Paramount sa 108 milijardi dolara želi srušiti Net

poruka: 16
|
čitano: 5.326
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Paramount sa 108 milijardi dolara želi srušiti Net".
16 godina

Ne razumim zasto jedni podlijezu regulatornom odobrenju a drugi ne?

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

1 1 hvala 0
14 godina

Ovisi koliko tutneš u džep lobiraš tim velebnim regulatorima.

Malaka!

4 1 hvala 0
17 godina
Re: Paramount sa 108 milijardi dolara želi srušiti
Sudeći prema mailu koji sam dobio noćas, izgleda da su pripremili ražanj, a zeko je još u šumi.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Moj PC  
5 0 hvala 0
5 mjeseci

Zanimljivo je da je Paramount u većinskom vlasništvu židova za razliku od Netflixa. Očito je nekome jako stalo da dobije lavovski dio nadzora nad medijima.

4 6 hvala 1
16 godina
Apachy kaže...

Dobro, ali koja bi bila izjava za javnost zasto jedni podlijezu a drugi ne? Mora barem nekakva laz onda biti pustena koja se naziva objasnjenjem

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
17 godina
Dracco kaže...

Zanimljivo je da je Paramount u većinskom vlasništvu židova za razliku od Netflixa.

??? ne pratim to, pa me ovakve izjave potaknu googlati:

https://www.marketscreener.com/quote/stock/PARAMOUNT-GROUP-INC-18539783/company-shareholders/

https://www.marketscreener.com/quote/stock/NETFLIX-INC-44292425/company-shareholders/

Vlasništo prilično razštkano. Glavni dioničari su isti. Među prvih 3 nisam uspio izguglati židovske interese.

17 godina

Iskreno me ne veseli da Netflix preuzme DC.

Moj PC  
0 2 hvala 0
9 godina
Dracco kaže...

Zanimljivo je da je Paramount u većinskom vlasništvu židova za razliku od Netflixa. Očito je nekome jako stalo da dobije lavovski dio nadzora nad medijima.

Oy to the mother****in' Vey. 

Bio sam pod nekim utiscima da se Kina pocela ubacivati u igru s medijima, a i po nekim linkovima ispod tvog posta, vidim BlackRock, Vanguard itd. Stari znanci. 

Larry Fink je takodjer te neke vjere doduse. 

Neki play se dogadja, samo ne znam da li bi rekao "dobije", prije "zadrzi". 

17 godina

Kad ih nema. Isti su vlasnici vecinom za oboje. Vanguard i blackrock pri vrhu naravno i zajedno imaju 20% u netflixu i 20% u paramountu. Preljevanje iz supljega u prazno. Sami od sebe kupuju za samog sebe samoga sebe svojim novcima. Lijeva ruka kupuje desnu. Netko bi rekao da treba na to platiti porez da se sprijeci beskonacna petlja novca, ali samo ako si smrtnik, inace ne vrijede ista pravila. PDV za sve!

E sad, zasto se svi mediji za serviranje sadrzaja i oblikovanje javnog mnijenja spajaju u jedan pod kontrolom miljardera? To je tema za sebe, ako su usput oni navedena grupa to bi bila top tema za raspravu.

Linux, Arch Linux.
17 godina
Gebirgs kaže...

Ima smisla to što pišeš, jer i vlasnici samog Warner Brosa su u grubo sličan ekipa (BlackRock, Vanguard).

https://www.marketscreener.com/quote/stock/WARNER-BROS-DISCOVERY-INC-9015/company-shareholders/

9 godina
Ovo je kraj kaže...
Gebirgs kaže...

Ima smisla to što pišeš, jer i vlasnici samog Warner Brosa su u grubo sličan ekipa (BlackRock, Vanguard).

https://www.marketscreener.com/quote/stock/WARNER-BROS-DISCOVERY-INC-9015/company-shareholders/

Nema stari, okrenes kamen i unaprijed znas tko je ispod njega. Iste dvije bube 

17 godina

Ajmo Paramounth, ajmo Trump!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
0 2 hvala 1
17 godina
stirko55 kaže...
Apachy kaže...

Dobro, ali koja bi bila izjava za javnost zasto jedni podlijezu a drugi ne? Mora barem nekakva laz onda biti pustena koja se naziva objasnjenjem

Stvar je u tome da je Netflix kao najjaci igrac na tom podrucju i ukoliko kupi još  i warner bros bio bi dominantan i imao bi monopol dok paramaunt skupa sa warner brosom i dalje je manji od netflixa odnosno nebi postali dominantni i nebi imali monopol.

10 godina
Ovo je kraj kaže...
Dracco kaže...

Zanimljivo je da je Paramount u većinskom vlasništvu židova za razliku od Netflixa.

??? ne pratim to, pa me ovakve izjave potaknu googlati:

https://www.marketscreener.com/quote/stock/PARAMOUNT-GROUP-INC-18539783/company-shareholders/

https://www.marketscreener.com/quote/stock/NETFLIX-INC-44292425/company-shareholders/

Vlasništo prilično razštkano. Glavni dioničari su isti. Među prvih 3 nisam uspio izguglati židovske interese.

Lol, to ne znaci nista. Oracleov Larry Ellison (CIA) ima kontrolu na Paramount grupom, a usto je Trumpov donor. I onda deal moze da prodje.

Tech billionaire Larry Ellison, through his investment vehicle Pinnacle Media, became the controlling shareholder of Paramount Global by acquiring Shari Redstone's National Amusements (NAI) as part of a Skydance Media merger deal, giving him 77.5% ownership of NAI, which holds Paramount's voting stock, with RedBird Capital Partners taking the other 22.5%; while his son David Ellison runs daily operations as CEO, Larry holds the ultimate controlling stake, solidifying a new media dynasty. 

4 godine

Bitno je da se lova okreće.

合気道 五段 Me, myself and I
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina

Sve ih je strah da je Netflixu u interesu ubit KINO, što ovima defintivno nije u interesu jer od toga žive. A sad kakve su još igrice u pozadini sami bog zna....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice