Ovo će se prodavati samo ako umjesto "Hey, Facebook", proradi i "Hey, Tik-Tok".
Facebook i Ray-Ban zajednički izradili naočale za
- poruka: 17
- |
- čitano: 6.540
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad mi dođe da prodam svoje od muke.
A ovaj članak nije premium? Ajde
Vrag je odnio šalu, vidim da će uskoro pametne naočale biti prisutne kao i pametni satovi.
The best smartglasses and AR specs 2021: Snap, Amazon and more (wareable.com)
Pa meni se u globalu ... sviđa? Još ako će se video moći preuzeti na komp pa ga ja sigurno pohranim bez da obznanim čitavom svijetu kako je moj maleni štenac lovio lopticu po livadi, ili se neki pijanac upišao i ispovraćao po sebi, to bi bilo super.
Očekujem selidbu ljudi izvan gradova u potrazi za mirom i trunkom privatnosti. Ovo je ipak previše.
jedva čekam da ih ne kupim.
OK, ovo bih možda trebao prvo komercializirat nego što izjavim.
No,...njušim li ja to neko trgovanje "video NFTovima" sa trenutcima "mog prvog pijanstva/ševe/....", "Michael Jordanov prvi korak u Dubrovniku prilikom silaska s broda", "prvo kakanje mog Flokija na zagrebačkom Bundeku"......
Samo nam još to treba!
S obzirom da mogu snimati max 15 minuta videa, sklon sam im vjerovati da mogu "raditi" (u idle-u) do 6h na jednom punjenju.
Sa socioloskog gledista, ovakvi pokusaji su redovito propadali jer generacije koje su odrasle uz (preveliku) izlozenost FB, Snaphhatu, Instagramu, TikToku i ostalim glupostima jos uvjek nisu postale glavnina potencijalnih kupaca. Kada se generacije odrasle bez koncepta privatnosti masovno financijski osamostale, ovakvi proizvodi ce nam nazalost postati svakodnevica.
Mislim da namjenjene i jesu zgubidanima s instagrama i svim ostalim koji se smatraju influencerima.
Malo mi je pao sad ray ban u očima, ali lova do krova ih zanima. Ako je nešto slično predstavio
google, bose zašto "nebi" i oni.
Pametne naočale sigurno su sljedeća velika stvar u informatici kao što su to npr. bili pametni mobiteli zato što ćemo na svakom mjestu moći imati veliki virtualni monitor i što ćemo informacije o onome što vidimo moći dobiti u istom trenutku kada ćemo to gledati.
Trenutno je problem što sada nemamo dovoljno dobar hardver i ti prvi pokušaji ne uspijevaju kao što prije pametnih mobitela zbog slabog hardvera nisi uspjeli mnogi pokušaji raznih pametnih uređaja na dlanu.
Pedofilski lanci diljem svijeta odobravaju. Kao da nema dovoljno bolesnika koje i na Jadranu ulove svake godine kako snimaju djecu, eto načina da ih nikad ne ulove.
Osim toga, savršen proizvod za one koji vole snimati svoje noge dok hodaju (seriously, koji kurac vam to znači?) i dati nam do znanja što jedu i piju svaki dan.
Pametne naočale sigurno su sljedeća velika stvar u informatici kao što su to npr. bili pametni mobiteli zato što ćemo na svakom mjestu moći imati veliki virtualni monitor i što ćemo informacije o onome što vidimo moći dobiti u istom trenutku kada ćemo to gledati.
Trenutno je problem što sada nemamo dovoljno dobar hardver i ti prvi pokušaji ne uspijevaju kao što prije pametnih mobitela zbog slabog hardvera nisi uspjeli mnogi pokušaji raznih pametnih uređaja na dlanu.
Pedofilski lanci diljem svijeta odobravaju. Kao da nema dovoljno bolesnika koje i na Jadranu ulove svake godine kako snimaju djecu, eto načina da ih nikad ne ulove.
Osim toga, savršen proizvod za one koji vole snimati svoje noge dok hodaju (seriously, koji kurac vam to znači?) i dati nam do znanja što jedu i piju svaki dan.
Sad imamo sve samo smo ostarjeli da gledamo tek svježe punoljetnice, a i od gledanja nemaš ništa. Govorim naravno o slobodnim mladim punoljetnim damama. Psihobolesnici će uvijek naći neki način - njh treba kastrirati, ali doslovce - najbolja pravda, mislim za ove pedofile i sl.
Čuj imaju LED diodu da se vidi da li vas netko snima. Pa to se da riješiti onom crnom izrezanom 2x2mm izolir trakom.
Sad imamo sve samo smo ostarjeli da gledamo tek svježe punoljetnice, a i od gledanja nemaš ništa. Govorim naravno o slobodnim mladim punoljetnim damama. Psihobolesnici će uvijek naći neki način - njh treba kastrirati, ali doslovce - najbolja pravda, mislim za ove pedofile i sl.
Čuj imaju LED diodu da se vidi da li vas netko snima. Pa to se da riješiti onom crnom izrezanom 2x2mm izolir trakom.
Ma ne moraju ni skrivati LED diodu. Kad na plaži zapeče zvizdan sumnjam da se vidi.
Ma ne moraju ni skrivati LED diodu. Kad na plaži zapeče zvizdan sumnjam da se vidi.
Kažu mi da cijela Dalmacija fura Ray-Ban. Je li to istina?
a li vas netko snima. Pa to se da riješiti onom crnom izrezanom 2x2mm izolir trakom.
Kaću mi da cijela Dalmacija fura Ray-Ban. Je li to istina?
Ne znam, nisam Dalmatinac.