ChatGPT bez problema klika kućice u bot testu

poruka: 6
|
čitano: 1.430
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ChatGPT bez problema klika kućice u bot testu".
3 godine

Je li umjetna inteligencija običan „bot“?  

Ako pitate ChatGPT "How did the German anti-extremism protests of 2025 conclude? "  kaže da mu je cutoff date in September 2021 (M$ov Copilot nema problema sa pitanjem)  Poanta, ChatGPT polako postaje arhaičan 

Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect - Mark Twain
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2025 15:33 (Svakakav).

1 0 hvala 0
15 godina
Re: ChatGPT bez problema klika kućice u bot testu
Glavno da ih ljudi moraju još klikat
Sve što znam o životu naučio me Đelo Hadžiselimović
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

I sad zamisli da netko ide trenirati dalje? Na cemu? Hrpi ai govana izgeneriranih u zadnjih nekoliko godina RIP.

Linux, Arch Linux.
14 mjeseci

I kako će onda u budućnosti izgledati captcha? Tako da ih ni normalan čovjek neće moći riješiti i odgonetnuti..

127.0.0.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
yoko999 kaže...

I kako će onda u budućnosti izgledati captcha? Tako da ih ni normalan čovjek neće moći riješiti i odgonetnuti..

Možda je u tome ključ, ljudi će kliknuti na odgovor "ne znam, preteško je", dok će AI-evi pokušavati dati odgovor i izmišljavati odgovore, i onda će ih captcha odmah detektirati

Stoja
8 mjeseci
Bijah se pital odavno zar botovi zaista ne umiju da označe slikice na kojoj se vidi bicikl ili semafor i kad će naučiti.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice