Bilo je nekog govora, kao i uvijek, potrebno je bar 2-3 igrača i neka aktivnost da bi sekcija opstala, tako da vjerovatno ne bi niti bio problem otvoriti probnu sekciju ako ima zainteresiranih. No da ne idemo OT, možemo na našem forumu (Mrcine) nastaviti diskusiju i staviti prijedloge ako si zainteresiran.

Sta ne bi bilo bolje da napravimo neke kvalifikacije i da odredjen broj clanova moze uci a ne sad sve pustat pa da bude pola noobova ?!
E ovo je jadno. Mene ne računajte samo zbog ovoga, tako dječja spika... Noob ili ne, nikome nije manje zabavno igrati, a ja igram da bih se zabavio, ne da bi bio "pro", smiješno mi to uopće zvuči jer je to samo igra... Te fore treba prerasti jednostavno, a BUG klan bi trebao biti otvoren za sve forumaše, ne za odabrane... Nikada se nisam ložio na te profi fore, čak niti kao klinac. Ne kužim jednostavno tu spiku.
Za gotovo dvije godine aktivnog staža u *NOB* Mrcinama sudjelovao sam u raznim war-ovima, nikada nije bilo isključivanja "lošijih" igrača, pa makar i gubili, a taj klan postoji već preko 5 godina i broji preko 50 aktivnih članova u više sekcja. Ovakvi kvazi klanovi sa profi spikama ne opstanu niti par mjeseci a završe svađama i razilaskom ekipe i osnivača pa opet ispočetka sa drugim klanom. Glupost...
Spustite se na zemlju i odrastite, jer gubite vrijeme i tjerate ekipu kojoj je do zabave. Klan ili ne, ja namjeravam nositi BUG tag.
Zasto raditi klan kad svi mozemo unutra?!
LOL neuzim to odrasti?!Pa igram u slobodno virjeme a ne da su mi igrice zivot xD
Ja cu vjerovatno uci u klan, prvom prilikom cim sakupim pare za igru.. Oprostite sto jos nisam kupio.. :D
A pare za server nisu neki problem.. :D
LOL neuzim to odrasti?!Pa igram u slobodno virjeme a ne da su mi igrice zivot xD
Sta ne bi bilo bolje da napravimo neke kvalifikacije i da odredjen broj clanova moze uci a ne sad sve pustat pa da bude pola noobova ?!
Eto, o tome pričam. Već izraz "noob" kada ga koristiš govori dovoljno. Restrikcija na temelju skilla, to je djetinjasto. Klan bi trebao biti mjesto okupljanja ljudi sa istim interesom, ne istim skillom, a to su malo mlađe generacije izgleda pobrkale.
Nadalje, koristiti tag BUG, a "filtrirati" BUG ekipu prema skillu je krajnje neprimjereno.
Već sad se nemožete dogovorit,jedan bi privatni,jedan public,pa bi zaključavali,pa bi samo za warove....
Najbolje vam je da jedan uzme server i bude "glavni",i da taj izabere 2-3 za admine...
I da mu ostali kroz dobrovoljne donacije pomažu u održavanju servera.
Eto, o tome pričam. Već izraz "noob" kada ga koristiš govori dovoljno. Restrikcija na temelju skilla, to je djetinjasto. Klan bi trebao biti mjesto okupljanja ljudi sa istim interesom, ne istim skillom, a to su malo mlađe generacije izgleda pobrkale.
Nadalje, koristiti tag BUG, a "filtrirati" BUG ekipu prema skillu je krajnje neprimjereno.
Ako ti je zabavno gubit onda igraj s nekim "noobovima"
LOL sta se pravis ko da nikome nisi tako nesto rekao!!!
Ne u tom kontekstu. Zabavno mi je igrati, pa čak i kada gubim i slažem se sa tobom; igrati ću sa svima, bez obzira na skill. Također nemojte si onda uzimati za pravo korištenje BUG taga nego kreirajte neki klan koji nema veze sa forumom. Vodite se BC2 primjerom, na BUG serveru si redovno mogo gadno popušiti ali je bio i dalje otvoren za sve i svima je bilo zabavno.

Ne u tom kontekstu. Zabavno mi je igrati, pa čak i kada gubim i slažem se sa tobom; igrati ću sa svima, bez obzira na skill. Također nemojte si onda uzimati za pravo korištenje BUG taga nego kreirajte neki klan koji nema veze sa forumom. Vodite se BC2 primjerom, na BUG serveru si redovno mogo gadno popušiti ali je bio i dalje otvoren za sve i svima je bilo zabavno.
Samo oni koji gube govore da je vazno sudjelovati xD
Samo oni koji gube govore da je vazno sudjelovati xD
Ne bas, govore i pobjednici gubitnicima vazno je sudjelovati da ih utjese xD
Sretno s klanom! Vidimo se na pubu eventualno. Iskreno se nadam nekom okršaju baš sa tobom Perkane da te razuvjerim u ovoj tvojoj tezi.
Sretno s klanom! Vidimo se na pubu eventualno. Iskreno se nadam nekom okršaju baš sa tobom Perkane da te razuvjerim u ovoj tvojoj tezi.
Haha pogledaj mi scorove na xfire profile page-u (pogledaj pod simse jer sam modificirao .ini fajlu od xfire da mogu uzimati ss-ove)
I ja jedva cekam jedan okrsaj :)
BTW jel imas vec igricu.Ja cekam koja ce prije doci.Ona sa game.co.uk ili sa shopto.net-a xD
Haha pogledaj mi scorove na xfire profile page-u (pogledaj pod simse jer sam modificirao .ini fajlu od xfire da mogu uzimati ss-ove)
Perkane samo se djeca hvale scoreovima na xfireu.
Perkane samo se djeca hvale scoreovima na xfireu.
LOL ne hvalim se nego mi se cini da mimoza misli da ja neznam igrat :)
Ajde da i ja kažem jednu pošto sam ja pokretač ove teme.
Ovu sam temu napravio s namjerom da se ekipa s buga okuplja na jednom serveru jer je meni neizmjerno veći gušt igrati multiplayer sa nekime koga barem virtualno 'poznam'. Prvenstveno to. I vidim da je sve krenulo krivo. Moja je odluka sljedeča:
1.) Ova tema ide pod lock, otvoriti ću novu temu gdje ću potražiti dobrovoljce da mi pomognu u plačanju servera.
2.) Nema klana kao takvog nego ćemo svi nositi [BUG] tag ispred nadimaka.
3.) Odabrati ću par admina pošto se sam ne kužim u to da me nauče i pomognu mi oko administriranja na serveru.
Ako se netko ne slaže sa ovime, otvorite si svoju temu, ova je krenula na krivo. Hvala
Ajde da i ja kažem jednu pošto sam ja pokretač ove teme.
Ovu sam temu napravio s namjerom da se ekipa s buga okuplja na jednom serveru jer je meni neizmjerno veći gušt igrati multiplayer sa nekime koga barem virtualno 'poznam'. Prvenstveno to. I vidim da je sve krenulo krivo. Moja je odluka sljedeča:
1.) Ova tema ide pod lock, otvoriti ću novu temu gdje ću potražiti dobrovoljce da mi pomognu u plačanju servera.
2.) Nema klana kao takvog nego ćemo svi nositi [BUG] tag ispred nadimaka.
3.) Odabrati ću par admina pošto se sam ne kužim u to da me nauče i pomognu mi oko administriranja na serveru.
Ako se netko ne slaže sa ovime, otvorite si svoju temu, ova je krenula na krivo. Hvala
U tom slucaju ne zelim biti unutra ako ce svi biti!
Ja sam rekao treba odabrati npr 10 najboljih ili tako nesto jer ovako je glupo!
Nravno to je samo moje mislijene!

Gle ja ne želim nikoga dikriminirati. Server ću uzeti za svih sa bug foruma. Nadam se da će ekipa biti spremna za donacije jer mi je puno za dati sam. Ti ako želiš slobodno otvori temu i tamo se okupljaj sa profićima.

Gle ja ne želim nikoga dikriminirati. Server ću uzeti za svih sa bug foruma. Nadam se da će ekipa biti spremna za donacije jer mi je puno za dati sam. Ti ako želiš slobodno otvori temu i tamo se okupljaj sa profićima.
Ma kakvi profici.Ne trazim ja takve ngo neke koji barem znaju igrati a ne neke ko sto sam vidio u demou pucaju po svojim jer neznaju ko s kim igra!
Upravo to!

A gle sve što ja želim jest zabaviti se. I neću nikome, ako to želi, uskračivati pristup serveru samo zato što slabije igra ili nezna igrati. Nisam za neki ozbiljni klan bla. bla. Možemo se dogovarat oko war-ova i šta ja znam sve ne, ali pristup serveru će imati svi.
A gle sve što ja želim jest zabaviti se. I neću nikome, ako to želi, uskračivati pristup serveru samo zato što slabije igra ili nezna igrati. Nisam za neki ozbiljni klan bla. bla. Možemo se dogovarat oko war-ova i šta ja znam sve ne, ali pristup serveru će imati svi.
Pa nitko nije rekao da nece moci dolaziti na server.Ja pricam u war-ovima!!!