Pratimo rast Nvidije na Wall Streetu: srebro zlatn

poruka: 3
|
čitano: 4.998
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pratimo rast Nvidije na Wall Streetu: srebro zlatn".
6 godina

Čekamo odgovor od štovatelje kripto valuta...inače sad kreće medijsko pumpanje stoga bi bug morao ipak napisati da je sve to kocka i da igrajte na vlastitu odgovornost.

Rekordna cijena zlatu i onda prodavači zlata imaju reklame i kao ispada po reklami da su humanitarci koji žele sačuvati našu lovu tako da kupimo njihovo zlato a pritom oni dobivaju papir za kojeg u reklami kažu da ne valja...pravi isusovi sljedbenici...žrtvujući se za naše dobro

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina

Zašto sam kupio samo 0,45 dionice od nvidije 2021.g kada je iznosila 220$  Sada je samo pitanje koliko bi moglo još rasti, tojest koji je potencijal da nastavi rasti ko ludo nakon što se splitaju dionice? Ima li smisla ulagati sada prije splita?

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Re: Pratimo rast Nvidije na Wall Streetu: srebro z
Mediji pumpaju....usitnjavanjem dionica raste pristupačnost širem stadu...sad je 1210$...kad se usitni jedna bude 121$...mediji...pohlepa...lakše se kockati sa 120$ nego sa 1200$...vjerojatno to bude lako doguralo do 200$ po novome
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice