HTC među prvih pet

poruka: 27
|
čitano: 3.043
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC među prvih pet".
15 godina
HTC među prvih pet

Bravo za HTC-a, ima vrlo kvalitetne uređaje

Prava zarada, 0.02 po kliku, dobio sam 50 dolara a koristim ga 10 dana, preporuka! Link:http://bux.ratovi.net/?r=petarvarga

0 0 hvala 0
17 godina
Re: HTC među prvih pet
petarvarga kaže...

...ima vrlo kvalitetne uređaje

Mislim, imali su?

Čini mi se kako lagano fušare, radi masovnosti, kao i što je radila i Nokija, a sada... Je HTC je dobar uređaj ali mislim da su bolji bili po kavaliteti dok su vrtjeli samo WM i dok nisu imali masovnost, Android.

15 godina
protjeran
HCSC kaže...
petarvarga kaže...

Mislim, imali su?

Čini mi se kako lagano fušare, radi masovnosti, kao i što je radila i Nokija, a sada... Je HTC je dobar uređaj ali mislim da su bolji bili po kavaliteti dok su vrtjeli samo WM i dok nisu imali masovnost, Android.

U krivu si, a to potvrduje cinjenica da je WM bio jako los SW.

Sjeti se samo HTC HD2 kako se smrzavao, morao si vaditi bateriju i sl....

Svi koji su na njega stavili Android preko WM, preporodili su se. Osobno znam njih vise sto su to napravili i imao priliku isprobati kako radi.

Dakle sto je zakljucak?

HTC radi vrhunske uredaje, a sad napokon ima OS koji to moze koristiti. 

16 godina
neaktivan
Mopaba kaže...

Dakle sto je zakljucak?

Zaključak je da im trenutni vrh (sensation) ima ozbiljnih softwareskih problema sa web pretraživaćem kad je ukljucen Flash i sa softwareom od kamere koja je katastrofalna kad dolazi u pitanje snimanje videa pod lošijim uvijetima osvijetljenja.

Iskreno HTC mi sve više počinje licit na neozbiljni LG kod kojega hardware je odličan, al zato im je software banana veceg obujma.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 20:16 (microman).
15 godina
protjeran
microman kaže...
Mopaba kaže...

Dakle sto je zakljucak?

Zaključak je da im trenutni vrh (sensation) ima ozbiljnih softwareskih problema sa web pretraživaćem kad je ukljucen Flash i sa softwareom od kamere koja je katastrofalna kad dolazi u pitanje snimanje videa pod lošijim uvijetima osvijetljenja.

Iskreno HTC mi sve više počinje licit na neozbiljni LG kod kojega hardware je odličan, al zato im je software banana veceg obujma.

Da ne spominjemo da sensation ima gadnih "death grip" problema, puno gorih nego iphone, al koga za to briga..

15 godina
Mopaba kaže...
HCSC kaže...
petarvarga kaže...

Mislim, imali su?

Svi koji su na njega stavili Android preko WM, preporodili su se. Osobno znam njih vise sto su to napravili i imao priliku isprobati kako radi.

Dakle sto je zakljucak?

Ovo boldano sam i ja iskusio, strašno, doslovce se preporodio s Androidom. A WM 6.5 ostavaljam daleko iza sebe...

Prava zarada, 0.02 po kliku, dobio sam 50 dolara a koristim ga 10 dana, preporuka! Link:http://bux.ratovi.net/?r=petarvarga
14 godina
neaktivan
petarvarga kaže...

Također sam imao HD2, zbog smrzavanja sam ga prodao mislim više mi je bilo glupo svako malo vaditi bateriju...

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-bluetooth/106145.aspx
16 godina
petarvarga kaže...

Bravo za HTC-a, ima vrlo kvalitetne uređaje

i onda im se desio Android

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Mopaba kaže...

Dakle sto je zakljucak?

...a čuj, što da ti kažem. Imao sam i WM HTC i Android HTC, OS je OS. Mada nije ni Android bogzna što, namojte se sad kačiti na to. Pričamo o Hradveru, gdije je serija Hero-a bila s lošim baterijama, što je i mene zakačilo, vidim da sad neki spominju i kamere, što prije nije bio sliučaj, dok nisu imali masovnost.

15 godina
protjeran
Kad pricamo o smartphone-ima mislim na uredaje poput HTC HD, HD2, Desire itd.., tj top ponudu. Ostali modeli su tu da top modele priblize "obicnim" korisnicima i ukazu im da top modeli nisu bauk i da ga svatko moze koristiti. Da, istina je da je HTC usao na trziste entry modela ali to je bilo za ocekivati. Entry i mid trzist je u omjeru prodanih komada 90:10 (ako ne i vise) i zasto ne zaraditi kad mozes?

Vecina problema koje danas imaju novi modeli su zbog Androida 2.3. Imam i Desire i Galaxy S2 te iz prve ruke vidim razliku. S2, iako najbolji smartphone, ima par tako glupih bugova zbog OS-a i to nije razlog da kazem da se SM pokvario otkako je na Andoridu.

Sensationu je glavna zamjerka premalo interne memorije i ekran, ali HTC je ansembler, a ne proizvodac kao SM i moze ugraditi samo ono sto mu je dostupno na trzistu ekrana.

Zakljucak:

Misljenje je kao šu***, svatko ga ima. Zato nemojte zamjeriti, ovo je moj stav.

14 godina
neaktivan
HTC među prvih pet

htc hd2 je najbolji mob kojega je htc ikada izbacio

vlasnik sam te naprave cca godinu dana i nakon nekoliko mjeseci proučavanja i podešavanja windoza mob radi bezprijekorno

momci sa xda-developers-a su odradili odličan posao

P.S. zbog čega ste čupali bateriju iz tog mobitela kad isti taj mob. posjeduje gumb za restartanje (ili to samo govori nešto o vama)

usput rečeno, nepamtim kada sam taj gumb zadnji put koristio

ChooseLife,ChooseAJob,ChooseACareer,ChooseAFamily,ChooseAFuckingBigTelevision,ChooseWashingMachines,Cars,CompactDiscPlayersAndElectricalTinOpeners,ChooseGoodHealth,LowCholesterolAndDental Insurance...
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Alojzije kaže...

htc hd2 je najbolji mob kojega je htc ikada izbacio

vlasnik sam te naprave cca godinu dana i nakon nekoliko mjeseci proučavanja i podešavanja windoza mob radi bezprijekorno

momci sa xda-developers-a su odradili odličan posao

P.S. zbog čega ste čupali bateriju iz tog mobitela kad isti taj mob. posjeduje gumb za restartanje (ili to samo govori nešto o vama)

usput rečeno, nepamtim kada sam taj gumb zadnji put koristio

potpis :)

samo sta ga ja imam tek 3 mj.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
HTC među prvih pet
I ja sam ga imao pola godine pa se smrzavao...
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-bluetooth/106145.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC među prvih pet

slažem se, njegov originalni rom je horror, svatio sam to već nakon tjedan dana i nakon toga nikada se više nismo susreli.

isprobao sam par kuhanih romova i na kraju od nekoliko odličnih ukucao energy sencity rom koji me oduševio svojim izgledom, poslije naravno i svojom sposobnošću o kojoj pišem tek sada nakon mnogo mjeseci korištenja.

jedno je sigurno htc hd2, uvrijedio se neko ili ne, iziskuje mnogo truda, strpljenja i živaca. taj telefon nije za nekoga kome je taj segment tehnologije usputna zabava i rekvizit za šminkanje po špici. sa druge strane kada ga se dovede u red dobijete najboljeg od najboljih čak i za današnje vrijeme, a prisjetimo se napravljen je 2009-e i još drma po forumima, listama i sl.. a, zašto?

ChooseLife,ChooseAJob,ChooseACareer,ChooseAFamily,ChooseAFuckingBigTelevision,ChooseWashingMachines,Cars,CompactDiscPlayersAndElectricalTinOpeners,ChooseGoodHealth,LowCholesterolAndDental Insurance...
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 18:38 (Alojzije).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC među prvih pet
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 15:57 (Alojzije).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
HTC među prvih pet

Jedina zamjerka tom HD2 mi je bila na bateriju.. Nažalost, danas više manje sve baterije su slične. U konačnici budeš sretan ako bez problema izdrže cijeli dan šupanja po mobitelu...

HTC godinu dana nakon fatalne greške iphona 4 napravi što? Ponovi istu grešku.. Nevjerojatno, ali neki jednostavno neće ništa naučiti dok se sami ne opeku...

Vjerojatno idu po onoj staroj "ako si oni to mogu dozvoliti zašto nebi i mi".. Samo što većina HTC-ovih kupaca traži najbolje, ne traže HTC, za razliku od većine Apple kupaca koji traže i kupuju samo proizvode s jabukom...

Baš me zanimaju rezultati na kraju ove godine...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC među prvih pet

HTC 15-ak godina već razvija i proizvodi HiTech uređaje i večina prije ovog mobilnog buma nije ni znala da postoje. sada kada konačno imaju svoje mjesto na tabeli odlučili su uzeti svoj dio kolača kao i svi ostali, a da bi im to uspjelo treba tu i tamo proizvoditi i škart robu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mopaba kaže...
Kad pricamo o smartphone-ima mislim na uredaje poput HTC HD, HD2, Desire itd.., tj top ponudu. Ostali modeli su tu da top modele priblize "obicnim" korisnicima i ukazu im da top modeli nisu bauk i da ga svatko moze koristiti. Da, istina je da je HTC usao na trziste entry modela ali to je bilo za ocekivati. Entry i mid trzist je u omjeru prodanih komada 90:10 (ako ne i vise) i zasto ne zaraditi kad mozes?

Vecina problema koje danas imaju novi modeli su zbog Androida 2.3. Imam i Desire i Galaxy S2 te iz prve ruke vidim razliku. S2, iako najbolji smartphone, ima par tako glupih bugova zbog OS-a i to nije razlog da kazem da se SM pokvario otkako je na Andoridu.

Sensationu je glavna zamjerka premalo interne memorije i ekran, ali HTC je ansembler, a ne proizvodac kao SM i moze ugraditi samo ono sto mu je dostupno na trzistu ekrana.

Zakljucak:

Misljenje je kao šu***, svatko ga ima. Zato nemojte zamjeriti, ovo je moj stav.

Izgleda da ne pratiš previše tržište - Trenutni TOP MODEL je Sensation i taj TOP MODEL ima hrpu Softwareskih problema, naspram kojih manjak interne memorije izgleda kao nebitna stvar. totalno je neprihvatljivo da TOP MODEL sa dvojezgrenim procesorom počinje trokirati na prvu pojavu flasha, a ovo sa internom memorijom je samo dodan šlag na banana tortu.

Nadalje koliko si ozbiljan vidi se iz tvoje usporedbe Desire-a i SGSII.LOL

ZAKLJUČAK: Ovo nije moje mišljenje, ovo su činjenice.

I'll be back
16 godina
protjeran
microman kaže...
Mopaba kaže...

Dakle sto je zakljucak?

htc je oduvjek imao problema sa softverom, na wm je community ispravljao njihova sranja neznam kolko puta...a support im je bezobrazan da je to strasno

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
14 godina
neaktivan

htc je oduvjek imao problema sa softverom, na wm je community ispravljao njihova sranja neznam kolko puta...a support im je bezobrazan da je to strasno

Ako je softver od Microsofta, koliko to onda ima veze sa HTC-om koji uredno plača licencu Mikiju $. za svaki uređaj? {#}

http://www.bug.hr/vijesti/microsoft-zaraduje-androidu/108977.aspx

16 godina
protjeran
Alojzije kaže...

Ako je softver od Microsofta, koliko to onda ima veze sa HTC-om koji uredno plača licencu Mikiju $. za svaki uređaj?  {#}

http://www.bug.hr/vijesti/microsoft-zaraduje-androidu/108977.aspx

posto su problemi bili vecinom sa driverima i senseom, a driveri i sense su bili htc-ova odgovornost kakve veze ima ms sa tim?

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 15:54 (grimyHR).
14 godina
neaktivan
HTC među prvih pet

Da se drajveri sa vremenom dorađuju, to je istina, ali je isto tako i istina da Mikro$oft dugo nije ni obračao baš previše pozornosti na svoje mobilne oseve pa je tako i zakasnio dobrano da se uključi u utrku, da bi na kraju eliminirao jedan i stvorio totalno drugi softver za telefone, a zašto je to napravio kad su mu u poboljšanju os-a pomagali svi moguči wm-entuzijasti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
grimyHR kaže...

Istina, zato sam odebao HTC i Android.

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
16 godina
protjeran
Alojzije kaže...

Da se drajveri sa vremenom dorađuju, to je istina, ali je isto tako i istina da Mikro$oft dugo nije ni obračao baš previše pozornosti na svoje mobilne oseve pa je tako i zakasnio dobrano da se uključi u utrku, da bi na kraju eliminirao jedan i stvorio totalno drugi softver za telefone, a zašto je to napravio kad su mu u poboljšanju os-a pomagali svi moguči wm-entuzijasti?

doraduju? lol, pa htc je u jednom trenutku reklamirao jedan od svojih telefona da ima 3d akceleraciju, a nije uopce drivere za 3d stavio na telefon...na slijedecoj generaciji nije stavio gl wraper...i na kraju na snapdragonu driveri bili katastrofa koju suna hd2 ublazili chainfire i driveri sa toshibe tg01...

mislim da je ocito da htc ne uci na svojim greskama, tj. da ih boli kita za korisnike

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 17:22 (grimyHR).
14 godina
neaktivan
HTC među prvih pet

ma ockej, sve 5aka i sada kada si baš spomenuo fakat je tako i bilo, mladi su u ovim novotarijama, pokušavaju uloviti korak u toj industriji, tu i tamo zabrljaju i sfušaju, niko to ne opovrgava, no unatoč svemu mislim da ih dobro ide, a mjesto među prvih 5, vjerujem da ipak zaslužuju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Alojzije kaže...

ma ockej, sve 5aka i sada kada si baš spomenuo fakat je tako i bilo, mladi su u ovim novotarijama, pokušavaju uloviti korak u toj industriji, tu i tamo zabrljaju i sfušaju, niko to ne opovrgava, no unatoč svemu mislim da ih dobro ide, a mjesto među prvih 5, vjerujem da ipak zaslužuju

mladi? http://www.gsmarena.com/qtek_1010-1164.php

i ne zabrljaju tu i tamo, u skoro svakoj generaciji zbrljaju posteno tako da ne zasluzuju biti ni u prvih 10

14 godina
neaktivan
HTC među prvih pet

eto žao mi je što tako misliš

meni se osobno nisu tako jako zamjerili, na kraju je sve dobro ispalo, čak sam imao i izbora

zadovoljan sam sa onim što posjedujem (planiram ubost i rezervu), također znam ih nekolicinu koji takođe ne skrivaju oduševljenje njihovim proizvodima i nepada im teško prčkanje, rastavljanje, kombiniranje, zamjene i tome sl. na kraju krajeva baš zbog toga su ga i kupili

ispast će na kraju da je to ipak stvar ukusa

http://mob.hr/htc-otkljucavanje-bootloadera-starta-u-kolovozu/#more-15300

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 18:39 (Alojzije).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice