Sony predstavio PlayStation 5 Pro, svoju najmoćnij

poruka: 40
|
čitano: 8.965
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony predstavio PlayStation 5 Pro, svoju najmoćnij".
15 godina

Makli 8K support za "obicni" da bi ovom nakeljili, uskoro micu ovom da bi nakeljili na PS6 (koji ce.. samo mozda to i iskoristiti).....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
8 0 hvala 0
9 godina

Mogli su staviti 1000 da zaokruže

Moj PC  
16 0 hvala 1
13 godina

Od svega mi je još uvijek najgori dizajn. Imao sam Slim par mjeseci i generalno sam zadovoljan kak je funkcioniralo, al dizajn je preodvratan. U koji inter se tak nešto može uklopit? Možda ak živiš u replici Enterprisea

Moj PC  
12 0 hvala 0
12 godina
Re: Sony predstavio PlayStation 5 Pro, svoju najmo
TibzzX kaže...

Od svega mi je još uvijek najgori dizajn. Imao sam Slim par mjeseci i generalno sam zadovoljan kak je funkcioniralo, al dizajn je preodvratan. U koji inter se tak nešto može uklopit? Možda ak živiš u replici Enterprisea

Meni se savršeno uklopio iza TVa, uopće se ne vidi

9 godina

jos jedan bs....

ovo je trebao biti bazni ps5, a ne strcat inacice svake 2 godine bez ikakvih stvarnih poboljsanja. sad ce samo stancati "enhanced" verzije igara, a nove igre koje ce koristiti konzolu necemo docekati, kad neka i izadje, opet ce raditi u 30fps...

promasena konzola totalno..... 800e...sale se, jel tako?

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
3 1 hvala 1
7 godina
Prevelika cijena.
Jasno je na koju kartu igraju, na kartu nadolazećeg GTA jer znaju da će se konzole prodavati kao lude samo zbog te igre.

0 0 hvala 0
15 godina

Skup je, al je zato ružan, sve ok.

WHITE STONES VARAŽDIN
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Koja glupost, u USA 700$, kod nas 800€. Po kojoj (ne) logici je to odredjeno.

1 1 hvala 0
9 godina
Po logici što je ta cijena za USA bez poreza, a europska cijena je sa porezom.
16 godina
H4X0R kaže...
Koja glupost, u USA 700$, kod nas 800€. Po kojoj (ne) logici je to odredjeno.

Moras da znas da to dodje na slicno. U americi se dodaje porez tokom kupovine, zavisno od drzave. Npr. ako odes u prodavnicu u Chicagu i kupis ovu konzolu od 700 dolara, ona ce na kraju biti 770 dolara. U Eu ja vjerujem da je cijena takva kakva jeste. Ali generalno taksa u Eu je veca. Tako da to je otprilike odgovor.

16 godina

Da imaju kvalitetnih igri kao u vremena PS1 i PS2 dao bi 1000 eura ali za izbor koji imaju danas, ne vrijedi ni 100 eura.

Moj PC  
8 0 hvala 3
9 godina

sami sebi pucaju u nogu ako katalog igara misle bazirati na enhanced verzijama prastarih igara. koga to vise zanima.

a taj sindrom je jos od vremena ps4 kad je vecina igara bila upravo neki remaster, onda su sa ps5 ubacili i koji remake, sve u svemu, zadnjih 10 godina igramo jedne te iste igre.

naslovi koji su stvarno obiljezili tu eru su malobrojni, a jos manje ih je koji su prave ekskluzive, neigrive na bilo cemu drugome. to, i niza cijena su uvijek bili aduti konzola.

a ne graficki slideri, ovakvi ili onakvi modovi, cinjenica je da ps kvalitetom prikaza vise ne moze pratiti pc kao nekad.

cijena bazne konzole kupi odlicnu graficku, a za cijenu "periferije" (br citac, stand, dodatni kontroler) se slozi i ostatak konfiguracije. 1000e za konzolu ili 1000e za mocni pc i nije neka dilema.

a igre koje bi trebale donjeti prevagu konzoli jednostsavno ne postoje. a bez njih, konzola je besmislena. i cim se nanjusi da prodaja "ekskluziva" nece biti kako bi se zeljelo, igre vise nece biti ekskluzive.... izdavat ce se za sve platforme.... i opet, konzola postaje preskupi skupljac prasine

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Jedini razlog zašto bih kupio ovo je GTA6 ali kako se čini, igra će vjerojatno izaći kad i PS6.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina
Damir22 kaže...

sami sebi pucaju u nogu ako katalog igara misle bazirati na enhanced verzijama prastarih igara. koga to vise zanima.

a taj sindrom je jos od vremena ps4 kad je vecina igara bila upravo neki remaster, onda su sa ps5 ubacili i koji remake, sve u svemu, zadnjih 10 godina igramo jedne te iste igre.

naslovi koji su stvarno obiljezili tu eru su malobrojni, a jos manje ih je koji su prave ekskluzive, neigrive na bilo cemu drugome. to, i niza cijena su uvijek bili aduti konzola.

a ne graficki slideri, ovakvi ili onakvi modovi, cinjenica je da ps kvalitetom prikaza vise ne moze pratiti pc kao nekad.

cijena bazne konzole kupi odlicnu graficku, a za cijenu "periferije" (br citac, stand, dodatni kontroler) se slozi i ostatak konfiguracije. 1000e za konzolu ili 1000e za mocni pc i nije neka dilema.

a igre koje bi trebale donjeti prevagu konzoli jednostsavno ne postoje. a bez njih, konzola je besmislena. i cim se nanjusi da prodaja "ekskluziva" nece biti kako bi se zeljelo, igre vise nece biti ekskluzive.... izdavat ce se za sve platforme.... i opet, konzola postaje preskupi skupljac prasine

Upravo to. Nedostatak zvučnih novih igara je glavni problem. Zašto bi ja prelazio sa PS5 na Pro verziju? Da bi igrao Ratchet&Clank kojeg sam već odigrao, kao i Alan Wake2 i GT7. Pa ne pada mi na pamet. Džaba im harvder kada softwer kaska. 

7 godina

Previše resursa se troši na nabrijavanje grafike i fizike i zato su igre skupe i dugo se rade. Zadnje što sam odigrao u ovoj godini je Tomb Raider II na ps1, kontrole su čisto smeće ali uživao sam više nego 90% današnjih igrica

1 0 hvala 0
14 godina

meni sranje nedostatak blueray čitača, znači nema više njuškalo igrica i razmjena :(

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina

Ima, samo daj 140€.

3 mjeseca

PS diviziju treba pod hitno vratiti u ruke nazad Japancima, inače će se downfall nastaviti.

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska

3 0 hvala 0
16 godina

Zanimljivo nitko još nije spomenuo da se PS5 pro prodaje odvojeno postolje za vertikalno postavljanje konzole

• Disk drive (reader for physical format games): $79.99 - Buy
  • Vertical stand (stand to place the console upright) $29.99 - Buy

1 0 hvala 0
16 godina
Play has no limit vs. Pay has no limit

1 0 hvala 0
15 godina

Nitko ne spominje GPU snagu, 33-36TFLOPS... to je 3 puta snažnije od trenutnog PS5. U rangu RTX4070 koja sama košta kao taj PS5Pro.

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
2 5 hvala 0
13 godina

DELETE

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2024 10:13 (FileFicho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nuclear_Phoenix kaže...

Ima, samo daj 140€.

Ma jasno to :) mislio sam više da ne dolazi po defaultu.
Iskreno bez čitača mi je gluparija to, većinom sam neke starije igre uzimo za puno manju lovu na njuškalu.

12 godina

za 800 e si ga mogu gurnuti i zavrtiti.

Slim ps5 za 450 e a ovo marginalno malo poboljsana grafika za duplo 😀. Na Ps5 koji ima samo par igara koje su bas za ps5. Jos nije ni ukljucen blu-ray? 😀.  Ako je corona bila test poslusnosti, ovo je test inteligencije .

A Bug bi mogao iznesti i neko svoje misljenje,a ne samo reklamirati. 

0 1 hvala 0
15 godina
chance00 kaže...

Slim ps5 za 450 e a ovo marginalno malo poboljsana grafika za duplo 😀. Na Ps5 koji ima samo par igara koje su bas za ps5. Jos nije ni ukljucen blu-ray? 😀.  Ako je corona bila test poslusnosti, ovo je test inteligencije .

11 na 36 tflops je tebi marginalno? 🤣 "OK"

Mislim ok, kupi onda osnovni PS5 i igraj nove igre koje dodju u 30 fps-a ako ti je to gust - meni nije

Zanimljivo kako je 800e puno za top konzolu koja ce trajati 5+ godina i s kojom ce sve nove igre igrati u 4k rezoluciji na 60+ fps-a.... dok istovremeno nije bed baciti 1000-1500e za najnoviji telefon svakih godinu dana... valjda jer se telefon nosi okolo da se pokaze, a konzola ipak stoji kod kuce pored ekrana.

It is always darkest just before the dawn.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2024 14:11 (mrsmith).
9 godina
mrsmith kaže...
chance00 kaže...

Mislim ok, kupi onda osnovni PS5 i igraj nove igre koje dodju u 30 fps-a ako ti je to gust - meni nije

Zanimljivo kako je 800e puno za top konzolu koja ce trajati 5+ godina i s kojom ce sve nove igre igrati u 4k rezoluciji na 60+ fps-a.... 

Cekaj, sta ovo nije bio argument prije par godina kad je izasao prvi ps5? Od rijeci do rijeci....

Mislim ok, kupi onda osnovni PS4 i igraj nove igre koje dodju u 30 fps-a ako ti je to gust - meni nije

Zanimljivo kako je 800e puno za top konzolu koja ce trajati 5+ godina i s kojom ce sve nove igre igrati u 4k rezoluciji na 60+ fps-a.... 

Vidis, nista se nije promjenilo.

Sto smo dobili? U nekim dijelovima svijeta se kaze - kar'na... sinonim za rijec penis.....

E isto to cemo dobiti s ps5 pro

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2024 14:16 (Damir22).
12 godina

o cemu ti bulaznis?? kojih 5+ godina ?? ovo NIJE nova generacija konzole nego upgrade. Sto veli da nemas pojma sta pricas. Drugo KOJE igre ce opravdati tu cijenu ? .  I samo ti opravdavas  ovu cijenu. Nisam vidio nit jednog recezenta da ne veli da je sokantna cijena

I nisam budala da dam vise od 500 e za mobitel btw

7 godina
chance00 kaže...

o cemu ti bulaznis?? kojih 5+ godina ?? ovo NIJE nova generacija konzole nego upgrade. Sto veli da nemas pojma sta pricas. Drugo KOJE igre ce opravdati tu cijenu ? .  I samo ti opravdavas  ovu cijenu. Nisam vidio nit jednog recezenta da ne veli da je sokantna cijena

Normalno da ne, svaki flagship telefon, pola godine iza predstavljanja kupiš bez problema za 30-40% jeftinije.... budaletine kupuju na početku da ga mogu bacit na stol u kafiću i pokazat, iako više nije nikoga briga koji telefon imaš jer svi isto izgledaju ionako.

Da je ovo PS6, i da je cijela arhitektura nova i poboljšana do iznemoglosti onda ova cijena i nije tako grozna, ali za upitni apgrejd jer praktičnih recenzija skoro pa nema, je ovo ipak previše. Bilo tko tko ima PS5 nema nikakvog razloga ovo kupovat, pogotovo jer igre u kojima možeš vidit razliku skoro pa nema. I prestanite uspoređivat PC s ovim jer su to dvije potpuno odvojene i neusporedive stvari, PS5 je mišljen SAMO za nabijanje igara i ništa drugo, dok na PC-u na nabijanje igara u prosjeku večina ne troši više od 15-20% svojeg vremena...

7 godina
mrsmith kaže...

Zanimljivo kako je 800e puno za top konzolu koja ce trajati 5+ godina i s kojom ce sve nove igre igrati u 4k rezoluciji na 60+ fps-a.... dok istovremeno nije bed baciti 1000-1500e za najnoviji telefon svakih godinu dana... valjda jer se telefon nosi okolo da se pokaze, a konzola ipak stoji kod kuce pored ekrana.

Identične ovakve najave su bile i za PS5. Na kraju dobili k, a ne 60 FPS-a. Hoće i na PS5 Pro kutiju staviti oznaku 8K ili to ipak čuvaju za PS6? Nakon ovog fijaska nitko ih više ne shvaća ozbiljno. 

16 godina
chance00 kaže...

Koliko je prošlo od izlaska PS4 pro do dolaska PS5. Otprilike će i sada tako biti. U 11 mjesecu 2016 izašao je PS4 pro a u 11 mjesecu 2020 izašao je PS5. Imaš pravo nije pet godina, samo četiri.

O cijeni ne raspravljam jer za svoj proizvod mogu tražiti koliko žele. Nitko nas ne tjera da kupimo. PS4 pro su prodali u 14 milijuna komada. Vjerojatno će i ovaj prodati približno toliko. Trenutno su neke projekcije o oko 13 milijuna komada. To im je cilj.

Očito nisu išli na masovnu prodaju već će ovim pro podići prodaju običnog PS5. Nešto kao dobar i loš policajac. Ne znam što se palite na nešto što vam ne treba ili ne želite toliko potrošiti. Baš mi je svejedno koliko košta.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice