8.098 kn za otključani iPhone 4

poruka: 485
|
čitano: 75.329
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "8.098 kn za otključani iPhone 4".
17 godina
protjeran
RE: 8.098 kn za otključani iPhone 4
SupremeCommander kaže...
MorciTheCroat kaže...
Valkic kaže...

Tarifa se može spustiti za jednu stepenicu niže nakon 4 plaćena računa, što znači da i 5. mjesec plaćaš višu tarifu jer se račun plaća sredinom mjeseca tj oko 20-tog u mjesecu.

Placati 500 kuna na mjesec i onda placat razgovore u ostale mreze za 0,99 kuna kad se potrosi 500 minuta ukljucenih u naknadu????

Moras bit jako dobra ovca da te tak sisaju.

A vidi tek ovo, za one koji bi se izvlacili na i75 ili i150 tarife:

"Naknada za uspostavu poziva od 0,25 kn/pozivu se naplaćuje u tarifi i75 i i150 i to za pozive ostvarene unutar 75 (150) minuta uključenih u mjesečni paket".

Bogataš

Fakat, a gle ovo :

i75    (1,79 kuna po minuti)

i150  (1,49 kuna po minuti)

WTFNeodlučan

Back to topic:

Mislim da je svima jasno da je cijena otkljucanog ajfona prenapuhana,

sve samo da se sto veci broj kupaca privuce na pretplatu jer kao sto se gore vidi na cjeniku,

ovce se sisa do koze.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 18:59 (MorciTheCroat).
16 godina

uzeo sam si vremena malo proučiti vaše komentare

i uočio da se oni koji zastupaju Iphone drže argumenta da on ne treba "đacima, studentima, ne zaposlenima KLIPANIMA " da nije u "Tarifi" za nekoga tko malo troši...

APSOLUTNO NE TOČNO!!!!

upravo je njima korisniji puno više nego onima koji "rade"!!!

i upravo je to najveći razlog ove diskusije. osim što je "drkica"... koji si malo koji radišan čovijek može priuštiti.

većina starije populacije mislim onih iznad 50god. ne bi iskoristili puni potencijali telefona (čast pojedincima)
no oni tko bi stvarno mogli iskoristi njegov puni potencijal su Đaci studenti i ne zaposleni.
njima su informacije vrlo bitne i značajno utjeću na njihov "društveni" status... osi msame funkcije telefona, GPS, vrijeme potrošeno u tranvaju na copy/paste nekog referata kojeg će te poslati na print kod frenda jel' ste cijelu noć pijančevali sa ekipom... pokazati na kavi neke nove ideje ili  stvari koje ste našli bezrazložno surfajući jel' niste imali drugog posla.

sve to utjecat će na to da poželite ovu igračku.

a onima stvarno Zaposlenima zapravo nije niti potreban...
gledaju u kompjuter cijeli dan niti ih previše stvari ne zanima uglavnom informacije iz vanjskog svijeta primaju preko spama.

pokupe malu i idu doma ...

ZAKLJUČAK:

Zaposleni imaju RUTINU, dok ne zaposleni đaci i studenti imaju vrlo DINAMIČAN život i to je APSURD kod pogrešnog shvačanja kome je zaista potreban i tko si ga zapravo može priuštiti.

6 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zaista prevelika cijena za jedan mobitel..Moje osobno računalo je jeftinije od tog mobitela..

15 godina
neaktivan

Samo za ove sto govore o naknadi za uspostavu poziva na tarifama i75 i i150.

Isto to ima i VIP na nizim tarifma, sve za 60kn, sve za 150kn, dakle isto poput i75 i i150 na t.mobileu.Sve za 300 kao i i300 tarife nemaju naknadu za uspostavu poziva.

Meni je jasno da ne volite apple i tema vam sluzi samo za pljuvanje, no smeta me jedino to vase naglasavanje i bacanje podataka samo da budete kontra s necim sto u 99% pojma nemate.

I ta naknada ne stoji od juce, vec od kad je itarifa pustena, to sto ste vi coravi pa ne citate je drugi problem...

I ovo je pokusaj nekog bombasticnog naslova i tema koja je pretvorena u skart...Niti ce netko za te novce kupiti phone (realno gledano), a tko hoce nek daje novce.Niti je HTC desire nesto povoljniji po istoj tarifi, tako da..cinjenica je da je sve kod nas nepovoljno, no to je vec drugi par cipela i ne tice se ove teme...

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
drveni krastavac kaže...

uzeo sam si vremena malo proučiti vaše komentare

i uočio da se oni koji zastupaju Iphone drže argumenta da on ne treba "đacima, studentima, ne zaposlenima KLIPANIMA " da nije u "Tarifi" za nekoga tko malo troši...

APSOLUTNO NE TOČNO!!!!

upravo je njima korisniji puno više nego onima koji "rade"!!!

i upravo je to najveći razlog ove diskusije. osim što je "drkica"... koji si malo koji radišan čovijek može priuštiti.

većina starije populacije mislim onih iznad 50god. ne bi iskoristili puni potencijali telefona (čast pojedincima)
no oni tko bi stvarno mogli iskoristi njegov puni potencijal su Đaci studenti i ne zaposleni.
njima su informacije vrlo bitne i značajno utjeću na njihov "društveni" status... osi msame funkcije telefona, GPS, vrijeme potrošeno u tranvaju na copy/paste nekog referata kojeg će te poslati na print kod frenda jel' ste cijelu noć pijančevali sa ekipom... pokazati na kavi neke nove ideje ili  stvari koje ste našli bezrazložno surfajući jel' niste imali drugog posla.

sve to utjecat će na to da poželite ovu igračku.

a onima stvarno Zaposlenima zapravo nije niti potreban...
gledaju u kompjuter cijeli dan niti ih previše stvari ne zanima uglavnom informacije iz vanjskog svijeta primaju preko spama.

pokupe malu i idu doma ...

ZAKLJUČAK:

Zaposleni imaju RUTINU, dok ne zaposleni đaci i studenti imaju vrlo DINAMIČAN život i to je APSURD kod pogrešnog shvačanja kome je zaista potreban i tko si ga zapravo može priuštiti.

imaju rutinu ali imaju i potrebu (najbolja sinkronizacija s exchangeom, po meni bolji i od bberya) i realne mogucnosti priustit si takav telefon. tvojom logikom bi i ferrari morao preuzet cjenik dacie jer studenti trebaju moc brzo doc s jednog kraja grada u drugi. ne idem dalje u logicko rasclanjivanje ovih tvojih implikacija Cool ali oduvijek se znalo da sljakeri nemaju iste aute telefone, ako hoces i zene kao direktori. i brutalno me veseli kad si jednom u nekoliko godina mogu priustit tako nesto skupo. a ovih 8k kn.. tko ne zna da postoji jailbreak i ultrasn0w, neka plati 8k. svi ostali ce ga u najgorem slucaju uzet u simpa paketu za 5k kuna koliko kostaju i svi drugi mobiteli u toj klasi prvi mjesec prodaje.

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
16 godina
artfull kaže...
konjRR kaže...
artfull kaže...

Cijena je očekivana. Mene bi izašao u flexiju 1 kn ( sa pa riljada bodova ). Obzirom da mi na 3Gs ističe ugovor tek na ljeto, uzet ću vjerojatno peticu koja će do tad ziać zajedno sa iOS5.

Nije mi jasno koji su ti koji kupuju iPhone i slične uređaje a troše manje od 150 ili 300 kn mjesečno na telefon i net ... čemu onda iPhone?? cca 1000 kn je maksimum koji bih ikada dao za neki telefon i iPhone 4 ili 5 će se sasvim ljepo uklopiti u tu računicu. 

Plakati da je iPhone skup jer košta, neznam 4000 kn, a neki drugi uređaj koji košta 2500 nije, mogu samo balavci kojima takav uređaj niti je namjenjen niti im treba. To se kupuje u tarifi koju ionako trošiš ili se ne kupuje ili ti je svejedno da košta i 18 000 kn jer si prepun para. 

Nego nek mi netko preporuči neki android pristojan za recimo cca 1000-1200 kn onda jer bi moja nećakinja rado takav telefon, a obzirom joj je iPhone skup, a vidim da očigledno ima super jeftinih super telefona dajte neku preporuku. 

Genije se vratio s izjvama tipa :"Plakati da je iPhone skup jer košta" 

Za necakinju bi ti preporucio X10, ako vec mora biti TM, koju ovisno o bodovima i izabranoj pretplati mozes dobiti za 98 kuna na firmu i jos bude otkljucana..... Pa ti se mala moze rugati iphonu.....

I nisam znao da je jobsy nekome specificno namijenio iphone? Ako je to slucaj cini mi se da ga je specificno namijenio glupanima a dali oni mogu biti balavi ili ne u to necu ulaziti? Zanima me anketa u kojem postotku korisnici iphona sami sebi placaju telefonske racune a u kojem roditlelji ili firma. Vjerujem da je bar 90% u korist roditelja i firmi. Gdje je opet velika prednost u postotku roditelja nad firmama.

pa da, skup je jer košta toliko i toliko ...  ... što ti nije jasno ili što ti je neispravno u toj konstrukciji?

Što se X10 tiče, nema je ispod 2600 kn i to sa 6000 bodova bez ugovora, to je vama vjerojatno jeftino, njoj nije. ima ona mini za cca 1700 kn isto sa 6000 bodova ... i kao članu flexija. to je jeftino? To se može rugati iPhoneu ... igrao sam se malo sa njom, za curice je ok iako iPhoneu nije do koljena ni jedna ni druga verzija, bar za mene. Dakle ima li nešto da je android na tome i da ne košta ko ruka i noga? mislim da nema.

Što se statistika tiče, bila je jedna gdje je oko 50% korisnika iPhone a u USA poslovni korisnici.

A sto da ti kazem artful nego da opet procitas sto sam napisao. Na racunu X10 sto sam ja kupio polovnog pisalo 98 kn? Citati neznas? Jos tvoricki otkljucan? Koliko puta moram ponoviti? Idi u TM pa pitaj kako..... I molim te gdje je itko napisao da su drugi telefoni JEFTINI???? Ljudi govore samo da je iphone preskup a ne da su drugi jeftini!!!!

Okani se statistika koje ne znace nista................

P.S. sve kosta!!!!!!!!!! Dakle po tvojoj izjavi SVE je skupo????? Daj se u saboru pridruzi sukeru i jaci..........

17 godina
neaktivan
konjRR kaže...

A sto da ti kazem artful nego da opet procitas sto sam napisao. Na racunu X10 sto sam ja kupio polovnog pisalo 98 kn? Citati neznas? Jos tvoricki otkljucan? Koliko puta moram ponoviti? Idi u TM pa pitaj kako..... I molim te gdje je itko napisao da su drugi telefoni JEFTINI???? Ljudi govore samo da je iphone preskup a ne da su drugi jeftini!!!!

P.S. sve kosta!!!!!!!!!! Dakle po tvojoj izjavi SVE je skupo????? Daj se u saboru pridruzi sukeru i jaci..........

Sorry ali ako ja produžim ugovor na 2 godine sa svojom trenutnom tarifom, X10 me košta 1598 kn a iPhone 4 1298 kn.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
protjeran

ja ne...ti ga uzmi ja ću nikolinu...Belji se

17 godina
protjeran
mighty99 kaže...

Isto to ima i VIP na nizim tarifma, sve za 60kn, sve za 150kn, dakle isto poput i75 i i150 na t.mobileu.

ROFL

Pa VIP takoder guli kozu kao i T-....

EDIT:

@mighty

Smijem se sto si uzeo VIP kao neki primjer za usporedbu, a TELE2 kao da ne postoji

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 19:44 (MorciTheCroat).
15 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
mighty99 kaže...

Isto to ima i VIP na nizim tarifma, sve za 60kn, sve za 150kn, dakle isto poput i75 i i150 na t.mobileu.

ROFL

Pa VIP takoder guli kozu kao i T-....

Sad se smijes, a gore si se cudio kak t-mobile naplacuje to..

ma...

17 godina
neaktivan

daj, nemoj me ..........  ma mrzim ovu zemlju i ovu vlast i sve sto  ima veze sa hrvatskom, kako  u jednoj jadnoj drzavici poput ove nase iphone moze biti toiko nerazumno skup, nije mi jasno vise stvarno.....  izgleda da ce vrhunska tehnologija  jos dugo vremena biti dostupna samo bolesno bogatim ljudima koji uostalom i ne mare za ovave stvari, a za nas  koji brojimo dane  do izlaska nekog novog gadgeta  ostaje nam samo masta i pusta zelja, ona je hvala bogu  besplatna.....

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

koliko je cifra otkljucanog telefona u Americi Apple shopu?

Kolika je cifra otkljucanog telefona u Hrvatskoj?

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Od kud si izvukao ove statističke podatke? Iz guzice?

Kao sto napisah "To je bar moje videnje koje je utemeljno na obzervacijma!"

Ja osobno nemam iPhone niti mi treba bilo kakav smartphone, ali se druzim s ljudima koji ga imaju i po njihovim pricanjima i po onome sto vidim po gradu.

Ljudima u kaficu je najbitnije da stave iPhone kraj salice kave i uredno kraj njega citaju novine (steta sto nisam sliko taj prizor).

I sto bi ja trebo iz toga zakljuciti?

Pravi programeri programiraju binarno!
16 godina
neaktivan

hocu i TU amo decki :) sad cu reci nes bzvze :) primjera cjena je previse

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
konjRR kaže...
artfull kaže...
konjRR kaže...
artfull kaže...

Cijena je očekivana. Mene bi izašao u flexiju 1 kn ( sa pa riljada bodova ). Obzirom da mi na 3Gs ističe ugovor tek na ljeto, uzet ću vjerojatno peticu koja će do tad ziać zajedno sa iOS5.

Nije mi jasno koji su ti koji kupuju iPhone i slične uređaje a troše manje od 150 ili 300 kn mjesečno na telefon i net ... čemu onda iPhone?? cca 1000 kn je maksimum koji bih ikada dao za neki telefon i iPhone 4 ili 5 će se sasvim ljepo uklopiti u tu računicu. 

Plakati da je iPhone skup jer košta, neznam 4000 kn, a neki drugi uređaj koji košta 2500 nije, mogu samo balavci kojima takav uređaj niti je namjenjen niti im treba. To se kupuje u tarifi koju ionako trošiš ili se ne kupuje ili ti je svejedno da košta i 18 000 kn jer si prepun para. 

Nego nek mi netko preporuči neki android pristojan za recimo cca 1000-1200 kn onda jer bi moja nećakinja rado takav telefon, a obzirom joj je iPhone skup, a vidim da očigledno ima super jeftinih super telefona dajte neku preporuku. 

Genije se vratio s izjvama tipa :"Plakati da je iPhone skup jer košta" 

Za necakinju bi ti preporucio X10, ako vec mora biti TM, koju ovisno o bodovima i izabranoj pretplati mozes dobiti za 98 kuna na firmu i jos bude otkljucana..... Pa ti se mala moze rugati iphonu.....

I nisam znao da je jobsy nekome specificno namijenio iphone? Ako je to slucaj cini mi se da ga je specificno namijenio glupanima a dali oni mogu biti balavi ili ne u to necu ulaziti? Zanima me anketa u kojem postotku korisnici iphona sami sebi placaju telefonske racune a u kojem roditlelji ili firma. Vjerujem da je bar 90% u korist roditelja i firmi. Gdje je opet velika prednost u postotku roditelja nad firmama.

pa da, skup je jer košta toliko i toliko ...  ... što ti nije jasno ili što ti je neispravno u toj konstrukciji?

Što se X10 tiče, nema je ispod 2600 kn i to sa 6000 bodova bez ugovora, to je vama vjerojatno jeftino, njoj nije. ima ona mini za cca 1700 kn isto sa 6000 bodova ... i kao članu flexija. to je jeftino? To se može rugati iPhoneu ... igrao sam se malo sa njom, za curice je ok iako iPhoneu nije do koljena ni jedna ni druga verzija, bar za mene. Dakle ima li nešto da je android na tome i da ne košta ko ruka i noga? mislim da nema.

Što se statistika tiče, bila je jedna gdje je oko 50% korisnika iPhone a u USA poslovni korisnici.

Ajde sad pročitaj rečenicu do kraja - vidiš do točke, to je kraj rečenice, ne zarez. Jeate koliko nepismenih ima u ovoj državi, nije ni čudo da je sve skupo.

X10 je u mojoj tarifi ( flex 1000 kn ) skuplji od iPhonea i niti mini pro ( igračka kojoj baterija traje dva sata ) ne mogu dobiti ispod 1700 kn sa 6000 bodova za člana teama. Za poslovne korisnike iPhone 4 ima cijenu istu ili i bolju od usporedivih uređaja - točka. Šminkeri bez pokrića koji žele vrhunski uređaj moraju ga i platiti, tako je svuda.

A.
16 godina
protjeran

Aj ste svi već dosadni sa T-mobile i Vipom. NE mogu vjerovati da danas još moram ljudima objašnjavati da im se ne isplati. Mobitel ionako se više isplati uzeti preko ebaya ili kupiti van RH. Nikada nitko tko zna svoja prava nije prevaren na ebayu, a ako se nešto pokvari (što je gotovo nemoguće) možete se dogovoriti sa Apple HR budući da su jako susretljivi i zamijeniti će Vam uređaj ako imate potvrdu o garanciji iz druge zemlje.

I PREBACITE SE NA TELE2  ILI BAREM TOMATO.

Gore navedeno ne vrijedi za mobilni internet.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 20:45 (Simbamef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

oce ovo postat najcitanija tema??? xD

xDDD

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nope

[✔] Your mom 1/1
16 godina
neaktivan
drveni krastavac kaže...

ZAKLJUČAK:

Gospodine krastavac, vi ako da govorite iz perspektive skladištara ili tete na traci.

Ne želim se raspravljati i vjerojatno se necu vratiti na vas odgovor, osobe koje rade imalo odgovorniji posao su daleko od rutine. Tko zna shvatit ce, tko ne, Bože moj...

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 20:49 (PureEntity).
15 godina
neaktivan

Što ovakve teme brzo planu

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

IPhone 4 32Gb u SAD-u izvorno $300 (1650kn) a kod nas "samo" 8100kn!! Oćemo biti naivni pa kupit u Lijepoj Našoj pa državi poklonit više od 6000kn ili jednostavno naručit iz SAD-a?

Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zale kaže...

IPhone 4 32Gb u SAD-u izvorno $300 (1650kn) a kod nas "samo" 8100kn!! Oćemo biti naivni pa kupit u Lijepoj Našoj pa državi poklonit više od 6000kn ili jednostavno naručit iz SAD-a?

di to ima za 300? aj daj link ...  koji je vama kuac? :D

A.
17 godina
neaktivan
artfull kaže...
Zale kaže...

di to ima za 300? aj daj link ...  koji je vama kuac? :D

neki ocito ne citaju SITNA SLOVA...

pretplata 300$+tarifa

kod nas itarifa+pretplata...

ali nas tmobile navede i cijenu nezakljucanog uredaja, pa se tu hvataju za 8000 kuna

potpis :D
16 godina
neaktivan

ova navedena cijena u USA je mobitel u slobodnoj prodaji ili neki ugovor. Nije problem nabaviti kroz 2-3 mjeseca.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

procitao mala slova

0 0 hvala 0
16 godina

Možemo čitat mala slova koliko got hoćemo.... ali je realnost da i stim malim slovima cijena neće biti ni približno jednaka našoj!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To čudo košta više od gtx 480 i hd 5970 .... tu je netko stvarno luudd!

Ove cijene bi se zakonom trebale regulirati a ne da svatko digne cijenu 500%

1 0 hvala 0
15 godina

Cijena iPhone bez ikakve obaveze u  (1USD =5,44 HRK) USA:

If you don't want to sign a service contract with AT&T, you'll pay more for the iPhone 4. The No Commitment prices are:

• 16GB iPhone 4 (Black or White): $599  cca 3260 HRK
  • 32GB iPhone 4 (Black or White): $699  cca 3800 HRK
  •  

Uzmite u obzir da je to god old USA gdje su domaći proizvodi uvijek jeftiniji nego u Europi.

EDIT: Evo ga i u United Kingdom

It’s not going to be cheap though, with Apple’s shiny new toy starting from £499 (cca 4260 HRK) for the 16GB and £599 (cca 5115 HRK) for the 32GB version, although both come ‘unlocked’, leaving you free to jump networks on a whim or stay price-savvy with the latest SIM-only or pre-pay deals.

EDIT 2: A evo ga i u Njemačkoj, čini mi se da je kao i uvijek naš uzor poznat.

Još uvijek stojim iza onoga što sam rekao u prethodnim postovima, uređaj treba kombinirati s tarifama u bilo kojem drugom slučaju kupujte ga negdje drugdje a ne u HR.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 21:46 (mario.L_hr).

0 0 hvala 0
    15 godina
    neaktivan

hehehe

kad mačaka nema miševi kolo vode
    17 godina
    neaktivan
    Zale kaže...

Možemo čitat mala slova koliko got hoćemo.... ali je realnost da i stim malim slovima cijena neće biti ni približno jednaka našoj!

u USA se prodavao po 800 i 900 dolara otključan 3Gs u appleovim dućanima jedno kratko vrijeme prije dolaska četvorke, tako da to 300 dolara ne postoji nigdje bez ugovora. HR je kao i obično među skupljima al tako je sa svim, a ne samo sa iPhoneom ili appleovim stvarima.

A.
    Nova poruka
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice