Čini se kako je o Pixelu 3 XL u medije procurilo s

poruka: 9
|
čitano: 4.039
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Čini se kako je o Pixelu 3 XL u medije procurilo s".
9 godina

Unutar notcha nalazi se osim dvije selfie kamere i infracrveni senzor za skeniranje lica te zvučnik. Dijagonala zaslona je prema AIDA-i 6,71-inč, a razlučivost 2.960 x 1.440 točaka.

Što se kamera tiče fotografije pokazuju kako će sa svake strane uređaja biti po jedna kamera. 

Sad nije jasno iz teksta hoće li imati po jednu kameru sa svake strane, ili će imati dvije selfie kamere?

Neznanje je bliže istini nego predrasuda

7 0 hvala 0
14 godina

Ima li u Guugletu i jedan kvalitetan dizajner ?!?! 

Meni se vidi da su posudili one lošije iz HtC-a sebi! 

ATJ Lučko
Moj PC  
4 1 hvala 0
9 godina
Re: Čini se kako je o Pixelu 3 XL u medije procuri
Neuk kaže...

Unutar notcha nalazi se osim dvije selfie kamere i infracrveni senzor za skeniranje lica te zvučnik. Dijagonala zaslona je prema AIDA-i 6,71-inč, a razlučivost 2.960 x 1.440 točaka.

Što se kamera tiče fotografije pokazuju kako će sa svake strane uređaja biti po jedna kamera. 

Sad nije jasno iz teksta hoće li imati po jednu kameru sa svake strane, ili će imati dvije selfie kamere?

Malo offtopic...  

Kakva je fora sa ovom opcijom  "Citat"? Nisam gore mogao citirati samo dio iz teksta , a svoj komentar izostaviti iz citata. Ili čitav tekst citira , ili ga ne citira.. To mi je malo glupo. Pa eto da priupitam, je li to samo do mene ili je tako inače.. 

Neznanje je bliže istini nego predrasuda
17 godina

Ja ne znam šta vide u tom "notchu". Ne kupujem mobitel koji to ima. Ako ne znaju ili nemaju ideju kamo smjesit prednju kameru, onda nek je izbace.

4 0 hvala 0
13 godina
Majkuti, notch dubok k'o bunar. Čemu to? A nisu se ni s bradom proslavili...

3 0 hvala 0
11 godina
valjo98 kaže...
Majkuti, notch dubok k'o bunar. Čemu to? A nisu se ni s bradom proslavili...

Hebiga morali su negdje zvučnik utrpat da imaju stereo..

14 godina

Nešto sumnjam da bi Google sebi ovako nešto dopustio. Vjerovatno pokusavaju skrenuti paznji sa novog iPhonea.

Nije li Apple ovako nesto uradio, kad je njihov neki lik ´slučajno´ ostavio telefon u nekom kafiću? 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
17 godina
O ukusima se ne raspravlja, ali ovo je definitivno najruzniji mob unazad par godina.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Najveći notch kojeg sam ikad vidio
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice