Evo da nas predstavim. Mi smo osnovani 10.8.2010, prvo smo bili cod2 clan pa cod4 a sad igramo sve samo da ne igramo neku od te dvije. Za sad nas ima 13.
Ali još tražimo igraca za razne igre, uvijek se nešto igra, a cilj nam je pronaci ekipu spremnu za igranje raznih igara, i da svi saznaju prvi za neku super ponudu,
što se tice igara (eto baš sad dok pišem post na steamu traje autumn sale, puno igara je na akciji) i ja i još jedan smo uzeli Left 4 Dead 2.
Ovo je ujedno kao neka grupa(na xfire-u) kad uđete u naš team, nema nikakvih obaveza, kad se može igra se kad ne ne..
Tražimo nove igrace, svi su dobrodošli ali trenutno se igra:
Black Ops 2, dvojica iz teama/grupe traže još barem 3 igraca da mogu igrati "ground war".
Isto tako traže se i Left 4 Dead 2 igraci......
Puno ljudi iz teama ce uzeti DayZ kad izađe kao samostalna igra, ima nas cca 6 sigurnih. Pa ako i vi kupujete tu igru, slobodno dođite u naš team.
Uvijek su dobrodošli igraci koji obozavaju co/op igre (tipa dead island smo igrali tako), puno njih se da složiti za free, ne kupujemo svaku igru.
Još jednom ponavljam svi ste dobrodošli, ako imate teamspeak još bolje, možemo razgovarati prilikom igranja da druženje bude još bolje! Inače posjedujemo naš teamspeak server!
Ako nekoga zanima ima nas raznih uzrasta, od 16-25 godina...
Xfire stranica klana--- KLIK -- možete direktno poslati zahtjev za team, ili ako neznate napišite mi svoj xfire username tu na forumu u PM pa vas ja pozovem.
Nadam se da ce odaziv bit dobar!! :)