Meni izgleda kao fail od cijene za telekom brand ovakvih specifikacija; 2000kn za slabiji i 2400 za Pro model. Za 2000kn se dobije brandirani telefon, a za par sto kuna manje tipa Poco M4 Pro 5G. Što se Pro modela tiče, tu je izbor još veći, OnePlus Nord CE 2 5G je 100kn manje, pa je tu još A52/A52S itd...
Uglavnom za neku prodaju cca 500kn previše, oba.
5G mobiteli Hrvatskog Telekoma, T Phone i T Phone
- poruka: 10
- |
- čitano: 5.662
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
HT prevara
Odakle ti te cijene; slabiji košta u gotovini 690 kn, jači pro model 940 kn.
Jedino mi nije jasno, tarifa; 205 kn mjesečno, ali piše bez ugovora. Što to znači? Mogu li uzeti tu tarifu na jedan mjesec i odjaviti je?
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
-30% na mob (938kn) uz placanje odmah je samo uz uzimanje mobitela na 24mj.
Tojest, popust je dobiven zbog uzimanja pretplate na 2god.
U slucaju da otkazes, ne placas penale za pretplatu jer je bez ugovora, ali tada ces morati platiti razliku izmedu iznosa kojeg si platio odmah za uredaj, i razlike koliki je popust bio (30%) sto ispada ovih 402kn.
Barem tako su meni rekli kad su mi objasnjavali iz sluzbe.
Jel kupio koji forumaš tphone, da čujemo live iskustva....
Rebrandani Alcatel il neko sranje?
Nije rebrand nego originalan dizajn za Tcom iz Kine, neki noname startup.
Novi tvornički zapakiran T Phone pro 6/128 1200 kn https://www.njuskalo.hr/ostali-mobiteli/prodajem-t-phone-pro-5g-oglas-38820100
Inače, smiješni su.
Uzeo sam u 8 mj na pretplatu tarifu M1 i Samsung Galaxy A52s, i sveukupna pretplata s Magenta opcijom i otplata telefona mi je 204 kn.
Ovo Pro govance u istoj tarifi koštalo bi me sad 218,50 kn...
Živjeli !
Evo ako će netko još uzimat T Phone i T Phone Pro seriju u t-comu. Iskoristite dodatnih 20% popusta na T-phone seriju koja je već snižena na 50%. Prilikom kupovine u webshopu upišite kod "ADVENT20".
p.s vrijedi za prvih 100 korisnika.