Google Music u Europi

poruka: 19
|
čitano: 1.818
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google Music u Europi".
15 godina
protjeran
Google Music u Europi

Jedva cekam da kod nas dode

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Google Music u Europi
sva sreca da su podatkovni paketi u hr katastrofa pa ta usluga ovdje ni nema smisla..
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan

Sva sreća pa smo zanemarivo malo tržište sa jadnom infrastrukturom i očajnim zakonima o intelektualnom vlasništvu.

12 godina
protjeran
Google Music u Europi

eto rjesenje za sve one koji kmece ovdje na forumu da im 8GB-a nije dosta na telefonu :D

no, sa cijenama flat rate interneta kod nas taj cloud ne znaci puno, ali itekako ce dobiti na smislu jednom kada flat rate postane cjenovno prihvatljiv, kao sto je to slucaj sa kucnim flat-rate internetom (iako je on jos uvijek preskup za brzine koje se pruzaju).

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
m:tel u BiH već godinama pruža flat-rate u fiksnoj bez ikakve doplate, a za €10ak pruža i u mobilnoj.
14 godina
neaktivan
Google Music u Europi

Odličan servis, koristim ga već godinu dana skoro.

1 0 hvala 0
14 godina
paradajz kaže...

Prek proxya? Jel možeš uploadat mjuzu iako ti je acc u hr? 

16 godina
neaktivan
Google Music u Europi

Ovo bi bilo prehebeno da imam brzinu sposobnu za stream, brzinu kojom bi uploadao glazbu, i flat. Pa kad idem na put ne moram trpat na mobitel nego sve preko streama. Ali mi smo još desetak godina iza toga.

hobi:moj-android.net

0 0 hvala 0
17 godina
Quiem kaže...

Sva sreća pa smo zanemarivo malo tržište sa jadnom infrastrukturom i očajnim zakonima o intelektualnom vlasništvu.

to znači da po nekoj kozmičkoj pravdi nama ne trebaju uvjeti kakvih ima na zapadu?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
Google Music u Europi

Zbog clouda i je 8 i 16 gb bez dodatne memorijske kartice. A kad nam uz sadržaje u cloud bace i svakodnevne aplikacije i naposljetku OS... GAME OVER

0 0 hvala 0
16 godina
Chronosus kaže...
paradajz kaže...

Ja sam proxy koristio samo kod registracije i evo od prvog dana radi normalno bez proxya...

Copyright 2012
16 godina
neaktivan
Chronosus kaže...
paradajz kaže...

Proxy je trebao samo za registraciju. Mogu se stavljat pjesme i slušat bez problema, ali kupovina nije moguća

12 godina
protjeran
dijital kaže...

Zbog clouda i je 8 i 16 gb bez dodatne memorijske kartice. A kad nam uz sadržaje u cloud bace i svakodnevne aplikacije i naposljetku OS... GAME OVER

ne kuzim sta zelis reci? da je cloud dobar ili ne?

13 godina
neaktivan
Iggx kaže...
Chronosus kaže...
paradajz kaže...

Proxy je trebao samo za registraciju. Mogu se stavljat pjesme i slušat bez problema, ali kupovina nije moguća

kak putem registracije, ja sam probo preko us proxy-a ali kad unesem svoj gmail acc kaže nije za moju zemlju?

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina
Koristim vec pola godine, predobro!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...

kak putem registracije, ja sam probo preko us proxy-a ali kad unesem svoj gmail acc kaže nije za moju zemlju?

Probaj tunnelbear, ako ne radi onda su zablokirali sad. 

13 godina
neaktivan
Iggx kaže...
PC - stručnjak kaže...

Probaj tunnelbear, ako ne radi onda su zablokirali sad. 

Našo sam neki proxy koji ide preko socket protokola i radi :D

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
Google Music u Europi

Onemogućili su sve registracije preko tunnelbear ili proxija uvođenjem dodatne autorizacije putem kreditne kartice.. Pa ako nemate karticu registriranu u US nema sreće :-(

0 0 hvala 0
16 godina
Google Music u Europi

Bas sam sad probao tutorial opisan u BUGu. Instalirao Tunnel Bear i onda me pita za Google Wallet u koj treba ubaciti kreditnu karticu. Po broju je skonto da kartica nije iz SADa i nije me pustio dalje. Dakle nisam uspio otvoriti racun.

Jel ima neki workaround za ovo? Mozda neki fake broj kartice kojim se ne mogu napraviti troskovi ali izgleda ko da je iz SADa? :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice