Banke spašavaju HG Spot zaključana tema

poruka: 529
|
čitano: 121.564
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Banke spašavaju HG Spot".
17 godina
neaktivan
Re: Banke spašavaju HG Spot
Vapor kaže...
Za poslovnicu u ST nemam primjedbi, osoblje na razini linksa, pitao sam za proizvod po narudžbi za frenda. Rekao je da nemože pristupit stranici dobavljača te da mu ostavim broj moba. 3h kasnije primam poziv, proizvod ce biti u poslovnici za najkasnije 7dana cim dodje velika narudzba od dobavljaca. Radilo se o misu koji je stigao za 3 dana, dobio poziv da ga mogu predignit u poslovnici. Sve bez problema. Dakle, HG uzimajte splicane u poslovnice :)

Nedavno su najboljeg prodavača otpustili kao višak. Nije da baš paze na uslugu što se toga tiče.

15 godina
neaktivan

Kupi PC komponente po najnižoj cijeni u Hrvatskoj samo u HGspotu Utrine / 1.kat.

Jer Hrvatska je Utrine / 1. kat! /facepalm 

15 godina
protjeran
Banke spašavaju HG Spot

Bio sam neki dan u glavnoj trgovini u Linksu u Zagrebu...trgovina je nešto nepregledno sve samo grafičke kartice,procesori,matične,ramovi,periferija...krenula mi voda na usta moramo sami sebi priznati da links iako nije najjeftiniji ipak je on najjača Tech trgovina u HR.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Banke spašavaju HG Spot

Banke su kurve. To "spašavanje" služi da si direktori mogu kupiti novi A6.

Bagra.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Quiem kaže...

Kupi PC komponente po najnižoj cijeni u Hrvatskoj samo u HGspotu Utrine / 1.kat.

Jer Hrvatska je Utrine / 1. kat! /facepalm 

meni dovoljno da zaobiđem njihove trgovine u širokom krugu radi diskriminacije.  moš si mislit akcije, utrine 1. kat

Većinu novca sam prokartao, prokurvao i propio. Ostatak sam potrošio bezveze - George Best
17 godina
neaktivan
Pitanje je sto je s drugim katovima :)
16 godina
Banke spašavaju HG Spot

-klasična 'siva ekonomija', naravno bez 'Škegre'..., Ima li neki drugi razlog za gotovinu? To je hipotetsko pitanje.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Banke spašavaju HG Spot
Kakav gomila negativnih reakcija na pozitivnu vijest. Ko hrpa balavaca ste. Zasto nema i kod mene, a zasto nije i na ovo, a zasto samo na gotovinu, a zasto nije veci popust itd. Ako niste iz Zagreba preskocite vijest, ako nemate kesa preskocite vijest i bok. Vidimo se na nekoj drugoj temi koja raspravlja zasto su krediti "u ADM-a" samo na 6 rata ne i na 12 (ili 12, a ne 18).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
facewithascar kaže...
Kakav gomila negativnih reakcija na pozitivnu vijest. Ko hrpa balavaca ste. Zasto nema i kod mene, a zasto nije i na ovo, a zasto samo na gotovinu, a zasto nije veci popust itd. Ako niste iz Zagreba preskocite vijest, ako nemate kesa preskocite vijest i bok. Vidimo se na nekoj drugoj temi koja raspravlja zasto su krediti "u ADM-a" samo na 6 rata ne i na 12 (ili 12, a ne 18).

a tvoj razlog ne preskakanja vijesti je? 

Većinu novca sam prokartao, prokurvao i propio. Ostatak sam potrošio bezveze - George Best
17 godina
stipe1771 kaže...

I bez PDV-a su skuplji {#}

ovisi šta gledaš, juče sam baš gledo neke Canonove multifunkcijske pisače/skenere i u HG Spotu su jeftiniji 20-50kn nego u Linksu, ostatak ponude nisam gledo, ali ne generalizirati da su u svemu drastično skuplji od svih kad nisu.

15 godina
facewithascar kaže...

Ako ti nepaše to što u adm-u ide na samo 6 rata preskoči vijest!

17 godina
neaktivan
Gnjavator kaže...
stipe1771 kaže...

I bez PDV-a su skuplji  {#}

ovisi šta gledaš, juče sam baš gledo neke Canonove multifunkcijske pisače/skenere i u HG Spotu su jeftiniji 20-50kn nego u Linksu, ostatak ponude nisam gledo, ali ne generalizirati da su u svemu drastično skuplji od svih kad nisu.

A pogle malo cijene u MagazinRs... nisu nista previse daleko od utrina (kojih 10 minuta voznje tramvajem) i sve sto treba je nazvati ih prije 12, i uređaj je u njihovoj trgovini oko 3 sata.. odeš, pokupiš, i odeš na čevape i pivu s ostatkom... mozda i duplo toliko...

Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
17 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Gnjavator kaže...
stipe1771 kaže...

I bez PDV-a su skuplji {#}

A pogle malo cijene u MagazinRs... nisu nista previse daleko od utrina (kojih 10 minuta voznje tramvajem) i sve sto treba je nazvati ih prije 12, i uređaj je u njihovoj trgovini oko 3 sata.. odeš, pokupiš, i odeš na čevape i pivu s ostatkom... mozda i duplo toliko...

samo sam reko da nisu najskuplji kao što se imputira... a sa druge strane, više volim uzet nešto makar i malo skuplje ako mogu otić u trgovinu i bacit trgovcu u glavu nego da moram slat na reklamaciju negdje bogu iza nogu kad crkne...

ipak sam ja u Vinkovcima pa mi ZG baš i nije pri ruci...

17 godina
neaktivan
A dobro u VK ja više volim exproffesso...

Do sada nikakvih problema s njima... Dok to za HGSpot ne mogu reći...

Trebalo im je punih 42 dana da mi zamjene karticu koja je bila defektna odmah (artefakti)... ali ajde bar su zamjenili...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
15 godina
neaktivan
zzz kaže...

Nemojte svi pljuvati po njima,jel u ovoj selendri gdje ja živim ,oni su ipak najjeftiniji.

Narucis sve iz protisa il ADMa u zagrebu i boli te ku-r-ac za lokalno, ako se nesto pokvari posaljes HP expresom na servis i gotovo.

15 godina
neaktivan
Mew kaže...
zzz kaže...

Nemojte svi pljuvati po njima,jel u ovoj selendri gdje ja živim ,oni su ipak najjeftiniji.

Narucis sve iz protisa il ADMa u zagrebu i boli te ku-r-ac za lokalno, ako se nesto pokvari posaljes HP expresom na servis i gotovo.

Možeš u Protisa i epilator ako si malo dlakaviji, ali pazi kad kreneš s unutarnje strane nogu da je odeš previsoko {#}.

17 godina
protjeran
Banke spašavaju HG Spot

ja ću kupiti neke stvari u HG-spotu na akciji ako će mi Ana Matić dati garanciju na postojanje firme HG-spot za 24 mj. {#}

dakle, trebam garanciju za firmu, ne za kupljeni proizvod.

f = 2^{12k/12} \times 440 \,\mbox {Hz} = 2^k \times 440 \,\mbox {Hz}
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina

lol i da HG spot propadne distributer te robe je dužan servisirati i zamjeniti robu

17 godina
protjeran
Wolf88 kaže...

lol i da HG spot propadne distributer te robe je dužan servisirati i zamjeniti robu

ah, ja bih se radije natezao s Anom oko reklamacije nego s "distributerom".

f = 2^{12k/12} \times 440 \,\mbox {Hz} = 2^k \times 440 \,\mbox {Hz}
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 20:31 (Bugofil).
16 godina
neaktivan
Bugofil kaže...

ja ću kupiti neke stvari u HG-spotu na akciji ako će mi Ana Matić dati

Bugofil kaže...

ah, ja bih se radije natezao s Anom

{#}

kod mene normalno radi.....
14 godina
Banke spašavaju HG Spot

HG Spot je samo još jedan reseler. Može se reći gori nego drugi. Nekad su bili pojam za kupnju informatičke opreme (manje više svi koje znam su kupovali tamo). Sada su samo školjka iz koje bankari izvlače sve što mgu. Onoga trena kad zaključe da su se pokrili rješiti će se školjke.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Banke spašavaju HG Spot

Prenošenje vijesti je dopušteno, ali uz navođenje izvora i obavezan link na ovu stranicu.

Ako je nekome promaklo, ovo stoji ispod vijesti o "akciji bez pdv-a". Mislim da je ovo prvi puta da se daje odobrenje drugima za vlastitu reklamu! {#}

Markentiški gaf? :P

Svakom poklopcu lonac!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bugofil kaže...

ja ću kupiti neke stvari u HG-spotu na akciji ako će mi Ana Matić dati garanciju na postojanje firme HG-spot za 24 mj. {#}

dakle, trebam garanciju za firmu, ne za kupljeni proizvod.

Tko ti danas moze garantirati za bilo koju firmu da ce postojati za dve godine? Ja bih prije stavio ruku u vatru za HGspot zbog onog vica "kad dugujes banci 100 kn onda je to tvoj problem, a kad dugujes milijun onda je njezin" nego za ijednu drugu firmu da ce postojati za dve godine.
15 godina
neaktivan
hrvooje kaže...
facewithascar kaže...

Imam neki glupi kompleks da kad se zakvacim na temu (tipka prati temu) onda moram sve procitati sta pise, a onda mi ide na zivce kad ljudi pricaju gluposti, a ja ih zbog svog nekog psiho problema jos moram i slusati (citati).
17 godina
neaktivan
facewithascar kaže...
hrvooje kaže...
facewithascar kaže...

Imam neki glupi kompleks da kad se zakvacim na temu (tipka prati temu) onda moram sve procitati sta pise, a onda mi ide na zivce kad ljudi pricaju gluposti, a ja ih zbog svog nekog psiho problema jos moram i slusati (citati).

sve stoji, al forum i postoji da bi se komentiralo. mislim da je bezveze nešto komentirat i u tom komentaru napisat da se ne bi trebalo komentirat. tu misao si trebao prvo primjeniti na sebi i lagano preskočiti temu onda.

17 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
A dobro u VK ja više volim exproffesso...

Do sada nikakvih problema s njima... Dok to za HGSpot ne mogu reći...

Trebalo im je punih 42 dana da mi zamjene karticu koja je bila defektna odmah (artefakti)... ali ajde bar su zamjenili...

Mda, onda često i Ines dođe kao dobar izbor, nejjeftiniji u gradu za sve što sam gledo, a ako imaš čekova pri ruci može i na 10 rata da te oni kreditiraju po istoj cijeni kao i za gotovinu ako ćemo tako, a dovoljno su veliki i stabilni da se ne bojim za opstanak firme.

16 godina
neaktivan
Banke spašavaju HG Spot

Jucer su mi dosle slusalice koje sam narucio preko weba. Cijena im je duplo niza od KONIKOM-a gdje su 400, te od TMax-a gdje je 250kn.

Prodavac usluzan, sve lijepo donio, te iako je nekome sredivao tek kupljeni laptop (dizanje sustava opcenito) mi je donio skalper kako bih otvorio kutiju, pitao treba li sto pomoci i sve ok. Nema nikakve zalbe. Ova nova akcija je odlicna, samo steta sto je samo u ZG, te da nije u nijednome drugome gradu u RH :(

0 0 hvala 0
16 godina
Ana Matic ne radi u HGSpotu :|
2.289 Posts! And counting...
16 godina
neaktivan
8ax kaže...
Ana Matic ne radi u HGSpotu :|

kod mene normalno radi.....
17 godina