U avion samo s upaljenim mobitelom

poruka: 33
|
čitano: 4.210
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "U avion samo s upaljenim mobitelom".
17 godina
Re: U avion samo s upaljenim mobitelom
hrx kaže...

Činjenica da se ne sjećaš da je ikad bio izvršen i jedan teroristički napad na civilne letove ne znači da ih nije bilo - vjerujem da je najpoznatiji napad na let 103 Pan American World Airwaysa 1988. godine, kada je iznad mjesta Lockerbie u Škotskoj eksplodirao Boeing 747. Utvrđena je veza s libijskim obavještajcima i uvedene su međunarodne sankcije Libiji, koja je 2003. godine formalno priznala odgovornost za napad.

tamo su pronašli komad tiskane pločice kazetofona. sad se nameće jedno pitanje, zašto elektronički uređaj ne bi mogao raditi i biti prijetna? 

sjećam se iz jednog dokumentarca kad je jedna amerikanka tražila sina kojeg je dala na posvajanje kao bebu. kad mu je ušla u trag nakon dvadesetak godina saznala je da je poginio '88. u padu tog aviona nad Lockerbijem. baš žalosna priča

Kazetofon kao iz Lockerbiea Kazetofon kao iz Lockerbiea
Life is too short to remove USB safely
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 14:27 (hrvooje).
17 godina
Re: U avion samo s upaljenim mobitelom
Ges kaže...
osim onog već očito loše odrađenog inside job-a sa "otmicom" daljinski kontroliranog boinga i zalijetanjem u twin towerse, ne sjećam se da je ikad bio izvršen i jedan teroristički napad na civilne letove

{#}

Djuro von Prekoplotovich kaže...

Ako češće letiš vidjet ćeš kako ćeš trošiti sve više vremena na to. Jednom mi je u LA jedva bilo dosta dolazak od četiri sata prije leta.

Moraju i birtijaši na aerodromu od nečega živjeti...

Da sam bar imao i minutu za kavu... Kontrole su im bile prestrašne, a na ovo s paljenjem uređaja već su svi navikli.

17 godina
neaktivan
U avion samo s upaljenim mobitelom

Mene su 2003 godine tražili da iz ručne prtljage izvadim brijaći aparat (s punjivim baterijama) i pokažem da radi.

Navodno su na rendgenu eksploziv i punjive baterije vrlo slični.

(Znam da su u novim gadgetima Li-ionske baterije, a u brijaćem aparatu 2003. sigurno nisu bile:-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 19:35 (riobravo).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice