Jos malo pa ces jeftinije kupit auto u kini nego flagship mobitel u EU... ako su carine za amere, sta to ima veze sa EU 🙃
iPhone 17 Pro navodno stiže s 256 GB memorije u os
- poruka: 11
- |
- čitano: 3.403
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pored toliko bolji uređaja davati za iPhone 1400 eura nema nikakve logike. Neka si Trampić stavi ajfonćić u šup--------------ćić.
Sad u ovom trenutku za 850e rađe S25U sa 256 nego 16pro sa 128(njuška)

Sad u ovom trenutku za 850e rađe S25U sa 256 nego 16pro sa 128(njuška)
Meni ne pada na pamet drzat fotke i video na mobitelu... i 128 GB, sasvim dovoljno za sve,.. nakon svakog događaja, fotkanja, prebacim na komp, arhiviram i vratim na neki cloud servis i sve imam pri ruci.... a mobitel prazan
Ima nas kojima je đepno računalo ujedno i jedino računalo...a ča se tiče back up...ubodem usb stick u mob
Hyperlapse vožnja auta...za uru vrimena 10-20GB materijala i to JPEG...

Ima nas kojima je đepno računalo ujedno i jedino računalo...a ča se tiče back up...ubodem usb stick u mob
Hyperlapse vožnja auta...za uru vrimena 10-20GB materijala i to JPEG...
Šta postoji u 21. Stoljecu obitelj koja ne posjeduje racunalo 🫣😧
hyperlapse voznje auta? Cemu🤔
U doba đepnih računala čemu desktop ili laptop...evo imaš Samsung Dex...spojiš S seriju na vanjski ekran...bežična tipkovnica i miš
Smart TV za YouTube...audio I video player
Jedini razlog zašto budem uzeo PC su igre...da nema toga...postoje alternative koje su postale puno svestranije

Čekaj, nemoj me zezat, 256 GB flash-a? u flagshipu?
Ja mislio 256 GB RAM-a, pa vidim da nešto ne štima.
Ma naravno da se može, kao i bez mobitela, TVa..
Ali danas u 21. stoljeću, kako ti djeca uče, bilo šta rade vezano za informatiku... preko mobitela? ili im služi samo za tik-tok i te gluposti?
Ja sam bez dičurlije:)....za sebe imam alternative koliko hoću