Samsungu akbar!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
smještanje prevelike baterije (od 3.500 mAh)
wtf? s8+ ima 6,2 ekran sa 3500 baterijom, a ovaj bi trebao biti navodno 6,3 sa 3300, dakle fizicki veci uredaj sa manjom baterijom??
ako to bude istina, radije biram s8+ sa 6,2 i 3500, nego n8 sa 6,3 i 3300
ako je isti chipset, a koliko vidim je, onda nece biti "stedljiviji" od s8+
stoji na arstechnica da global verzija mobitela sadrži i pirotehičko odijelo. prenesite vijest u cijelosti.
wtf? s8+ ima 6,2 ekran sa 3500 baterijom, a ovaj bi trebao biti navodno 6,3 sa 3300, dakle fizicki veci uredaj sa manjom baterijom??
I to je malo. Moj OnePlus 3T je 5,5" pa ima 3400 mAh bateriju
pa je, baterije nikad dosta.. moj s7e je 5,5 pa ima 3600 bakteriju, i to je ok, tesko da ga mogu ubit kroz cijeli dan. s8+ se pokazao jako dobrim po pitanju baterije.. ali ovo sa smanjivanjem baterije na note seriji mi nije jasno nikako
pa je, baterije nikad dosta.. moj s7e je 5,5 pa ima 3600 bakteriju, i to je ok, tesko da ga mogu ubit kroz cijeli dan. s8+ se pokazao jako dobrim po pitanju baterije.. ali ovo sa smanjivanjem baterije na note seriji mi nije jasno nikako
imam s6 2550 baterija a mogu u njega staviti 3600 od s7 edge verzije. ko tu koga?
tako i taj note monimalno 4k mah
Zaboravljate da olovka zauzima ajme mjesta.
bas bi volio da note 8 ima bateriju preko 3500mah ...iako je stedljiviji od mog (note 4) ali ne znam...Postao sam jako čudljiv prema tim mobitelima..Zasad je moj Note 4 jedini mob koji mi je iznio osmijeh na lice kod izlaska i odmah sam ga kupio i ne požalio kune ..vec otkucava 2 i pol godine skoro a ja i dalje ne nalazim novog mu zamjenika :( . Jesam li ja čudan ?
Napokon odlična vijest.
Uskoro izlazi najbolji smartphone današnjice.
A ja još koristim Note 2 jer čekam da krepa ali nema šanse.
i bolje da ne krepa ,ali eto ne znam stvar je u tome što ja nisam jedan od onih koji briju hjoo Note najjbolji mobitel na svijetu ikad iphone killer apple eater blaa blaa srač srač ,i iphone iako im cestitam na gro stvari ja ga osobno ne koristim iskljucivo zato jer stvari koje meni trebaju ios nema ili su kompliciranije za koristenje u konacnosti i onda je upitno dal ce radit . Ali jednostavno ni jedan jos mobitel koji je izasao me nije impresionirao odmah na prvu kao moj prijasnji S3 i sada Note 4. Nakon toga sve čekam svake godine ee sad ce bit bas bas i onda ga zaseru s necim i padne mi sve u vodu. Mene osobno da pitaju da mi je dizajnom isti kao Note 4 samo ofc sa novim hardverom i 4000+ mah ja sretan !
To što je zaslon veći ne znači da je mobitel veći, već možda da je više površine iskorišeno za ekran.
Al da, nema logike.
I ja sam na 2-ci, planiram mu staviti Android 7 :o)
ma te baterije...ako neće zaradit na mobitelu,ali 'oće na baterijama kao i svi ostali kad stanu krepavat nakon 2je godine...već pomalo smješna i banalna stvar današnjice ne samo kod Samsunga već i kod ostalih,napucavanje performansi bez pomaka izdržljivosti na baterijama koja će sve to gurat barem 2 dana bez punjača.
Napokon odlična vijest.
Uskoro izlazi najbolji smartphone današnjice.
Da, svi već jedva čekamo da izađe iPhone 8 . Jedino to ni nije tako uskoro, još treba ipak malo čekati