Dostupan Snow Leopard 10.6.5

poruka: 38
|
čitano: 4.304
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan Snow Leopard 10.6.5".
17 godina
neaktivan
RE: Dostupan Snow Leopard 10.6.5
tnakir kaže...

ova evandjelja slusam vec dvije godine otkad sam na forumu. I jos uvijek tvrdim da je sve kriva ultracrna i snjezno bijela boja koju stevo prsce po ajfonima i ostalim gadgetima. Teksa neka kemija.

Ako pak zelis konkretan odgovor na tvoje misljenje procitaj par mojih misli o Appleu, mislim da sam vec pokrio sva podrucja koja si naveo. A ja se ne ponavljam kao Stevo. Ne reinventam everything again.

ovo nisu evandjelja nego cinjenice. uvredljiv je nacin na koji se razgovaras. bit ce da svi koji koriste mac ipad ili ipod su ludi, glupi i umisljeni bogatasi. prije bih rekao da je to stav nekoliko iskompleksiranih jedinki. zao mi je sto sam se uopce upustao u dijalog s tako nekim.

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
17 godina
bubbach kaže...
tnakir kaže...

ova evandjelja slusam vec dvije godine otkad sam na forumu. I jos uvijek tvrdim da je sve kriva ultracrna i snjezno bijela boja koju stevo prsce po ajfonima i ostalim gadgetima. Teksa neka kemija.

Ako pak zelis konkretan odgovor na tvoje misljenje procitaj par mojih misli o Appleu, mislim da sam vec pokrio sva podrucja koja si naveo. A ja se ne ponavljam kao Stevo. Ne reinventam everything again.

ovo nisu evandjelja nego cinjenice. uvredljiv je nacin na koji se razgovaras. bit ce da svi koji koriste mac ipad ili ipod su ludi, glupi i umisljeni bogatasi. prije bih rekao da je to stav nekoliko iskompleksiranih jedinki. zao mi je sto sam se uopce upustao u dijalog s tako nekim.

I meni... draze mi je slusat Artfulla. Ti se prebrzo uvrijedis.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
16 godina
neaktivan

care{#}

a kaj se tiče boje, možda to objašnjava zašto još nema bijelog iphona

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
cekpi kaže...

care{#}

a kaj se tiče boje, možda to objašnjava zašto još nema bijelog iphona

I to sam htio napisat ali dok sam pisao ovo multitaskao sam pa se nisam sjetio to dodati. Dakle... moja teorija zasto nema bijelog ajfona: zato jer ova opojna supstanca koju stavljaju u boju ocito ne voli tu ultrabijelu boju (vide se fleke od supstance), zbog toga ne mogu dobiti snijezno bijelu. Crna lako pokrije flekice.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
17 godina

Da ta INOVACIJA skidanja aplikacija sa interneta na računalo postoji kod Linux-a već par godina(svi package manageri). Budući da je jako malo "običnih" korisnika koji koriste Linux, malo ljudi zna da uopće postoji to na Linux-u i dok Mac pređe na neki package manager to će biti "revolucionarno, nevjerojatno novo, najbolje na svijetu", samo problem da postoji već godinama i da su to oni INOVATIVNO "prekopirali" (da ne kažem onu malo bolje uvrijedljivu riječ).

Ne kažem da je to loša stvar ili da je loš smjer, nego se kod Apple-a vole razbacivati sa tim riječima :INOVATIVNO, REVOLUCIONARNO itd itd... Apple fanboy-ovi se love na to kao muhe na ***** i onda počinju megalomanske rasprave o tome što je bolje, bla bla bla, prijetnje smrću i ostale stvari. DVD-i su već danas skoro pa prošlost. Svi sa broadband internetom skidaju aplikacije sa neta (neznam kad sam zadnji put koji orginal instalirao preko dvd/cd medija), jedini nedostatak tog appstore za Mac-ove će biti to da će tamo biti samo software koji će oni "odobriti" i kad se to sve upogoni, dam se kladiti da će raditi kao i appstore na iPhone-u. Tj. smijeti će se instalirati samo software koji ti oni dozvole itd.

Ako to nije ograničavanje slobode pojedinica, onda neznam što jest

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

2 0 hvala 0
17 godina
dado2202 kaže...

Da ta INOVACIJA skidanja aplikacija sa interneta na računalo postoji kod Linux-a već par godina(svi package manageri). Budući da je jako malo "običnih" korisnika koji koriste Linux, malo ljudi zna da uopće postoji to na Linux-u i dok Mac pređe na neki package manager to će biti "revolucionarno, nevjerojatno novo, najbolje na svijetu", samo problem da postoji već godinama i da su to oni INOVATIVNO "prekopirali" (da ne kažem onu malo bolje uvrijedljivu riječ).

Pa da... otkrivanje tople vode over and over again. I onda krece njihovo blebetanje kako je Apple pokrenuo revoluciju.  Uveo repozitorije i slicno. Come on! Repozitoriji postoje otkad je linuxa. Razlika izmedju njih i AppStorea je ta sto se na apstoru aplikacije placaju (neke), i druga stvar, repozitoriji nisu podlozni cenzuri i apsolutizmu kao appstore.

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
dado2202 kaže...

Pa da... otkrivanje tople vode over and over again. I onda krece njihovo blebetanje kako je Apple pokrenuo revoluciju.  Uveo repozitorije i slicno. Come on! Repozitoriji postoje otkad je linuxa. Razlika izmedju njih i AppStorea je ta sto se na apstoru aplikacije placaju (neke), i druga stvar, repozitoriji nisu podlozni cenzuri i apsolutizmu kao appstore.

A svi kradu od Linuxa, nitko nije nevin, ali linux zna i uzvratit.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
17 godina
neaktivan
dado2202 kaže...

Ne kažem da je to loša stvar ili da je loš smjer, nego se kod Apple-a vole razbacivati sa tim riječima :INOVATIVNO, REVOLUCIONARNO itd itd... Apple fanboy-ovi se love na to kao muhe na ***** i onda počinju megalomanske rasprave o tome što je bolje, bla bla bla, prijetnje smrću i ostale stvari. DVD-i su već danas skoro pa prošlost. Svi sa broadband internetom skidaju aplikacije sa neta (neznam kad sam zadnji put koji orginal instalirao preko dvd/cd medija), jedini nedostatak tog appstore za Mac-ove će biti to da će tamo biti samo software koji će oni "odobriti" i kad se to sve upogoni, dam se kladiti da će raditi kao i appstore na iPhone-u. Tj. smijeti će se instalirati samo software koji ti oni dozvole itd.

Ako to nije ograničavanje slobode pojedinica, onda neznam što jest

sve dobro iz svijeta unix sustava apple napravi na user-friendly razini i ispolira na nacin da moze staviti u komercijalni paket. sta je tu lose? inovativnost ne znaci uvijek otkriti nesto novo. znaci i primjeniti postojecu tehnologiju na NOVI nacin. I ne otkriva apple toplu vodu over & over again. apple usavrsava odlicno konceptirane proizvode. da je marketing prenapuhan o tome mozemo pricati, ali suditi o appleu a gledati na stvar samo s aspekta ponekad iritantnog marketinga je čisti apsurd. mogli bi malo pricati o faktima a ne drzati prodike cija je baza cinicno preseravanje. zasto mi npr. nitko nije odgovorio zasto na macu sve radi oob a na wmpu se 2010. mora googlat za codecima sve i ako zelis najobicniji film iz videoteke pogledat? opcenito, zasto wmp svakim izdanjem sve vise lici na itunes? (ili ie na chrome?) ili zasto odjednom svi prelaze na kapacitivni touch? bit ce svi otisli u k**ac od globalnog zasprejavanja bijelom bojom il koju si vec hiperbolu u tom svom iskomplekisiranom izdrkavanju upotrijebio, tnakir.

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 1:31 (bubbach).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice