Diversifikacija Windows Phonea 7

poruka: 9
|
čitano: 1.684
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Diversifikacija Windows Phonea 7".
14 godina
protjeran

Microsoft u zadnje vrijeme je sve bolji i bolji, što mi je veoma drago.

SENAID

7 1 hvala 0
15 godina
Re: Diversifikacija Windows Phonea 7
Senaid_gates kaže...

pa naravno, ne mogu si zamislit ljude koji misle da microsoft i nokia neće uspijet! To su ograničeni ljudi koji misle da je budućnost predvidljiva!

16 godina
protjeran
Memphis kaže...
Senaid_gates kaže...

pa naravno, ne mogu si zamislit ljude koji misle da microsoft i nokia neće uspijet! To su ograničeni ljudi koji misle da je budućnost predvidljiva!

sta god znacilo uspijeti...

sto se mene tice WP7 je katastrofalan os za sada, jednostavno to je daleko od kompletnog proizvoda... WP8 je daleko! :)

17 godina

Zasto?

14 godina
Microsoft da dopusti da km drugi otimaju njihov velkki dio kolaca? Ne ide mi ti bas.

A o Nokiji ne zelim ni komentirati, s koje sam otisao jedino zbog "obicnog osa"
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
protjeran

@Casperius79, upitao bih te zašto nevoliš da neka tvrtka napreduje?
Po tvom bi sav softver trebao biti besplatan?, pa od čega bi programeri i informatičari živjeli?

SENAID

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne vidim razlog zašto Microsoft ili bilo koja firma nebi napredovao u pogledu mobilnih platformi odnosno windows mobilna platforma ako bude konkuretna apple-u i googleovom androidu to je zdravo za nas korisnike jer će se druge platforme potruditi da budu još bolje tako da će to nama krajnjim korisnicima donijeti još ugodnije i brže korištenje aplikacija na smartphoneima.To ne vide samo oni koji to gledaju pristrano a ne realno,Microsoft ima ozbiljne šanse da uz Apple bude najjača firma i da windows phone bude, najprodavaniji to samo slijepci ne mogu vidjeti. 

15 godina

Pa nisu ludi da gube udio na tržištu koje je ionako dosta konkurentno. Istina je da WP7 ima šanse povesti primat, ali imaju i drugi.

Twitter- @capttawish

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Samo naprijed MS..."gdje dijeca nisu bijesa ni kuća nije tijesna"

adis
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: