Ella Dvornik objašnjava kako blogom i Facebook str zaključana tema

poruka: 332
|
čitano: 39.840
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ella Dvornik objašnjava kako blogom i Facebook str".
17 godina
odjavljen
Re: Ella Dvornik objašnjava kako blogom i Facebook
mbaksa kaže...

Muškarci kritiziraju ideje ili rad koji smatraju lošim, pičkice anonimno i iza leđa omalovažavaju osobu na osobnoj razini. 

S obzirom da redakcija ima moje osobne podatke ne vidim kako sam ja tu anoniman? I zasto bih se uopce na anonimnost trebao pozivati - pa nije da sam joj prijetio smrcu ili nesto.

SAMA je plasirala hrpu svojih lascivnih fotografija/videa na medij na kojem zaradjuje ali mi smo sovinisti ako se toga dotaknemo. Tko o cemu...

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Ella Dvornik objašnjava kako blogom i Facebook str

Meni samo nije jasno kako se to moglo dozvoliti Eli da radi intervju bez hidžaba na glavi. 

3 0 hvala 0
13 godina
A kad će Pernar?
I much prefer the sharpest criticism of a single intelligent man to the thoughtless approval of the masses.

0 1 hvala 0
17 godina

Ova tema se vlece na vrhu stalno, pa reko da vidim kaj ima...

I kaj ste na kraju zakljucili?

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
protjeran
ivek decembarski kaže...
A kad će Pernar?

Oporavlja se od chemtrailsa.

8 godina
protjeran
mbaksa kaže...

Sve neke vrle jalne, dušebrižničke muškarčine, koje anonimno omalovažavaju osobu koja im nije apsolutno ništa kriva, o kojoj zapravo ne znaju ništa, i još sve to na informatičkom forumu koji je zadnje mjesto za takve stvari.

PA UPRAVO TO - ako želite biti informatički forum, informatički portal i informatički magazin (njega doduše još niste ukebali), onda se BAVITE INFORMATIKOM. Umjesto Elle Dvornik i reklamiranja kojekakvih startupa, dajte monitore, grafičke, diskove, periferiju, fotoaparate, televizore, mobitele, laptope, software, online servise, itd.

17 godina

Dosta je popularno na ovom forumu hejtati nekoga tko je uspio napraviti biznis od društvenih platformi (Facebook, YouTube, itd.)

Ne pratim Ellu, ali ako je njoj dobro i meni je.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
kapetan_ajkula kaže...

Opa, dakle ti postujes razlicitost sve dok spada u tvoju viziju iste, a ako je misljenje razlicito onda odmah prijetnje, prozivanja, bombe i teroristi. Koliko vidim najvise vrijedjate ti i baksa. Ali nema veze, takvi internet ratnici obicno su u stvarnosti nistice.

Da li je po srijedi inteletkutalna inferironst ili intelektualno nepoštenje?

Pročitali ste post u cjelosti? Imate puno pravo da vam se Ella i njeno gostovanje ne sviđa i možete to kulturno napisati. Nemate pravo na himbeno moraliziranje,

Zašto je Ella sponzoruša i nevrijedna pažnje. Zanima me.

8 godina
protjeran
ivek decembarski kaže...
A kad će Pernar?

Pernar će kad redakcija opet skuha nekakvu "nemanipuliranu" predizbornu anketu.

9 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže...

u petak, i ja nisam znao da u vrapču imaju internet.. ali da, luđacima trebaju odvratiti pozornost da ne odlutaju..

Velite u petak. Jeste se dobro oprali nakon toga, zgasili svjetla, obavili ispovijed, izlupali se bičem i ono najbitnije jeste i vlasnicu mufa koja je "širila noge" sredili bičem što Vas je navela na grijeh?

16 godina
Sroljo the second kaže...
LUNAT1C kaže...

u petak, i ja nisam znao da u vrapču imaju internet.. ali da, luđacima trebaju odvratiti pozornost da ne odlutaju..

Velite u petak. Jeste se dobro oprali nakon toga, zgasili svjetla, obavili ispovijed, izlupali se bičem i ono najbitnije jeste i vlasnicu mufa koja je "širila noge" sredili bičem što Vas je navela na grijeh?

ne, rekao sam joj da odgoji sina..

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
13 godina
A jel i tebi teško kad je njoj teško? 😀

Ne kužim gdje vi svi vidite nekakvo hejtanje? Većina ljudi govori da curi nije mjesto na Bugu u star traču i to je zapravo to.

+ poslije Pernara hoću Željku Markić
I much prefer the sharpest criticism of a single intelligent man to the thoughtless approval of the masses.
9 godina
neaktivan
Friday kaže....

SAMA je plasirala hrpu svojih lascivnih fotografija/videa na medij na kojem zaradjuje ali mi smo sovinisti ako se toga dotaknemo. Tko o cemu...

Pa mogli ste završiti misao do kraja, ide na Vas jako lijepo,....kurva o poštenju.

Lascivne fotografije su Vama stvorile takve misli, pa o kome to onda govori? O njoj?

Meni je lijepo za vidjeti lascivne fotografije. Osobe koje vidim na takvim fotografijama mi nisu "kurve koje traže da ih se šuta".

Ono, boteje , iz koje ISILove pećine si ti izpuzao?!?!

Znaš ovo sa ISILom ti nije nikakva zajebancija. U Saudijskoj i mnogim drugim moralno visoko rangiranim zemljama, neštićenu ženu siluju, onda je kamenuju jer ona je kriva što su je silovali. Pa sama je tražila.

9 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže...

ne, rekao sam joj da odgoji sina..

Pa ako ne bude kako si rekao bude vidl'a svoje

Žena dobila svoje jer ne sluša

13 godina

Sroljo the second 

Loše ti je trolanje

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 13:25 (ivek decembarski).
15 godina

E pa cijenjena nacijo pa Vi svi ste teška komedija (nešto u stilu "Maratonci trče počasni krug"). Čitam tu sedam stranica proljeva (bome i ja nisam normalan) i ne mogu vjerovati o čemu se vodi rasprava. Jedni i drugi ste u pravu i krivu i nema tu pobjednika ili pametnijeg, nitko neće mjenjati svoj stav niti će itko drugoga uvjeriti da promjeni stav (uostalom to i nije bit rasprave). Vi cijenjeni forumaši prebacujete iz šupljeg u prazno sa kojim ciljem, šta mislite da će te sa navedenim uspijeti. Zašto nešto gledati ako Vam se to ne sviđa ili još bolje tu osobu ne podnosite? Zašto uopće to komentirati? Čemu ta potreba uopće bilo kakvog komentiranja (dobrog ili lošeg) ako Vas to apsolutno ne zanima? To su neka pitanja na koje sami sebi trebate dati odgovore i bit će Vam lakše ili puno teže jer ćete shvatiti tko ste ili šta ste.

Iskreno nisam gledao video jer nemam neke sipmatije tj. nije mi baš "sijela" kao osoba, napominjem da sam isključivo o Elli informiran preko medija (što je zapravo i loše, jer znamo kakvi su naši, a bome i svijetski mediji), a zapravo možda je cura u stvarnosti (što i vjerujem) ok, samo je imala tu sreću tj. nesreću da joj je obitelj bila konstantno medijski eksponirana pa samim time i ona sama, tako da je svako njezino upitno ponašanje bilo propitivano i eksponirano u nekom najčešće lošem svijetlu i takva je i ostala većinom i zapamćena. 

Elli svaka čast jer je upravo izazvala efekt kakav ni sama nije mogla zamisliti jednostavnim pojavljivanjem u Bug emisiji. Efekt koji je izazvala je taj da se o ovome i njoj priča, nije bitno u kakvom kontekstu nego da se priča, to je i cijela svrha marketinga jer svaki oblik publiciteta je dobar, pa makar on bio i loš i on je za nju u konačnici dobar jer se priča o njoj što je i bit svega ovoga. Inače ovo što je ona danas su isključivo mediji stvorili, a ona je samo to iskoristila (kako su i oni nju) za samopromociju onoga čime se ona sada bavi.

Iskreno joj želim uspijeha u onome u čemu uživa jer mislim da je kroz puno toga prošla u životu dobrog i lošeg (mislim da je ovog bilo više) i nek uživa u životu - ipak možda karma malo vraća natrag.

Za nas ostale iskreno želim da se počnemo bavit samim sobom i da uspijemo u svojim životima ostvariti šta je nama bitno, a ne se zamarati tuđim životima (ne samo Ellinim nego i drugima).

Čovijek sam sebi radi raj ili pakao na zemlji, a najčešće odabiremo pakao jer se bavimo svime samo ne sa sobom.

Bit svega ovoga je zašto se "zamarati" sa Ellom ako Vam ona ništa ne predstavlja u životu ili još gore ne podnosite ju na temelju kojih ili čijih zaključaka, a osobu niste ni upoznali.

Iskreno bi zamolio moderatore da odrade svoj posao i zaključaju ovu temu jer ona nema svoj smisao već od drugog komentara u ovoj temi.

Moj PC  
6 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ivek decembarski kaže...

Sroljo the second 

Loše ti je trolanje

To ti je zato jer se ne radi o trolanju.

17 godina
odjavljen
Friday kaže....

Pa mogli ste završiti misao do kraja, ide na Vas jako lijepo,....kurva o poštenju.

Lascivne fotografije su Vama stvorile takve misli, pa o kome to onda govori? O njoj?

Meni je lijepo za vidjeti lascivne fotografije. Osobe koje vidim na takvim fotografijama mi nisu "kurve koje traže da ih se šuta".

Ono, boteje , iz koje ISILove pećine si ti izpuzao?!?!

Znaš ovo sa ISILom ti nije nikakva zajebancija. U Saudijskoj i mnogim drugim moralno visoko rangiranim zemljama, neštićenu ženu siluju, onda je kamenuju jer ona je kriva što su je silovali. Pa sama je tražila.

Vidi, ovakvih pacijenata kao sto si ti je u mom forumskom stazu bilo toliko da im nema broja. Ja ne iskacem iz tracnica nikad. Ako nam baksa dopusti da se "pospominjemo" budi uvjeren da ces do kraja dana pobrati crveni karton. Sudeci po sve drcnijim postovima - vec si u knock-outu... 

Freak Show Inc.
13 godina
ivek decembarski kaže...

Sroljo the second 

Loše ti je trolanje

Onda je samo loše.

11 godina
protjeran
ivek decembarski kaže...
A jel i tebi teško kad je njoj teško? 😀

Ne kužim gdje vi svi vidite nekakvo hejtanje? Većina ljudi govori da curi nije mjesto na Bugu u star traču i to je zapravo to.

+ poslije Pernara hoću Željku Markić

Pernar i Velibor vs Markic u ringu ili blatu. Petric je sudac i komentator. Prije svakog poteza moraju obrazlozit razlog za udarac. Intelektualno fizicka borba.

9 godina
neaktivan
Friday kaže...

Vidi, ovakvih pacijenata kao sto si ti je u mom forumskom stazu bilo toliko da im nema broja. Ja ne iskacem iz tracnica nikad. Ako nam baksa dopusti da se "pospominjemo" budi uvjeren da ces do kraja dana pobrati crveni karton. Sudeci po sve drcnijim postovima - vec si u knock-outu... 

Pih... Nego, mladi gospon, imate li Vi nekakv argument za moraliziranje o gošći?

Gdje je onaj certifikat koji Vam daje pravo da moralizirate o drugim ljudima? Iščekujem sa zanimanjem.

9 godina
neaktivan
ivek decembarski kaže...

Onda je samo loše.

Ok. 

16 godina
ivek decembarski kaže...

Sroljo the second 

Loše ti je trolanje

jednostavno je covjek priglup...

osim sto pokusava pogoditi vjeroispovjest, prvo smo svi muslimani, i uklopili bi se u isil, onda smo svi katolici koji sjecemo zenama ruke.. onda jos pokusava i zakljuciti da smo svi patetični samci u maminom podrumu kao što je vjerojatno slučaj kod dotičnog.. i onda kaže da nije trolanje..

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
10 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

Za nas ostale iskreno želim da se počnemo bavit samim sobom i da uspijemo u svojim životima ostvariti šta je nama bitno, a ne se zamarati tuđim životima (ne samo Ellinim nego i drugima).

Čovijek sam sebi radi raj ili pakao na zemlji, a najčešće odabiremo pakao jer se bavimo svime samo ne sa sobom.

Bit svega ovoga je zašto se "zamarati" sa Ellom ako Vam ona ništa ne predstavlja u životu ili još gore ne podnosite ju na temelju kojih ili čijih zaključaka, a osobu niste ni upoznali.

Iskreno bi zamolio moderatore da odrade svoj posao i zaključaju ovu temu jer ona nema svoj smisao već od drugog komentara u ovoj temi.

E pa ekipica nas trolanjem  jednostavno pokusava uvjerit da smo u krivu sto smatramo da Ella svojim poslom spada u info domenu....

Klasicni hejteri ...

Battlenet - TheProdigy#2234
9 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže..

jednostavno je covjek priglup...

osim sto pokusava pogoditi vjeroispovjest, prvo smo svi muslimani, i uklopili bi se u isil, onda smo svi katolici koji sjecemo zenama ruke.. onda jos pokusava i zakljuciti da smo svi patetični samci u maminom podrumu kao što je vjerojatno slučaj kod dotičnog.. i onda kaže da nije trolanje..

Ma ne...vjeroispovjest je ne bitna, sukus je religija u svojoj lošoj primjeni, jer sve su imale ili još uvijek imaju istu zajedničku notu supresije prava žena.

Samci, oni sa neispunjenim maštarijama, oni u dosadnom braku, se inače ne libe hrabro moralizirati.

Tvoj najbolji argument koji sam pročitao je "širila noge".

Ima li još nešto da ti nije dovoljno jasno, ja ću rado pojasniti baš me ova tematika interesira.

14 godina
neaktivan

Sedam stranica + izbrisani komentari.

Ajmoooooo!

Inače smatram kako je redakcija prestroga u dijeljenju kartona jer ih nekad dijeli samo na osnovu različitog mišljenja no ja bi ih ovdje podijelio bar na svako drugi post.

Razloga koliko hoćeš. Seksizam, vrijeđanje, low IQ, nedostatak kućnog odgoja, promašena tema...

Gospodo, pomirite se s tim da je cura uspješna u globalnim okvirima i da svaki vaš upis u ovoj temi, bio on negativan ili pozitivan, samo tome pridonosi.

Sedam stranica, uglavnom idiotarija, ste napisali o temi koja vas tobože ne zanima. Ma bravo! Dok ona svakim slovom kojeg otipka zarađuje kune, eure i dollare vi zgubidanite i pravite joj reklamu.

A to čija je ona kćer je tako nebitno. Lokalno joj je to otegotna okolnost, jer kod nas ljudi nisu naučili gledati čovjeka kroz njegov rad nego odakle je i čiji je, a globalno vjerojatno nitko taj podatak ni ne zna, niti mu Dinovo ime išta znači.

A genetika je zajebana stvar. I njen otac se borio s teretom da je nečiji sin i više mu je to lošeg nego dobrog u životu donijelo, pa danas nitko za njega ne govori da je uspio zato jer je sin Borisa Dvornika. Izgradio je svoje ime i karijeru s onim što je imao u sebi.

Dakle, veliki glumac, veliki glazbenik i netko ko je na dobrom putu da postane veliki spisatelj su tri generacije Dvornikovih.

No očito je da je na ovim prostorima gen seljačina, no lifera, niš koristi i totalnih kretena puno dominantniji od umjetničkog pa umjesto da odaju počast nekome ko je uspio u životu, ili zaobiđu temu pošto ih "baš toliko ne zanima", seru i vrijeđaju na forumu.

Tješi spoznaja da svaki tuđi uspjeh njih boli.

16 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

I love this forum. Ovo me podsjeća na baterfild temu i one nekadašnje čitere.

3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
BlueMax kaže...

Gospodo, pomirite se s tim da je cura uspješna u globalnim okvirima i da svaki vaš upis u ovoj temi, bio on negativan ili pozitivan, samo tome pridonosi.

Da je neka, sad bi svima udarila HVALA...

Freak Show Inc.
16 godina

Bijeli vitezovi napadaju... šteta da ona ne pada na takve 

Ali barem sam se zgodnih komentara načitao - što jest, jest!

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Inače smatram kako je redakcija prestroga u dijeljenju kartona jer ih nekad dijeli samo na osnovu različitog mišljenja no ja bi ih ovdje podijelio bar na svako drugi post.

Razloga koliko hoćeš. Seksizam, vrijeđanje, low IQ, nedostatak kućnog odgoja, promašena tema...

To je djelomično točno, budu napravili što odluče,  ali mislim da ima podjednak broj graničnih komentara. 

Ellla, ok. Lagao bi da kažem da ne znam tk je Ella Dvornik, čuo sam za nju.

Ne voli ju netko, ok, sve 5

Misle da ne treba biti u BUGu, ok sve 5.

No koji klinac, Bugovi posjetitelji se laćaju moraliziranja.... ej...zanima me do ibera da vidim kako izgleda psihički profil te jedne vrste Bugovog forumaša.

Za sad je više nego razočaravajuće. 

Kako ono ljudi vele "Moš' ti otić iz sela al' neće selo iz tebe"

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice