Core i7-970 u prodaji

poruka: 42
|
čitano: 9.833
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Core i7-970 u prodaji".
16 godina
RE: Core i7-970 u prodaji
Fre3man69 kaže...
Moonwalker82 kaže...
Fre3man69 kaže...
Moonwalker82 kaže...

Još si mali pa razmišljaš poput amera u autoindustriji. Pa su zato i propali jer su im auti trošili 25 litara goriva na 100km, a ti mi reci jesu li zato bili bolji od mercedesa ili honde koji troše 10? O tome je ovdje bila riječ.

Mislis da svi mercedesi i honde trose 10 litara?Izlanuo se

99% da. i manje

Mozda diesel. Daj mi navedi 3 benzinca od mercedesa i honde da trose manje od 10 litara. Mozda AMG ili type r?

Otisli smo u off topic

Govorio sam o prosjeku. Poanta je bila u tome da se iz manje utrošene energije može napraviti jednak učinak.  Whatever, ionako nemamo izbora nego kupovati ono što se jedino nudi

I tried being reasonable, I didn't like it.
17 godina
neaktivan
Moonwalker82 kaže...
makaweli kaže...
Moonwalker82 kaže...

Pametan post je po tome što na svijetu ima preko milijardu računala. Sad izračunaj koliko to energije troši

I šta želiš time reći? Ovaj procesor će se naći možda u 0,1 % broja tih računala. Čini li to veliku razliku?

Sad je 0.1%, za 5 godina bit će 30% jer se trend sve veće gladi komponenti za strujom nastavlja. Ako ovako nastavi kako je počelo,kako s procesorima, grafičkim karticama i ostalim,  za 10 godina bit će normalno imati kilovatna napajanja, i kamo će nas to dovesti?

.....tamo negdje 2166. godine u Matrix human power grid :)

dasHHa
15 godina
neaktivan
Weky kaže...
dadoremix kaže...

bude vam prisjelo, kad stigne račun za struju

opet sve pumpaju do neba, a ništa se ne gleda na potrošnju energije

kako su izumili špar žarulje, mislim da je na redu da srede i ta računala, jako a da malo troši, isto i grafe

Vlasnici ovakvih komponenti sigurno obaziru pažnju na 10 kuna veći račun....

Ekologija, sine, ekologija! Tako bahato trošimo prirodne resurse i zagađujemo planet na kojem živimo, da ćemo svojim potomcima ostaviti bananu, baš kao što nam je bananu prošlog ljeta ostavio "barba Ivo", i to u dupetu:-(

16 godina
neaktivan
Core i7-970 u prodaji

mene zanima kakva je razlika izmešu i7 970 i i7 980x

ima cega osim da 980x ima vec takt

jer sam vidio na tim procesorima pun k tehnologija turbo neki ovo ono pa me zanima jel postoji nesto od toga sto 970 nema a 980 ima ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Core i7-970 u prodaji

moguce da nema otkljucan mnozitelj, ali je to svjedno jer je i 25 dosta

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Core i7-970 u prodaji

Zalosno je procitati na nazovitehnoloskom forumu da ljudi potrosnju komponenti gledaju samo kroz racun od struje.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
zaki kaže...

moguce da nema otkljucan mnozitelj, ali je to svjedno jer je i 25 dosta

ma da ja na 2ghz taj sixcore bi otkidao 

16 godina
protjeran
Fre3man69 kaže...
Moonwalker82 kaže...
Fre3man69 kaže...
Moonwalker82 kaže...

Još si mali pa razmišljaš poput amera u autoindustriji. Pa su zato i propali jer su im auti trošili 25 litara goriva na 100km, a ti mi reci jesu li zato bili bolji od mercedesa ili honde koji troše 10? O tome je ovdje bila riječ.

Mislis da svi mercedesi i honde trose 10 litara?Izlanuo se

99% da. i manje

Mozda diesel. Daj mi navedi 3 benzinca od mercedesa i honde da trose manje od 10 litara. Mozda AMG ili type r?

Otisli smo u off topic

Odmah se vidi da si strucnjak. U pravu si ako si mislio na Titov mercedes. Ali ovi noviji bas i ne hehehe

16 godina
protjeran
zaki kaže...

i zato imas HD4890 iako ti je HD5770 dostatna?

pa jel nisu te dvije kartice po performansama manje vise jednake ?? :)

kupio ju na velikom popustu, zato ju imam :)

16 godina
Core i7-970 u prodaji

Jel tko to kupio testirao? Di ima i pošto?

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Core i7-970 u prodaji
Horned Reaer kaže...

nebrini...sigurno ce ga kupit microman (valjda znas ko je to) , testirat ce ga i onda nama prodat za malo para...frajer je car

★★★★★
16 godina
Re: Core i7-970 u prodaji
FiCoO kaže...
Horned Reaer kaže...

nebrini...sigurno ce ga kupit microman (valjda znas ko je to) , testirat ce ga i onda nama prodat za malo para...frajer je car

hehe kak nebi znao njega sam prvo na forumu zapamtio :P

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice