Bugovih 300 brojeva u 25 godina

poruka: 46
|
čitano: 10.430
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bugovih 300 brojeva u 25 godina".
14 godina
Re: Bugovih 300 brojeva u 25 godina
chutac kaže...

Jel mi, kao pretplatniku, broj trebao stići do sada?

naravno, meni je stigao u Utorak.. (Otok Rab) 

14 godina
neaktivan

Jedno vrijeme su mi stizali osteceni casopisi, pa je sve bilo u redu dugo vremena, a sada uopce ne stizu. Lijepo

... 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
chutac kaže...

Jedno vrijeme su mi stizali osteceni casopisi, pa je sve bilo u redu dugo vremena, a sada uopce ne stizu. Lijepo

... 

a i meni se zna često dogoditi da bude oštećen....al šta ću.... ehhh

15 godina

I ja pamtim svoj prvi BUG, broj 11. Sramota, ali do tog broja nisam ni znao za njegovo postojanje (Osijek, rat i te stvari). Naravno, sve sam nadoknadio, pa mogu reći da sam u 24 godine zipao njih 25 ( i nije baš neki veliki kompresijski odnos). Dok me zdravlje i zanimanje za ove teme bude služilo kupovati ću ga i dalje. Forum pratim praktički od početka (nisam bio na BBS-u), a forumaš sam zadnjih 7 godina, otkako imam koliko toliko pristojnu brzinu interneta. I što na kraju reći? BUG rula i dalje! Savjeti iz BUGa su mi neizmjerno pomogli u mom informatičkom razvoju, pa sada mnogi moji lege kada slažu novi stroj dođu do mene i sastavljamo zajedno. Nitko se nikada nije požalio na moju konfiguraciju, a sve je to znanje pokupljeno iz BUGa. Znam da na forumu ima i puno većih znalaca od mene, ali ipak mogu prilično dobro i argumentirano ulaziti u rasprave, a, opet, sve zahvaljujući BUGu (i mojem osobnom trudu, džabe te netko uči ako ti ne želiš naučiti, ja to kao profesor jako dobro znam). Bože, koliko pohvala, postaje mi pomalo neugodno....

dolazim odmah - Godo
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.11.2017 15:22 (učo).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
N!NO kaže...

Čestitam vam, ali ujedno sam se i zabrinuo - stvarno sam star kad vas čitam već 25 godina 

Nisi star Nino, i ja ga čitam 25 godina i ne osjećam se star (56 kuka). To nas valjda BUG pomalo i pomlađuje...

dolazim odmah - Godo
17 godina
chutac kaže...

... 

Moguće zbog praznika. I zadnjinput kad mi je dolazio u vrijeme praznika kasnio je koji dan. Iako  ja sam iz BiH pa naša administracija i ažurnost...

8 godina
neaktivan
PzKpfw kaže...

Lijepa obljetnica. 300 izdanja je trebalo preživjeti. Toliko truda, znoja, znanja, zalaganja je utkano u ovu okruglu brojku koju slavimo svi mi koji volio, čitatamo, te živimo BUG, sve ono što je BUG.

BUG Crew & Co., sretan Vam vaša velika okrugla obljetnica i moje iskrene čestitke. Zaslužujete sve lijepo što Vam se dogodilo.

BUG je oduvijek bio za mene pojam nečega posebnog, dok sam još kao manji na drugi način brijao na kompjuter, te kroz odrastanje i sada kada živim od ICT, BUG je moj magazin i BUG je način  životne brije.

BUG - way od life.

WTF, ali zbilja WTF....

Čak je i modovima toliko neugodno da ti se nisu ni zahvalili. ti si zamjenio Bug sa poučnim štivom Larrya Flinta ili Hugha Hefnera or what?

Btw. čestitam Bugu na jubilarki 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.11.2017 17:14 (dustydaman).
15 godina
neaktivan

Nije 300 ali ih ima ..... XD

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.11.2017 10:01 (HELIX.D).
Moj PC  
10 0 hvala 2
17 godina
moderator
chutac kaže...

Slanje pretplatnicima je krenulo 27.10., tako da si doista već trebao dobiti svoj primjerak. Ako nije još stigao, molim te javi se mailom na pretplata@bug.hr

...
15 godina
neaktivan

Od srca ČESTITAM! Ovo je strašan jubilej. BUG-ovci su zaslužili najmanje litar domaće rakije od kruške! Prvi broj sam kupio daleke 2003. ili 2004. godine a nedavno sam svoju (prilično veliku) kolekciju časopisa poklonio klincu iz susjedstva koji se zanima za IT.

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Miro kaže...
chutac kaže...

Slanje pretplatnicima je krenulo 27.10., tako da si doista već trebao dobiti svoj primjerak. Ako nije još stigao, molim te javi se mailom na pretplata@bug.hr

Ako ga nema u ponedjeljak do 16h u sandučiću, budem. Hvala :)

17 godina
moderator
Puls3 kaže...

Čestitke BUG-ovci ! Nema šta, stvarno ste odlični ! Lijep pozdrav vama a ponajviše Denis-u. 

Hvala!

Tek sam sad skužio da si me tagao :D

14 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ako ga nema u ponedjeljak do 16h u sandučiću, budem. Hvala :)

Nije ga bilo, pa sam se javio gospođi Vesni.

Ćemo da vidimo :)

11 godina

@chutac

Ne brini druže chutac

Možeš se potpuno pouzdati u korisničku podršku BUG-a, te gđa. Vesnu.

Ljubaznost, brzina, dostupnost, te agilnost su na najvećoj mogućnoj razini.

Takvu korisničku podršku kakvu sam pronašao sa strane BUG-a, nikada nisam doživio.

Panzerkampfwagen.Dinamo Zagreb.Matija.Leaving or dead, always ahead...
14 godina
neaktivan

Bug se pojavio u sandučiću jučer. Izgleda kao da je armija marširala preko njega, ali se pojavio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PzKpfw kaže...

Možeš se potpuno pouzdati u korisničku podršku BUG-a, te gđa. Vesnu.

Ljubaznost, brzina, dostupnost, te agilnost su na najvećoj mogućnoj razini.

Takvu korisničku podršku kakvu sam pronašao sa strane BUG-a, nikada nisam doživio.

mogu se pridružiti pohvalama. Stvarno je gđa Vesna izuzetno pristupačna... možda bi ovih iz T-Coma i ostalih trebali učiti od nje 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice