Majko mila koja cifra. Jel ima to netko na forumu? Bas me zanima jesu stvarno TAKO dobri...
Sredinom studenog stiže Intelov M.2 Optane 905P SS
- poruka: 16
- |
- čitano: 3.551
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad mi je jasno zasto u opcijama konfiguracije za novi alienware m15 stoji optane disk (mislim oko 200 GB ili manji) uz nadoplatu 300 dolara. Ja mislio neka greska.
s obzirom na cijenu...mogli su slobodno staviti bakreno ladilo....tih par dollara nebi ih ubilo...ma da su stavili od srebra nebi ih ubilo...30 grama srebra oko 100 kuna

koji je to model, gdje si ga nabavil?

Jel ide u koju ploču direkt 22110 m.2 ili mora ić preko pcie adaptera zbog manjka rupe za duži drive?
Evo konkretno EK-M.2 NVMe Heatsink - Red, samo sam ja svoj preko e-bay-a uzeo.
Bas sam prije par dana gledao preko amazona da uzmem. U njihovom shopu mi nude i thermal pad. Jel mi treba za montazu?
Bas sam prije par dana gledao preko amazona da uzmem. U njihovom shopu mi nude i thermal pad. Jel mi treba za montazu?
Dođe sve u paketu, nema potrebe kupovati dodani thermal pad.
Jel ide u koju ploču direkt 22110 m.2 ili mora ić preko pcie adaptera zbog manjka rupe za duži drive?
Dosta ploča prihvaća direktno tu dimenziju. Npr moja prihvaća 2 od 80, i jedan od 110.
Dođe sve u paketu, nema potrebe kupovati dodani thermal pad.
Odlicno. Evo narucio sam direkt iz njihovog shopa. Grije mi se samsung za popizdit zbog graficke. Totalna mi je glupost sto su slot postavili bas tako da grafa po njemu "isijava"
Majko mila koja cifra. Jel ima to netko na forumu? Bas me zanima jesu stvarno TAKO dobri...
Nije stvar samo performansi, endurance je druga galaksija u odnosu na sve ostalo...
Oni dobrano kasno što se hladnjaka tiče :)
razlika je sto ce Intel out of the box prodavati M.2 sa tim hladnjakom, a ti si ga uzeo naknadno i stavio, samim tim sebi ponistio garanciju, je li tako?
btw nisam citao citav clanak ako sam sta fulio