Evo odlučio sam napraviti jedan zasad mali klan.
moje iskustvo sa wolfom možete vidjete na profilu xfire zombiN.
Nisam neki prof al ide mi dosta dobro.
Tražim igraće sa sljedičim uvjetima:
min. pola mjeseca iskustva
posjedovanje xfire ili skype,ak i nema skinut će
aktivnost kroz radni tjedan koji put da dojdete igrat,a kroz vikend bar da 1h možemo malo zaigrat.
želja za zabavom,druženjem i zezancijom
ne radim nikakav pro clan ili tako nešto,nego samo da igramo za zabavu,ali organizirat ću nam i borbe sa ostalim klanovima.
Bilo bi poželjno da mi se javi neko ko zna i radit server da mi malo pomogne da sve nemoram sam,te ako može da zna radit mape.(ovo nisu obavezni uvjeti za ulazak u clan)
Imam već 2 člana,uskoro i još par dok se sa frendovima čujem,a vi ostali samo se javite.
usput svi zainteresirani napišite i koju bi klasu igrali,tj koja vam klasa najbolje ide.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
poslao sam ti pm.
napokon da neko igra još ovu igru
da baš, heh igra je odlična, mislim da je ove godine prošlo 5 god. od kako je online.
ye da
http://www.xfire.com/
igrica je jedna od najigranijih u svijetu,a još da ne govorim kolko ljudi ju bez xfire igra.slabo je igrana u hr,al recimo poljska,njemačka i estonija tamo se igra puno,u poljskoj nit neznaju kaj je to COD kolko ih igra wolfa.
igra je ista stvar ko CS 1.6 star je jos vise od wolfa pa je jedna od najigranijih igrica
cod 2 je 3. najigranija igra koja je izašla prije cirka 3-4 god
wolfu fali grafika al igrivost mu je odlična i specifičan tip FPS-a je i zato je podosta igrana.