Trump uzeo, Trump če dat opet.
Čekaj samo najavu uvođenja Kripta u federalne rezerve.
Cijene če astronomski porasti.
Ovo je bil odličan "shake out", Levereage trejderi su popljugali miljarde.
Trump uzeo, Trump če dat opet.
Čekaj samo najavu uvođenja Kripta u federalne rezerve.
Cijene če astronomski porasti.
Ovo je bil odličan "shake out", Levereage trejderi su popljugali miljarde.
Baš sam prodao nekidan 5000 bitcoina i zaradio.
Vi niste ?!
Baš sam prodao nekidan 5000 bitcoina i zaradio.
Vi niste ?!
Ovdje, na BF su ozbiljni ljudi, ne bave se takvim sitnišem.
vrlo jednostavno. sell high and buy low. . Samo su malo iritanti ovi izrazi "potonulo", "duboko u crvenom" i slično. Ako se pogleda dnevni graf BTC-a sa malo veće udaljenosti, jasno je vidljivo da neki generalni smjer još nije u razvoju. Bitcoin nit pada nit raste, nego je u range-bound modu rada koje trenutno "melje" sve one koji sada zauzimaju kupovnu ili prodajnu poziciju sa pretjeranom polugom i željom za brzim bogaćenjem. Vjerovatno će to osciliranje potrajat neko vrijeme, kako Trump, Musk ili netko treći prdne ...
I pazi ovo, izbrisano je nekoliko milijardi dolara vrijednosti. Od kuda je izbrisano? Iz nerealiziranog profita MycroStrategy-a ...
Trump i Melanija "napravili" svoj coin, zgrnuli milijune preko noći, uzevši novac krezubim MAGA idiotima. I onda nam ekipa govori kako je crypto budućnost i nije prevara, a kad ono, još jedno igralište za miljardere koje ne vide samo apsolutni fanatici.
Samo se nadam da nećemo i mi u Europi putem te tehno oligarhije zvane SAD.
BTC oscilira već par dana, nema to veze, BTC , kao i zlato , raste kad raste inflacija. (Uostalom to je i početna zamisao Satoshija kad je radio bitcoin).
A burze su potonule. Što nije spomenuto u članku.