EU ipak dozvoljava tekućine veće od 100 ml u ručno

poruka: 6
|
čitano: 2.913
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "EU ipak dozvoljava tekućine veće od 100 ml u ručno".
3 godine
EU ipak dozvoljava tekućine veće od 100 ml u ručno

..a za sve koji putuju u/iz US of A-ja , konačno nema više skidanja šuza na TSA checkpointu, pogotovo sad kad za 25-250€ možes svugdje (barem mi koji smo singl i koristimo skyscanner XD) 

Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect - Mark Twain
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2025 16:05 (Svakakav).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: EU ipak dozvoljava tekućine veće od 100 ml u r
Svakakav kaže...

..a za sve koji putuju u/iz US of A-ja , konačno nema više skidanja šuza na TSA checkpointu, pogotovo sad kad za 25-250€ možes svugdje (barem mi koji smo singl i koristimo skyscanner XD) 

Otkada je to? Bio sam prije 5 mjeseci idalje je na nekim aerodromima obavezno skidanje cipela, al ne na svima

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
17 godina
Šta ne ide skidanje šuza samo ako "sviraš" na detektoru?
Barem je mojoj kćeri tako bilo sada prije mjesec dana.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
3 godine
stirko55 kaže...
Svakakav kaže...

Otkada je to? Bio sam prije 5 mjeseci idalje je na nekim aerodromima obavezno skidanje cipela, al ne na svima

od osmog nema vise (mogu potvrdit iz osobnog ikustva - LAX)

https://www.tsa.gov/news/press/releases/2025/07/08/dhs-end-shoes-travel-policy

Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect - Mark Twain
17 godina
Pero Dinamit kaže...
Šta ne ide skidanje šuza samo ako "sviraš" na detektoru?
Barem je mojoj kćeri tako bilo sada prije mjesec dana.

Sviraš i imaš visoke cipele / tenisice.

Nisam skidao cipele već godinama.

15 godina
Ja sam bio Chicago, Las Vegas i San Francisco, samo u Vegasu nisam triba skidat cipele jer su imali neki probni program di nije tribalo ni vadit nista iz torbi, valjda su testirali neke nove skenere
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice