Otvaram novu temu jer smatram da je bitno da ovo bude što vidljivije kako bi se što više ljudi zaštitilo:
Prilikom kupnje bilo čega u Linksu obvezno u trgovini pred trgovcem otvorite kutiju i pregledajte proizvod jer ako se dogodi da je proizvod tvornički oštećen Links trgovina će optužiti vas kao kupca i odbiti bilo kakvu reklamaciju unatoč jasnim zakonima i pravima koje imate.
Konkretno kupio sam Kindle Paperwhite i kod kuće prvi put otvorio tvornički zapečaćen proizvod (trgovac nije otvorio kutiju i prekontrolirao proizvod prije ovjere jamstva) te ustanovio da je ekran ogreban. Pola sata kasnije u trgovini su odbili zamjenu jer ne vjeruju da to nisam ja napravio, reklamaciju u Links servisu su mi odbili i sad dalje se moram baviti žalbama i ako to odbiju prijavljivati Tržišnoj inspekciji.
Htio sam kupiti Kindle i čitati knjige, a dobio sam ogromno gubljenje živaca i vremena.
U Linksu je kupac po defaultu prevarant, ako se ne dokaže suprotno.
Pozdrav ekipi iz Linksa, ako ovo čitaju! 

Sad cu ti rec da sam kupio u HGSpotu , Maticnu + PROC + Rame + Vodeno + ventilatore , na sve sam dobbio popust na bilo koji nacin placanja od 5 pa do 10 posto , a te komponente su me ispale jeftinije nego da sam uzimao u AMD ili diskont24 . Dapače reklamirao sam vodeno 10 dana od kupnje jer je bilo tvornicki neispravno , uz to sam ih nakon 3 dana javio da neradi ispravno , al sam im rekao da neka pricekaju jos koji dan da vidim dali mi je sa kompom sve uredu i da nije do njega možda . Nakon tih par dana nazvao i ajvio da je ono neispravno a ne moj komp , na telefon mi rekao da je vec narucio novo i da stize prema njima da ce me zvat kad dode . Došlo , otišao po vodeno njima dao staro i sve bez problema i kompliciranja slanja u servis . da nepricam o hg spotu toliko , eto moju graficku sam uzeo u linksu , pri kupnji tj placanju sam zatrazio da otvorim ambalazu i provjerio dali je fizicki sve sa grafickom ok . Nisam imao neugodna iskustva u hgspotu niti u linksu . Zato nemozes rec da netko ko se razumije i tko je pametan nece kupovat u hgspotu ili linksu . BTW . to su jedini ducanu takvom opremom u mom gradu . 
Welcome my son...