Street Life Samp

poruka: 5
|
čitano: 2.456
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Street Life Samp

Pozdrav,zelio bih vam predstaviti novu samp zajednicu koja je nedavno.

Mod je edit GTA RP moda ali je u njega ulozeno dosta truda pa se i ne prepozna na gta rp.

Na modu smo radili dosta dugo,dodavali nove stvari,da bude zanimljivija igra.

Server ce se otvoriti u petak u 8 sati,kada ce biti veliki partiji,obilazak oko servera i velika zabava.

Pozivamo vas da se registrujete na nas forum,i zapocnete igru na novom serveru Street Life Roleplay.

U toku su prijave za admine/lidere/gamemastere/forum moderatore.

url foruma: www.sl-gaming.info

Nadamo se da cete nas posjetiti u sto vecem broju

SL TEAM.

0 0 hvala 2
14 godina
Re: Street Life Samp
Xync kaže...

Pozdrav,zelio bih vam predstaviti novu samp zajednicu koja je nedavno.

Mod je edit GTA RP moda ali je u njega ulozeno dosta truda pa se i ne prepozna na gta rp.

Na modu smo radili dosta dugo,dodavali nove stvari,da bude zanimljivija igra.

Server ce se otvoriti u petak u 8 sati,kada ce biti veliki partiji,obilazak oko servera i velika zabava.

Pozivamo vas da se registrujete na nas forum,i zapocnete igru na novom serveru Street Life Roleplay.

U toku su prijave za admine/lidere/gamemastere/forum moderatore.

url foruma: www.sl-gaming.info

Nadamo se da cete nas posjetiti u sto vecem broju

SL TEAM.

Dolazim sigurno,nisam SAMP zaigrao brat bratu 2godine pa bih mogao i odmah se priključim kod vas na server.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
13 godina
neaktivan

Server je dosta dobar ali admini malo lose reagiraju kad je u pitanju /pomoc i moze mi se neko od admina javit na fb?? :DD

14 godina
Porobija kaže...

Server je dosta dobar ali admini malo lose reagiraju kad je u pitanju /pomoc i moze mi se neko od admina javit na fb?? :DD

Istina,rečeno je na otvorenju ko dođe dobije lvl1 više znači 2lvl sam bio i neki reset servera je bio i gledam kad ono ja prvi level,admin je bio online poslao mu poruku preko /pomoc on ništa nije odgovorio.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
13 godina
neaktivan

A znam... ternutno je server pa i vise se nece da otvori :SSS...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice