Pa normalno, onda bih morao biti naručen na 10 streaming sevisa, da bi mogao sve aktualno da vidiš.
12% građana Hrvatske i EU gleda piratske sportske
- poruka: 19
- |
- čitano: 10.541
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Boo freakin hoo, baš su jako oštećeni.
Možda je razlog to što piratski servisi jedini nude sve sportove na jednom mjestu?
Mogli su barem staviti hrvatsku zastavu, a ne slovensku ili što su već stavili.
Blesava je ta interpretacija da se stvara "gubitak". Tko kaže da bi ti potrošači konzumirali originalni proizvod da nema ovih piratskih verzija? Netko kaže "20$ za origigy mjesečno mi je previše, ali 5$ za fake mi je sasvim ok". To više govori o tome da su cijene neprilagođene za sva tržišta i sve potrebe. I da nema takve piratske alternative, neka moja pretpostavka je da većina ljudi ne bi ni uzimala ništa.
Pravi navijači ovo ne rade. Nema vrijedost niti poštovanja za tuđi rad, muku i trud. Svi bi sve džaba. Ne može to tako. Ne znam, čemu tolika želja za gledanjem sporta, a ne radiš to na regularan način?
Kupovati dres koji nije original i nelicenciranu odjeću od voljenoga kluba??
Svetogrđe.
Pa, meni su neki likovi znali prigovarati da nosim obleku sa Dinamovim logom koja nije licencirana. Eh, frednač pogledaj sa strane oznaku. Te smo to vrlo brzo rješili.Nedoumicu. On, će meni...
I ne samo to. Mislim ovo za ilegalne stvari. Neg' i klubovi daju svoj proizvod ispod cijene. Bagatelne cijene za ulaznice na tekme, na nekvalitetnu obleku stvaljaju svoj logo,.....
Poštujete tuđi rad. Plati, pa koristi.
Sogorica je radila za velikog dobavljaca odjece u Njemackoj. Znaci od te firme gdi je radila narucuju svi zivi. Jedan dres kosta u nabavi, iz Bangladesa oko 2 €. Gazda firme je milijarder i ima tvornice u Bangladeshu jer od tam rodom. Kad Nike i Puma nest kupuju odu k njemu i onda se cjenkaju doslovno za cent ili dva.
Sve majice na svijetu su ispod 2 € komad! Cisto da znate koliko se puno zaraduje na odjeci. Kad vidite majicu snizenu sa 50€ na 30€ i mislite da je super snizenje imajte na umu da su tu majicu kupili za 2€ ili manje.
Pa tih par € i je realna cijena proizvodnje jer se takva roba štanca masovno. Nema tu ničega što košta nekoliko desetaka € ili $. Plaća se luksuz, ime tj. prestiž koji kao imaš kada tako nešto kupiš.
Pa, meni su neki likovi znali prigovarati da nosim obleku sa Dinamovim logom koja nije licencirana. Eh, frednač pogledaj sa strane oznaku. Te smo to vrlo brzo rješili.Nedoumicu. On, će meni...
To ti je tako kad se pojaviš u starijem izdanju, gdje je grb s crvenom zvijezdom, još kad bi i prilagodio retoriku i vratio se na pravi put u socioekonomskom smislu gdje bi ti bio kraj...
Sogorica je radila za velikog dobavljaca odjece u Njemackoj. Znaci od te firme gdi je radila narucuju svi zivi. Jedan dres kosta u nabavi, iz Bangladesa oko 2 €. Gazda firme je milijarder i ima tvornice u Bangladeshu jer od tam rodom. Kad Nike i Puma nest kupuju odu k njemu i onda se cjenkaju doslovno za cent ili dva.
Sve majice na svijetu su ispod 2 € komad! Cisto da znate koliko se puno zaraduje na odjeci. Kad vidite majicu snizenu sa 50€ na 30€ i mislite da je super snizenje imajte na umu da su tu majicu kupili za 2€ ili manje.
Najsmiješnije kad se "pohvale" da je dres od 100% recikliranih plastičnih boca, cijena samo 9999, ali - prvih 100 dobije set kuhinjskih noževa gratis !
no bit svega je, Hrvati njeguju tradicije Neretljana i kneza Domagoja!
I kralja Tomislava.
Nabijaju loptu milijuni....kirurg operira 12 sati u komadu za 2000€
..
Glupo mi je kada moram stati u obranu ovih koji nabijaju loptu, ali ono što gledaš na TV-u (ili preko ilegalnog streaminga ) su neki od najboljih igraća na svijetu. S druge strane, imaš puno više niželigaških klubova gdje igraći zarađuju koliko i kirurg koji operira 12 sati u komadu.
U Formuli 1 su zarade od 7 milijuna (Ricciardo) do 55 milijuna (Verstappen). U Formuli 2 i 3 zarade idu (samo) do 200 000 godišnje i to od sponzora.
Što se tiće kirurga, i tu postoje razlike. Plaće najboljih svijetskih kirurga u najbogatijim državama se bliže brojci od milijun dolara godišnje.
Kao što imaš i vrhunske programere koji samostalno naprave neki top softver i prodaju ga za milijunske iznose, a s druge strane imaš mene koji kucam kod za prosjećnu progamersku plaću.
Sve zavisi koliko je tko dobar. Da plaće idu po društvenoj koristi, učitelji, doktori i znanstvenici bi imali milijunske plaće, a političari bi bili na minimalcu. Nažalost, nije tako.
Sve mi suze krenula kad sam čitao njegovu srcedrapajuću molbu.
Očito da su cijene previsoke, pa sukladno željama tržišta mogu korigirati to.
ne znam di ti kupujes dresove
Al uvik se moze naletit na popust, ja sam prije 5 dana uzea dres na popustu za 40eura
Dao sam šansu MaxTV-u nakon što su uveli novu aplikaciju, ali moram reči da ih neki pirati debelo šišaju po kvaliteti slike. Mogli bi se zamisliti zbog toga što prodaju lošiju uslugu od onih koji "kradu" signal od njih.
Pravi navijači ovo ne rade. Nema vrijedost niti poštovanja za tuđi rad, muku i trud. Svi bi sve džaba. Ne može to tako. Ne znam, čemu tolika želja za gledanjem sporta, a ne radiš to na regularan način?
Kupovati dres koji nije original i nelicenciranu odjeću od voljenoga kluba??
Svetogrđe.
I ne samo to. Mislim ovo za ilegalne stvari. Neg' i klubovi daju svoj proizvod ispod cijene. Bagatelne cijene za ulaznice na tekme, na nekvalitetnu obleku stvaljaju svoj logo,.....
Poštujete tuđi rad. Plati, pa koristi.
Ti izgleda imaš fetiš na dislajk.