Pazi strucnjaka - lik predlaze enterprise licencu da bi se candy crush maknuo iz start menija. Evo meni je neugodno...
Uvijek mi je drago vidjeti izvlacenje iz konteksta, eto u americi na enterprise nemas ni video reklame kao ni reklame u windows exploreru.
Sto se tice telemetrije ona ne moze zamijeniti dobar quality control koji je otpusten, da moze onda bi i radilo sve kako treba.
Rezu troskove na svemu zivome i pretvorili su korisnike u beta testere, a neki ovdje umiru od divljenja, njima je i Windows 8 poluproizvod bio 3. svjetsko cudo.
Za razliku od tebe radio sam u firmi koja ima IT budget 1 milijardu dolara godisnje i vidio sam kako exchange na azuru je ispadao bar jednom mjesecno, sve je to divno i krasno dok ne krenu gnjevni mailovi IT-u od managementa.
Da smijem zbog NDA copy pastati, poslao bi, tipa Microsoft je zeznuo update na exchangu, nakon 12 sati, vracaju na prijasnju verziju i sad bi trebalo raditi. To ne racunam ni fizicke ispadne gdje jednom mjesecno jedan dio svijeta nema uslugu u toj kompaniji.
I nitko ne kaze da sam protiv Clouda hybrid Cloud mi je ok, ali potpuna migracija i konsolidacija konkretno na Azure je bio samo za uzeti kokice i citati probleme u CC-u.
I ne kuzim tu maniju hvaljanja Windowsa 10, puno stvari na njemu je lose, dosta stvari od pocetaka su poslusali ljude i ispravili tako da ko zna mozda za koju godinu bude vise manje ok OS.
A za starije ljude koji vise ne rade, oni ionako imaju manje problema sa nekom linux distribucijom nego sa Windowsima 10.