*NOB* MRCINE ArmA 3 KLAN

poruka: 1
|
čitano: 1.390
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
offline
*NOB* MRCINE ArmA 3 KLAN

*NOB* Mrcine, jedan od najstarijih hrvatskih multigaming klanova, neprekidno aktivan od 2004. godine regrutira nove članove za svoju Arma 3 sekciju. Arma igre igramo od 2009. godine i imali smo iznimno uspješnu Arma 2 sekciju, a Armu 3 sa prekidima igramo od prvog dana kad je izašla.

Ukoliko vas zanima igranje Arme kao vojne simulacije u organiziranoj skupini iskusnih igrača fokusiranoj na timsku igru i korištenje vojnih taktika i procedura registrirajte se na www.mrcine.org i nakon toga pročitajte naš vodič za regrute: http://www.mrcine.org/boards/topic/9827-brzi-vodič-za-regrute/

Mi ćemo vam posvetiti posebnu pozornost i omogućiti vam da u brzom roku možete u potpunosti sudjelovati u radu naše sekcije. Ukoliko je moguće često se trudimo organizirati posebne regrutne treninge na kojima vam možemo posvetiti individualnu pozornost te nas možete pitati sve što vas zanima o igri.

Ispod se nalaze slike i video materijali Mrcina u akciji. Imajte na umu da trenutno nosimo uniforme i opremu 1st Cavalry Divisiona US Army-a, koje možete vidjeti na slikama. Video materijal je snimljen prije i na njemu ne nosimo te uniforme.

 

Nadam se da se vidimo na virtualnoj bojišnici!

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice