Jedva cekam da kod nas dode

Jedva cekam da kod nas dode
Sva sreća pa smo zanemarivo malo tržište sa jadnom infrastrukturom i očajnim zakonima o intelektualnom vlasništvu.
eto rjesenje za sve one koji kmece ovdje na forumu da im 8GB-a nije dosta na telefonu :D
no, sa cijenama flat rate interneta kod nas taj cloud ne znaci puno, ali itekako ce dobiti na smislu jednom kada flat rate postane cjenovno prihvatljiv, kao sto je to slucaj sa kucnim flat-rate internetom (iako je on jos uvijek preskup za brzine koje se pruzaju).
Odličan servis, koristim ga već godinu dana skoro.
Prek proxya? Jel možeš uploadat mjuzu iako ti je acc u hr?
Ovo bi bilo prehebeno da imam brzinu sposobnu za stream, brzinu kojom bi uploadao glazbu, i flat. Pa kad idem na put ne moram trpat na mobitel nego sve preko streama. Ali mi smo još desetak godina iza toga.
Sva sreća pa smo zanemarivo malo tržište sa jadnom infrastrukturom i očajnim zakonima o intelektualnom vlasništvu.
to znači da po nekoj kozmičkoj pravdi nama ne trebaju uvjeti kakvih ima na zapadu?
Zbog clouda i je 8 i 16 gb bez dodatne memorijske kartice. A kad nam uz sadržaje u cloud bace i svakodnevne aplikacije i naposljetku OS... GAME OVER
Ja sam proxy koristio samo kod registracije i evo od prvog dana radi normalno bez proxya...
Proxy je trebao samo za registraciju. Mogu se stavljat pjesme i slušat bez problema, ali kupovina nije moguća
Zbog clouda i je 8 i 16 gb bez dodatne memorijske kartice. A kad nam uz sadržaje u cloud bace i svakodnevne aplikacije i naposljetku OS... GAME OVER
ne kuzim sta zelis reci? da je cloud dobar ili ne?
Proxy je trebao samo za registraciju. Mogu se stavljat pjesme i slušat bez problema, ali kupovina nije moguća
kak putem registracije, ja sam probo preko us proxy-a ali kad unesem svoj gmail acc kaže nije za moju zemlju?
kak putem registracije, ja sam probo preko us proxy-a ali kad unesem svoj gmail acc kaže nije za moju zemlju?
Probaj tunnelbear, ako ne radi onda su zablokirali sad.
Probaj tunnelbear, ako ne radi onda su zablokirali sad.
Našo sam neki proxy koji ide preko socket protokola i radi :D
Onemogućili su sve registracije preko tunnelbear ili proxija uvođenjem dodatne autorizacije putem kreditne kartice.. Pa ako nemate karticu registriranu u US nema sreće :-(
Bas sam sad probao tutorial opisan u BUGu. Instalirao Tunnel Bear i onda me pita za Google Wallet u koj treba ubaciti kreditnu karticu. Po broju je skonto da kartica nije iz SADa i nije me pustio dalje. Dakle nisam uspio otvoriti racun.
Jel ima neki workaround za ovo? Mozda neki fake broj kartice kojim se ne mogu napraviti troskovi ali izgleda ko da je iz SADa? :/