Microsoft u zadnje vrijeme je sve bolji i bolji, što mi je veoma drago.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa naravno, ne mogu si zamislit ljude koji misle da microsoft i nokia neće uspijet! To su ograničeni ljudi koji misle da je budućnost predvidljiva!
pa naravno, ne mogu si zamislit ljude koji misle da microsoft i nokia neće uspijet! To su ograničeni ljudi koji misle da je budućnost predvidljiva!
sta god znacilo uspijeti...
sto se mene tice WP7 je katastrofalan os za sada, jednostavno to je daleko od kompletnog proizvoda... WP8 je daleko! :)
Zasto?
A o Nokiji ne zelim ni komentirati, s koje sam otisao jedino zbog "obicnog osa"

@Casperius79, upitao bih te zašto nevoliš da neka tvrtka napreduje?
Po tvom bi sav softver trebao biti besplatan?, pa od čega bi programeri i informatičari živjeli?
Ne vidim razlog zašto Microsoft ili bilo koja firma nebi napredovao u pogledu mobilnih platformi odnosno windows mobilna platforma ako bude konkuretna apple-u i googleovom androidu to je zdravo za nas korisnike jer će se druge platforme potruditi da budu još bolje tako da će to nama krajnjim korisnicima donijeti još ugodnije i brže korištenje aplikacija na smartphoneima.To ne vide samo oni koji to gledaju pristrano a ne realno,Microsoft ima ozbiljne šanse da uz Apple bude najjača firma i da windows phone bude, najprodavaniji to samo slijepci ne mogu vidjeti.
Pa nisu ludi da gube udio na tržištu koje je ionako dosta konkurentno. Istina je da WP7 ima šanse povesti primat, ali imaju i drugi.
Samo naprijed MS..."gdje dijeca nisu bijesa ni kuća nije tijesna"