonbon i mob iz ducana/oglasnika i bok.
E ja priznajem da sam se zaj... i uzeo mob uz pretplatu. Ali istu grešku nisam ponovio kad je ženi "trebao" novi mob.
ma da bude i 3000 po našim mjerilima cijena je ok, na crno 2500 uzimam.
Definitivno je prošlo vrijeme kad se moglo zbog pretplate kupiti povoljno mobitel. Meni uskoro izlazi 2 godine srednje skupe pretplate i gledam koji bi mobitel uzeo uz produljenje ali niš nije toliko povoljno da bi se opet uvaljao u 2 godine pretplate koju ne iskoristim po potrošnji.
Mislim uzeti Tele2 Smart za 30kn, dobijem 1Gb, 300minuta prema svima a svaki SMS i uspostava poziva se naplaćuje, mislim da bu mi to bilo oko 60-70kn mjesečno (na osnovi analize mojih troškova) što je 3x manje nego sad!
A za pare koje mi operater nudi mobitel uz produljenje pretplate kupim isti iz oglasnika po 10% većoj cijeni.
Sad samo ako netko ima iskustva sa Smart tarifom, jel to OK? nema nekih muljaža?
Definitivno je prošlo vrijeme kad se moglo zbog pretplate kupiti povoljno mobitel. Meni uskoro izlazi 2 godine srednje skupe pretplate i gledam koji bi mobitel uzeo uz produljenje ali niš nije toliko povoljno da bi se opet uvaljao u 2 godine pretplate koju ne iskoristim po potrošnji.
Mislim uzeti Tele2 Smart za 30kn, dobijem 1Gb, 300minuta prema svima a svaki SMS i uspostava poziva se naplaćuje, mislim da bu mi to bilo oko 60-70kn mjesečno (na osnovi analize mojih troškova) što je 3x manje nego sad!
A za pare koje mi operater nudi mobitel uz produljenje pretplate kupim isti iz oglasnika po 10% većoj cijeni.
Sad samo ako netko ima iskustva sa Smart tarifom, jel to OK? nema nekih muljaža?
Nema muljaža, a i da ima, nije pretplata, ako te zajebu, samo odeš. Razmotri i Simpu koji nudi 1 GB i 1000 minuta za 50. Uspostava je 0.29 kn. Ja trenutno koristim Smart i potošim 500 MB i skoro sve minute. Taman me izađe 50 kn (svaki mjesec jedan bon).
Tak i ja mislim, u prosjeku imam oko 250minuta, 700Mb i cca 100 poziva plus 10 SMS-a što bi bilo 30+29+4=63kn mjesečno, a sad mi uzmu za to isto 170 :(
Hvala
Jednom sam bio vezan 2 godine ugovorom, i nikad više! Uglavnom, relativno je govoriti da mobiteli na pretplatu nisu povoljni, jer još uvijek ima dosta ljudi kojima nije puno izdvojiti 175 kn /mj da bi povoljno dobili npr. SIII mini koji je super mob.
Inaće, poučen vlastitom pogreškom potpisivanja ugovora na 2 godine, sada lijepo koristim najpovoljniju tarifu, a mobitel, kada dođe na red, biti će neki smartphone u rangu oko 1000 - 1500 kn.
Za te novce se može pronaći dobar i brz uređaj. Naravno, ne pada mi na pamet birati mob prema kriteriju "koju igricu može pokrenuti". Najbitnije su redovni upgrade-ovi!
(inaće, koristim žestoku Tomato tarifu - 1000 1000 1000 bez naknade za uspostavu poziva za ukupno 99 kn/mjesečno + 10 kn rad. frekv.)
Mobitel je odličan, i ako ga u dogledno vrijeme ponude (tomato ili bonbon) bez ugovorne obaveze za neki pristojan novac (cca 1500 kn), mogao bih ga uzeti!
Na stranu sad tarife i cijene kod nas, meni ovaj mobitel izgleda strašno. Po meni za tu cijenu (300 Eura) nema boljeg mobitela, definitivno best buy.
Fantastičan mob. I wish to have it.
Na stranu sad tarife i cijene kod nas, meni ovaj mobitel izgleda strašno. Po meni za tu cijenu (300 Eura) nema boljeg mobitela, definitivno best buy.
Kaj nije i Nexus 4 isto 300 eura?
A to je Krait a ne A9, ima vise rama, vise sanse za upgrade itd.