Nick požuri sa tom prijavom frenda :D Koliko vidim svi timovi su solidni, nijedan ne iskače iz konkurencije, a to ćemo još vidjeti na turniru :) Nadam se dobroj organizaciji i zabavi
Prijavljujem frenda:
xf: glorymanutd
ingame: |BUG| Glory Man Utd
Sad opet ide biranje timova ili?
Valjda ne nego će samo ubacit tog mog frenda.
pa zasto sam dobio takav tim de mi barem fermija :DD
ja bi da se opet bira :D
A jbg 100 ljudi 100 ćudi.. šta ti fali timu :)
never mind
hexx idemo ih ownat.
i ja bi bio s tobom heellozy :D
Ma šta ćete vi
hexx idemo ih ownat.
i ja bi bio s tobom heellozy :D
LoL hahahahaha
Ma šta ćete vi
ownat vas :D
A da se malo skupimo na pub serveru od BUG-a?
fermi i heelozy oce bit zajedno jer su rodaci ali sorry decki..ili ovako ili neigrajte i gotovo
ljudi kaj ste sa mnom u teamu!!?? jel vi znate igrat molim vas pravi skill da mi napisete!! hvala :D
kosor, imprezza, codeenos, fakeee. javite mi se bar na xfire: tonko14 da vidimo na čemu stojimo mogli bi i jednom se nac i odigrat jednu partiju za zagrijavanje :D
ljudi kaj ste sa mnom u teamu!!?? jel vi znate igrat molim vas pravi skill da mi napisete!! hvala :D
opet pocinjes sa tim skillom ja tebe stvarno ne razumijem sta ti je toliko to vazno...zar nije bit da se skupimo i damo sve od sebe i neka bolji pobjedi
opet pocinjes sa tim skillom ja tebe stvarno ne razumijem sta ti je toliko to vazno...zar niije bit da se skupimo i damo sve od sebe i neka bolji pobjedi
i lošiji izgubi
opet pocinjes sa tim skillom ja tebe stvarno ne razumijem sta ti je toliko to vazno...zar nije bit da se skupimo i damo sve od sebe i neka bolji pobjedi
znas kako mi se da igrat s nekim ko nezna pusku drzat normalno vaznio je sudjelovat ali i pobjedit -.-
Mislim da će nam netko trebati mijenjati frkazu zbog suspenzije al vidjet ćemo još..
Mamaza
nick
Zoja
Javite mi se na PM da razmjenimo xf-ove i dogovorimo se za turnir
oni koji su samnom u timu nek me dodaju na x-fire:1frle1
Oni koji su samnom u timu neka me dodaju na xf da se dog sve ;)
xf: dino92dtx
FicOo ja sam ti se vec bio javio prije a i evo sada
xfire: bigspija
ingame: |BUG|GhosT
a ti si taj ghost.sto sam tebe i prleta dobio na s&du :)
ajde daj decki dolazite na server ODMAH!!!
haha..jesam da -.-
mene je net zaj**avao.
ajde daj decki dolazite na server ODMAH!!!
kako se zoveš na xfire-u?
di si se vec bio prije javio?
frkaza je dvaput prijavljen u dva tima i mislim da bi bilo u redu da fermi dodje kod mene u tim a umjesto njega se nadje netko novi to bi bilo posteno
dok smo igrali jednom sam ti rekao da se nisam bio stigao prijaviti za ligu prosli vikend, pa sam ti rekao da se odmah prijavljujem za sljedeće šta god bilo.
Se sječaš? :)