Cyberpunk kaj drugo
Deset najboljih igara koje će tek izaći ove godine
- poruka: 21
- |
- čitano: 11.700
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam dovoljno igara u pričuvi...Serious Sam 4 kad bude na akciji za ispod 99kn za konzolu

Samo da Cyberpunk konačno izađe pa da se taman patcha ono bitno do xmas godišnjeg

Nebi li i diablo 4 trebao izaci takoder ?
Nebi li i diablo 4 trebao izaci takoder ?
da ali 2220g
Što imaju izlazit pokraj TLOU2 koji je već GOTY?

AC je isti kurac od prve igrice... nije to vise neki main AAA release za mene, u principu bilo koje takve serijalne nastavke ne smatram vise AAA nego moneymilkarom.
(dakle slazemo se)

VTMB 2 Bloodlines bi mogao ispasti ipak govno na kraju. Chris Avellone je dobio nogu nakon što ga je na twitteru neka štraca optužila za seksualno uznemiravanje a Brian Mitsoda (glavni pisac i creative director zaslužan za priču i scenarij prve igre i ono što je činilo tako posebnom u očima igrača) je također nedavno dobio nogu. Doveli su nekog fixera koji je radio na Far Cryju, Assassins Creedu i Warhameru da pokuša spasit ono što se da spasit ali zasad je crno.
Ja se samo nadam da ću čim prije vidjeti ovakvu najavu u kojoj će se spomenuti Battlefield 6. I da će biti dobar :D

Partisans 1941
Ja se samo nadam da ću čim prije vidjeti ovakvu najavu u kojoj će se spomenuti Battlefield 6. I da će biti dobar :D
Jbte do kud je ovaj svijet dosao, da se Bf nije nigdje spomenuo mjesecima
VTMB 2 Bloodlines bi mogao ispasti ipak govno na kraju. Chris Avellone je dobio nogu nakon što ga je na twitteru neka štraca optužila za seksualno uznemiravanje a Brian Mitsoda (glavni pisac i creative director zaslužan za priču i scenarij prve igre i ono što je činilo tako posebnom u očima igrača) je također nedavno dobio nogu. Doveli su nekog fixera koji je radio na Far Cryju, Assassins Creedu i Warhameru da pokuša spasit ono što se da spasit ali zasad je crno.
Ispalo je to govno puno prije nego su navedeni redikuli otkaze dobili......
Bas mi zao kad sam vidio.
Medju Serious Sam 2, NFS:U2, CoD2 i ostalim klasicima iz ranih 00tih mi je Masquerade bila jedna od najboljih igrica iz mutnog sjecanja.
Jos se ceka The Wolf Among Us 2, e ak to sjebu vezite me za raketu i lansirajte na Telltalle, inshallah!
Kako za sada izgleda ova lista:
SS4 - razocaranje
CK3 - jako dobar
MA - za djecu
SW:S - navodno dobar i bez skrivenih mikrotransakcija
ACV - ne zna se jos nista, vjerovatno kao i ACO sa re-skinom
DL - odgodjen za 2021
VTM:BL2 - odgodjen za 2021, vjerovatno razocaranje, vecina kljucnih ljudi odleprsala
CB4 - dobar remake
CP77 - mozda bude odgodjen za 2021