3D ispis u Windowsima 8.1

poruka: 8
|
čitano: 2.391
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "3D ispis u Windowsima 8.1".
16 godina
neaktivan

Vjerovali ili ne, mi smo kupili Makerbot Replicator 2 prekjučer. Jedva čekam da stigne.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

4 0 hvala 0
16 godina
Re: 3D ispis u Windowsima 8.1

Mi smo ga u firmi dobili prije jedno pola godine i fora stvarcica samo odmah uzmi stock plastiku sto dobijes uz njega i baci je ca pa narucio zamjensku sa ebaya. Takoder prije ili poslje ces skuziti da bez grijane podloge nece ici pa ces i 

to morati upgrade-ati. 

16 godina
neaktivan
Ah? Mi narucili 5kg materijala.

Kokiko taj upgrade kosta?
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
16 godina
neaktivan

odosmo u povijest. žene buju si samo isprintavale pimpeke kad ih zasvrbi {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Smooth Operator kaže...
Ah? Mi narucili 5kg materijala.

Kokiko taj upgrade kosta?

Ne znam za njihove ostale materijal ali ona bijela plastika sto dobijes uz makerbota je stvarno losa. Brzo se hladi, jako savija, brzo odvaja od podloge. Nakon sto sam stavio neku zutu sa e-baya stvari su pocele raditi kako spada. Tako da ako budes imao problema probaj samo sa drugom plastikom.

Sto se tice podloge mi smo je sami slozili. Ne znam da li postoji koji OEM upgrade ali znam da MakerBot 2X ima grijanu podlogu. E sad podloga ti treba ako radis 3d oblike koji su malo veci, nakon treceg ili cetvrtog sloja ti se rubovi pocnu Hladiti i savijati, takoder ti se cijeli objekt moze odlijepiti od podloge sto je jos gora situacija. Ali to mozes rijesiti RAFT opcijom koja prvo nacrta mrezu po radnoj povrsini na koju ide objekt sto stvarno pomaze ali uveliko povecava vrijeme printanja. 

I kraj tih par problemcica vjerujem da ces biti zadovoljan. Plastika se trosi jako sporo i biti u mogucnosti si insprintati nesto sto ti treba je nenadmasivo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 20:30 (oipoi).
16 godina
neaktivan
Mi smo narucili 3kg natural PLA, kg zute i kg crne. Koliko su mi objasnili natural je siva,blago prozirna. Drago mi je da ima netko s iskustvom,budem te pitao na pp vise kad stigne. Hvala druze.
17 godina
neaktivan
Ajar kaže...

odosmo u povijest. žene buju si samo isprintavale pimpeke kad ih zasvrbi {#}

Imam dojam da nisi dobro upoznao žene.

P.S.

No hard feelings

17 godina

Postoji li neki unificirani format dokumenta za razmjenu 3D modela za ispis, kao što je PDF za obične dokumente?

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice