Learn Python - zgodno napravljena aplikacija za sv
- poruka: 8
- |
- čitano: 35.977
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prosljedite link Balenu, mozda da se ekipa iz Algebre nauči kak se radi tečaj, stvarno su se amaterski posrali po ovim EU financiranim tečajevima...
Ono.
prosljedite link Balenu, mozda da se ekipa iz Algebre nauči kak se radi tečaj, stvarno su se amaterski posrali po ovim EU financiranim tečajevima...
Samo levati uče tečajeve na Hrvatskom, jer imaš : freecodecamp besplatno i mali milion kurseva na youtube.
Ja sam položio na Coursera: specijalizaciju "Python for everybody" - Michigan, i znam puno vise od tih kvazistručnjaka o Pythonu.
Ono.
Direktni linkovi na trgovine aplikacija, u tablici na početku teksta, nisu ti dovoljni?
Python je baš gubica. Naoko, jednostavan, al kada kreneš dublje se involvirati u taj svemir, vidiš da je to ocean znanja.
Praksa.Napravite nekaj ako mislite znate rukovati nekima alatom(-znanjem).
Mada pravi muškarci programiraju u R-u.
Pa doslovno kako ti kolega Izith kaže. Klikom na link u članku, bilo na Google Store link ili na AppStore link otvoriti će ti se točno ta aplikacija koje se spominje. Isto tako, evo citat iz članka
" Learn Python je zgodno osmišljena aplikacija poznate platforme Programiz putem koje će i totalni početnici relativno brzo ovladati ovim programskim jezikom."
Mislim da imaš sve što je potrebno za pronaći navedenu aplikaciju.