Dostupan iPhone OS 3.0

poruka: 41
|
čitano: 7.612
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan iPhone OS 3.0".
17 godina
neaktivan
RE: Dostupan iPhone OS 3.0
Romano kaže...

3.0 (7A341)

Baš preko iTunesa? Znači isti je onaj koji smo dobili kao zadnji pred WWDC? - OK.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...
zlaya77 kaže...
virtualAThome kaže...
zlaya77 kaže...

meni radi primanje i slanje mms-a.

Meni ne. Kako posaljes sliku, sta tocno napravis? Meni nudi samo posalji mailom, dodaj u kontakt ili stavi kao wallpaper.

e pa onda nemas 3.0 software instaliran... tak je meni stajalo dok sam imo 2.2.1 onda sad kad sam stavio 3.0 pojavi ti se jos opcija da posaljes mms

Naravno da imam, nisam lud (ili mozda jesam?). Imam copy/paste i quick search kad kliznem lijevo, a to koliko ja znam nema u 2.2.1, nego samo u 3.0. Ali nemam MMS :-(.

Odi u Settings->Messages->tu bi trebo imat opciju mms on/off .... ak to nemas onda neznam...

17 godina
neaktivan

i meni je kao romanu. da, radi se o OSu ekvivalentnom onom koji je bio podjeljen prije iSajmišta Smijeh.

jesi li ga morao aktivirati sa user i passwordom od developer accounta? ako da, provjeri samo ima li time bomb jer znam da su ga sve bete imale..

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
16 godina
neaktivan
nCh! kaže...

griješiš iphone je vrlo dobar uređaj.

Nego to sa slovima je bilo i prije ne vidim gdje je big deal oko toga. Pa i 2.2.1 verzija je imala ostale znakove dok držiš tipku. Nego pošto neću napraviti update dok ne izađe pwn za soft 3.0 zanima me jesu li ubacili đ mutavo??.

Mislim imaš sva slova č ć ž š a nema fakin đ -.-'. Bar nije bilo u 2.2.1.

Bilo je i prije na 2.2.1. naj zezati ;)

lllnuclearlll kaže...

Od toliko dobrih telefona, iphone mi se čini kao jedno od najvećih i najskupljih sranja

Znam još nekoliko ljudi koji djele to mišljenje...sve odreda majmuni ;)

17 godina
neaktivan
zlaya77 kaže...
virtualAThome kaže...
zlaya77 kaže...
virtualAThome kaže...
zlaya77 kaže...

meni radi primanje i slanje mms-a.

Meni ne. Kako posaljes sliku, sta tocno napravis? Meni nudi samo posalji mailom, dodaj u kontakt ili stavi kao wallpaper.

e pa onda nemas 3.0 software instaliran... tak je meni stajalo dok sam imo 2.2.1 onda sad kad sam stavio 3.0 pojavi ti se jos opcija da posaljes mms

Naravno da imam, nisam lud (ili mozda jesam?). Imam copy/paste i quick search kad kliznem lijevo, a to koliko ja znam nema u 2.2.1, nego samo u 3.0. Ali nemam MMS :-(.

Odi u Settings->Messages->tu bi trebo imat opciju mms on/off .... ak to nemas onda neznam...

Otkrio! Oni koji nemaju t-com uredjaje na t-comu moraju ukljuciti MMS na slijedeci nacin:

Prvo otidjite na ovaj link gdje je objasnjeno kako se podesava iPhone MMS za Vodacom mrezu. Umjesto tih podataka upisite slijedece podatke za VIP:

Za Cellular Data:

APN data.vip.hr
Username 38591
Password 38591

Za MMS:

APN mms.vipnet.hr
Username 38591
Password 38591

MMSC http://mms.vipnet.hr/servlets/mms
Proxy 212.91.99.91:8080

Ostalo ostavite prazno. Resetirajte mobitel i voila!

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 19:15 (virtualAThome).
17 godina
Dostupan iPhone OS 3.0

Konačno je izašao PwnageTool na http://blog.iphone-dev.org/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

samo za macovce Viče

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
17 godina
Dostupan iPhone OS 3.0

Zato ja uvijek i imam Hackintosh u pripravnosti :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bubbach kaže...

samo za macovce Viče

Nope, evo i za windowse.

Pazite svi koji imate 3G, a nemate original mrezu (npr. kupili ste t-com, a imate vip), jos nije vani yellowsnow koji ce otkljucati baseband. Stari (2G) i iPod Touch rade u potpunosti.

Upravo instalirao Cydiu na talijanski 3G koji je tvornicki otkljucan i sve super!

17 godina
neaktivan
Dostupan iPhone OS 3.0
Malo offtopic, ali evo i prve navigacije (iTunes link) u App Storeu!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...
Malo offtopic, ali evo i prve navigacije (iTunes link) u App Storeu!

A pogledaj cijenu! 95$!!! Oni nisu normalni. Ima besplatni na Cydiji, nije nesto bog zna sto, ali posluzi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice