CoD2 clan?War?

poruka: 7
|
čitano: 2.786
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
CoD2 clan?War?

Tražim CoD2 clan.Imam 550h i low+ skill.Ako nemate nikakvu ponudu nemojte poceti sa haterskim porukama kao: ''Noobe pa tko ce te primit s 500h'.To ne želim čuti.Ako ima kakvi klan koji igra warowe a fokusira se vise na low skill,nek pm-a na xf:nkoreni9.i da,neam org key tak da nemrem cb igrat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: CoD2 clan?War?

ako ti netko kaze ''Noobe pa tko ce te primit s 500h", taj je jos veci noob od tebe (nhf) jer ocjenjuje skill prema jednoj od najvecih obmana ikad u gaming svijetu.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2011 8:04 (Bass).
14 godina
neaktivan
CoD2 clan?War?

ko treba u clan javite se na xfire : neko25 ili dado1335 ., web imamo ... .. regrutamo 400h+ 12 slotni server za cod2 i jedan za warove stize za 2 tjedna tako javite se ako trebate clan..ovaj clan je samo za cod2 i cod4.xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CoD2 clan?War?

ja igram super a imam samo 380 h . uobicajeni skor na search & destroy mi je 14 :1 ili 15 :2 mogu i sliku postaviti da se uvjerite :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kOMP Mi je Pila kaže...

ja igram super a imam samo 380 h . uobicajeni skor na search & destroy mi je 14 :1 ili 15 :2 mogu i sliku postaviti da se uvjerite :)

Nemoj zezati.Pa toliko nemaju ljudi koji igraju cod 4 niz godina i koji odlicno igraju ( lanovi,cb,esl,kupovi ) ,a ti si ocigledno izuzetak.

Ne bih rekao,dodji na server 24+ igraca,neces imati takav skor .

Skinut' ću zvijezde s neba za tebe.... sam' pošalji torrent.
14 godina
neaktivan

igram ja na serverima na kojima zna biti i do 50 igraca pa mi je skor i dalje dobar :D ali sada sam quitao na kratko pa opet pocinjem igrat kad mi novi komp dodje za kojih 2 tj. jel mi je ovaj stari pri kraju

14 godina
neaktivan

doky01akablava ali ja to kazem za cod2 na cod4 mi je skor na search & destroy 13:0 a imam jako malo sati

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice