Huawei Ascend G615

poruka: 16
|
čitano: 4.728
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Huawei Ascend G615".
16 godina
Huawei Ascend G615

kolko se razumijem u cijene mobitela, kad to dode kod nas ce kostati barem 330€, ako ne i vise i samim tim nece biti bas toliko isplativ.

Prodajem nekorišten COD4 Key || Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Huawei Ascend G615
Bass kaže...

kolko se razumijem u cijene mobitela, kad to dode kod nas ce kostati barem 330€, ako ne i vise i samim tim nece biti bas toliko isplativ.

pa tako ti je to......zato ja imam prijatelje u njemackoj i tako tamo :)))

A.X.E. The AwEsoMenESs
15 godina
neaktivan
Bass kaže...

ne, toliko ce docu u pretplati za 555,666,999 i milijardu kuna....

17 godina
Huawei Ascend G615

Kod nas, ako dođe, bit će 300€ u najskupljoj tarifi.  {#}

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jimmy kaže...

Kod nas, ako dođe, bit će 300€ u najskupljoj tarifi. {#}

Tocno to, i pazi, pravdat ce ga jer je pandan skupljim opcijama iz Samsunga, HTC-a...nije bitno koliko trazi proizvođač za njega ^^

13 godina
xyan kaže...
Jimmy kaže...

Kod nas, ako dođe, bit će 300€ u najskupljoj tarifi. {#}

Tocno to, i pazi, pravdat ce ga jer je pandan skupljim opcijama iz Samsunga, HTC-a...nije bitno koliko trazi proizvođač za njega ^^

Ma, iovak vise nema smisla kupovat uz tarifu. Pogotovo ako vam vecinu koristenja moba cini internet ko meni. Lijepo bonbon i mob iz ducana/oglasnika i bok.

14 godina
Da, tako sam i ja napravio. Topla preporuka.
AMD u <3 Intel u C===3
15 godina
neaktivan
F10EXX kaže...
xyan kaže...
Jimmy kaže...

Kod nas, ako dođe, bit će 300€ u najskupljoj tarifi.  {#}

Ma, iovak vise nema smisla kupovat uz tarifu. Pogotovo ako vam vecinu koristenja moba cini internet ko meni. Lijepo bonbon i mob iz ducana/oglasnika i bok.

GeneralPag1997 kaže...
Da, tako sam i ja napravio. Topla preporuka.

E ja priznajem da sam se zaj... i uzeo mob uz pretplatu. Ali istu grešku nisam ponovio kad je ženi "trebao" novi mob.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Huawei Ascend G615

ma da bude i 3000 po našim mjerilima cijena je ok, na crno 2500 uzimam.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Huawei Ascend G615

Definitivno je prošlo vrijeme kad se moglo zbog pretplate kupiti povoljno mobitel. Meni uskoro izlazi 2 godine srednje skupe pretplate i gledam koji bi mobitel uzeo uz produljenje ali niš nije toliko povoljno da bi se opet uvaljao u 2 godine pretplate koju ne iskoristim po potrošnji.

Mislim uzeti Tele2 Smart za 30kn, dobijem 1Gb, 300minuta prema svima a svaki SMS i uspostava poziva se naplaćuje, mislim da bu mi to bilo oko 60-70kn mjesečno (na osnovi analize mojih troškova) što je 3x manje nego sad!

A za pare koje mi operater nudi mobitel uz produljenje pretplate kupim isti iz oglasnika po 10% većoj cijeni.{#}

Sad samo ako netko ima iskustva sa Smart tarifom, jel to OK? nema nekih muljaža?

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ush kaže...

Definitivno je prošlo vrijeme kad se moglo zbog pretplate kupiti povoljno mobitel. Meni uskoro izlazi 2 godine srednje skupe pretplate i gledam koji bi mobitel uzeo uz produljenje ali niš nije toliko povoljno da bi se opet uvaljao u 2 godine pretplate koju ne iskoristim po potrošnji.

Mislim uzeti Tele2 Smart za 30kn, dobijem 1Gb, 300minuta prema svima a svaki SMS i uspostava poziva se naplaćuje, mislim da bu mi to bilo oko 60-70kn mjesečno (na osnovi analize mojih troškova) što je 3x manje nego sad!

A za pare koje mi operater nudi mobitel uz produljenje pretplate kupim isti iz oglasnika po 10% većoj cijeni.{#}

Sad samo ako netko ima iskustva sa Smart tarifom, jel to OK? nema nekih muljaža?

Nema muljaža, a i da ima, nije pretplata, ako te zajebu, samo odeš. Razmotri i Simpu koji nudi 1 GB i 1000 minuta za 50. Uspostava je 0.29 kn. Ja trenutno koristim Smart i potošim 500 MB i skoro sve minute. Taman me izađe 50 kn (svaki mjesec jedan bon).

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 17:31 (m0jA bAkA).
13 godina
neaktivan

Tak i ja mislim, u prosjeku imam oko 250minuta, 700Mb i cca 100 poziva plus 10 SMS-a što bi bilo 30+29+4=63kn mjesečno, a sad mi uzmu za to isto 170 :(

Hvala{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 17:35 (Ush).
16 godina
neaktivan
Huawei Ascend G615

Jednom sam bio vezan 2 godine ugovorom, i nikad više! Uglavnom, relativno je govoriti da mobiteli na pretplatu nisu povoljni, jer još uvijek ima dosta ljudi kojima nije puno izdvojiti 175 kn /mj da bi povoljno dobili npr. SIII mini koji je super mob.

Inaće, poučen vlastitom pogreškom potpisivanja ugovora na 2 godine, sada lijepo koristim najpovoljniju tarifu, a mobitel, kada dođe na red, biti će neki smartphone u rangu oko 1000 - 1500 kn.

Za te novce se može pronaći dobar i brz uređaj. Naravno, ne pada mi na pamet birati mob prema kriteriju "koju igricu može pokrenuti". Najbitnije su redovni upgrade-ovi!

(inaće, koristim žestoku Tomato tarifu - 1000 1000 1000 bez naknade za uspostavu poziva za ukupno 99 kn/mjesečno + 10 kn rad. frekv.)

Mobitel je odličan, i ako ga u dogledno vrijeme ponude (tomato ili bonbon) bez ugovorne obaveze za neki pristojan novac (cca 1500 kn), mogao bih ga uzeti!

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 19:20 (Zdravac).

0 0 hvala 1
14 godina
Huawei Ascend G615

Na stranu sad tarife i cijene kod nas, meni ovaj mobitel izgleda strašno. Po meni za tu cijenu (300 Eura) nema boljeg mobitela, definitivno best buy. 

Why so serious?
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Huawei Ascend G615

Fantastičan mob. I wish to have it. {#}{#}

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cordas kaže...

Na stranu sad tarife i cijene kod nas, meni ovaj mobitel izgleda strašno. Po meni za tu cijenu (300 Eura) nema boljeg mobitela, definitivno best buy. 

Kaj nije i Nexus 4 isto 300 eura?

A to je Krait a ne A9, ima vise rama, vise sanse za upgrade itd.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice