http://www.imagesforme.com/index.php?showlinks=1&viewmode=2&gallery_id=&upload_session=a585ebe43291
Evo dvije od mene
http://www.imagesforme.com/index.php?showlinks=1&viewmode=2&gallery_id=&upload_session=a585ebe43291
Evo dvije od mene
Evo mog prijedloga!
Kojeg?
Kojeg?
POZOR!
Prijave za logo se zatvaraju 27. kolovoza, znači sutra, u 20,00 sati
Dotad molim sve koji planiraju napraviti svoj logo da to i naprave, jer je to moguće još samo danas i sutra prije zatvaranja, zatim slijedi glasanje.
POZOR!
Prijave za logo se zatvaraju 27. kolovoza, znači sutra.
Dotad molim sve koji planiraju napraviti svoj logo da to i naprave, jer je to moguće još samo danas i sutra prije zatvaranja, zatim slijedi glasanje.
POZOR!
Prijave za logo se zatvaraju 27. kolovoza, znači sutra.
Evo mog prijedloga!
Evo mog prijedloga!
@toxic, razer
Ma ne, još neće glasanje, tek po završetku prijava, znači glasanje počinje u 20,00 sati
Tada ću objaviti pravila glasanja itd.
Pozdrav, evo i od mene jedan, nije nešto jer nisam imao inspiraciju, ali htio sam makar sudjelovati.
Malo kasnim s porukom, no nema veze. Nisam napravio logo, ali imam inspiraciju. Što mislite o nazivu F. E. A. R. ispisanom u ožiljcima prekrivenim hrpom kukaca?
Umjesto hrpe kukaca stavi malo krvi iz tih ožiljaka (ne mora biti iz svih, samo onih većih). Dobra ideja. Samo to napravi pa ćemo vidjeti.
Umjesto hrpe kukaca stavi malo krvi iz tih ožiljaka (ne mora biti iz svih, samo onih većih). Dobra ideja. Samo to napravi pa ćemo vidjeti.
Onda ništa od tog loga, mislio sam da ćeš već napraviti ako imaš inspiraciju, mogao si naznačiti da nemaš planove raditi u izvornom postu, al bar si sad rekao.
Mali update logoa iz prošlog posta. Prvi je originalni, a drugi je malo "nabrijan"
Mali update logoa iz prošlog posta. Prvi je originalni, a drugi je malo "nabrijan"
EDIT: Evo još jedan krvavi za na brzaka...
PRIJAVA RADOVA JE ZAVRŠENA, GLASANJE JE OTVORENO!
Pravila glasanja:
U mom postu su nalijepljeni svi logoi koji su prijavljeni u ovoj temi. Ispod svakog loga piše ime autora te broj autorovog loga (pošto su neki autori stavili više slika), npr.: netko, 2
Glasa se na sljedeći način. U svom postu samo napišite ono što piše ispod loga za kojeg želite glasati. Dozvoljeno je glasanje samo za jedan logo. Ako autor glasa za logo koji je on napravio, glas se poništava.
Glasati mogu svi!
Ispričavam se Chronicu, slika je bila prevelika pa sam ju morao smanjiti, a za to sam koristio IrfanView, no u procesu program je postavio crnu pozadinu tako da je slika ispala loša i zato mogu samo staviti link ovdje.
Ostatak logoa potražite u mom sljedećem postu.
Usput, ispričavam se zbog kasnog pisanja posta (35 minuta sam zakasnio xD), slikama treba vremena da se prebace
Infinite mind 1.
Obavijest!
Zaboravio sam reći, glasanje završava u subotu, 30. kolovoza, u podne.