Dvaput sam morao pročitati tekst da bih skužio da su podaci negdje dostupni, što je velika razlika od toga da su sada ti isti podaci negdje opet iscurili, ali ne spominje se ni tko s kim/čim, niti protiv koga/čega... Ovako mi sve djeluje kao reklama za navedenog vlasnika, njegovu tvrtku i navedeni softver.
Majka svih curenja podataka: ugroženo 26 milijardi
- poruka: 10
- |
- čitano: 13.976
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gdje su ti podaci dostupni? Kako je autor došao do segregacije po izvoru podataka?
Jedino što imam je taj link gdje mogu provjeriti jesam li pwnan, to mi ne znači puno
Mislim da je za data breach potreban bolji i manje lenj prevod od "kršenja podataka". Čak ni Google Translate to ne navodi kao prvu opciju (već za nijansu bolju "povredu podataka").
ili, kako bi rekao vidoviti milan, "ja sam 400 milijardi ljudi izlečio od probave."
ured: za to vrijeme u rvackoj ...
Mislim da je za data breach potreban bolji i manje lenj prevod od "kršenja podataka". Čak ni Google Translate to ne navodi kao prvu opciju (već za nijansu bolju "povredu podataka").
kaže se "ispićkalo lozinke"
kaže se "ispićkalo lozinke"
Jest onim naivnim. Ja redovito mjenjam lozinke i to stavim pjesmicu od 15 znakova (svih vrsta) i još MFA pa se mogu slikat. Guglam uglavnom na GoDaddy i ne idem na dark web i slične gluposti.
Mislim nemam šta kriti osobno, ali poslovni podaci su osjetljivi i tu moram ipak biti oprezan.

Nema na čemu. Podesi ga u postavkama i neće ti nikakav drugi zatrebati.
a zna li se koji im je ćaća ili se samo sumnja?