IPon.eu - iskustva

poruka: 160
|
čitano: 142.439
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
neaktivan
offline
IPon.eu - iskustva

Kao vjerojatno i ostali ovdje, kupio od njih uređaj jer su bili najjeftiniji.

To iskustvo ne bih ponovio, niti ih ikome mogu preporučiti.

Kupovao preko stotine puta od kineza, engleza, mađara i naravno u HR, bilo je tu i tamo povrata i zamjena, ali prodavači postupili korektno i po zakonu. No ovaj iPon je katastrofa.

Naime, uređaj mi po dolasku (početak 2021.) nije radio, s njima u pismenom dogovoru da će bezuvijetno vratiti novce kad dobiju nazad uređaj, vraćen u Mađarsku - originalna ambalaža i pakiranje kako je primljen.

Kad su dobili, promjena plana, kao krivo smo se razumijeli i sl. to će oni popraviti (uređaj koji je bio DOA, pismeno potvrdili povrat novca, sukladno općim uvjetima).

Kreće natezanje, pozivanje na EU propise, čekanje tjednima da agent odgovori sa lošim prevodom na HR (google translator), engleski ignorira.

Nakon 7 mjeseci, šalju novi uređaj. Nema šanse da više prolazim s njima garancijske katarze zbog par kn uštede, apsolutno najgori web shop, NE PREPORUČAM.

 

 

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2021 11:48 (X-Kappa).
 
2 0 hvala 3
8 godina
offline
IPon.eu - iskustva

Pozz, zelio bih naruciti nesto sa ipona, dali je moguce naruciti sa austrijskog ipon webshopa, posto vidim da oni imaju placanje paypalom a mi nemamo tu opciju. Isao sam na austrijski webshop i kad hocu platiti baca mi greska podataka stalno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: IPon.eu - iskustva
Pitaš pitanje na koje si sam napisao odgovor.
12 godina
offline
IPon.eu - iskustva

Naručio 2 WD RED 8TB diska za NAS, stigli iz Mađarske za 3 dana. Pakiranje je bilo super, diskovi rade odlično.

 
0 0 hvala 1
2 godine
offline
IPon.eu - iskustva

Dostava im je 12 eura. Nisu normalni.

 
0 2 hvala 0
13 godina
online
IPon.eu - iskustva

da javim iskustvo s reklamacijom:

  • u četvrtak popodne naručio povrat za reklamaciju preko njihove stranice
  • u ponedjeljak stigao GLS po paket
  • u utorak je paket bio kod njih

danas javili da mogu naručiti nešto novo uz umanjenje računa ili da pošaljem broj računa na koji da mi vrate novce

 

Edit: jučer zatražio povrat novca, danas su sjeli na račun

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.5.2023 17:32 (ministar).
 
0 0 hvala 1
16 godina
offline
IPon.eu - iskustva

Da updejtam, sada im je dostava 5e za bilo koji iznos, opet su mašili, prvotno je bio prevelik iznos dostave a sada pak nema free kada narućiš za brdo novaca, u svakom slučaju jadno....imao sam par reklamacija, ili su glupi ili se prave glupima, no ne jebu živu silu i stalno temperaju isto po svome, riješio u oba dva puta no nakon natezanja mailom i prijetnju prijavom...garantni kurir im dolazi na vrata po paket te je to free sto je pohvalno, cijene su im također dobre, no ima i naših trgovina koje su gore od tih cigana, naveo bi Instar  i slične....sam riješavaš povrat o svom trošku, ne šalju na adresu nakon reklamacije i sl. bilo je svega

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.10.2023 20:48 (Wiz3m4n).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
offline
IPon.eu - iskustva

Nakon 3 kompletno slozena kompa kod njih, prvi put sam morao nesto slat na reklamaciju, konkretno napajanje zbog zvuka sto se cuje (nije coil whine), model napajanja je MSI 1000G PCIE 5 .Poslao zahtjev za reklamaciju, preko njihove opcije "jamstveni kurir", uredno zaprimili I prihvatili zahtjev, sutra dan je gls vec dosao po paket, e sad objavit cu update kad stigne kod njih i njihov odgovor sto se tice reklamacije napajanja sta ce moze ucinit.

DS
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
offline
Re: IPon.eu - iskustva

Update na gornji komentar,

Trebalo im je 15 ak dana, poslali na servis, i uredno stiglo do mene nazad, za 2 dana nakon obavjesti, da se napajanje vratilo sa servisa, dostava besplatna slanje i povrat.

Pohvale za IPON, definitvno jedan od najboljih shopova, od stranice, dostave i evo povrata. A i definitivno pohvale, za GLS kao dostavnu sluzbu, posto sve se pokupi i dostavi kako kazu. 

DS
10 godina
offline
IPon.eu - iskustva

Kupih ip kameru tp link vigi 220I,

cijena 35eur, na idućem najjeftinijem webshopu 47eur, ide čak do 120EUR u nekom Njemačkom shopu.Definitivno ne vrijedi toliko, al ok.

Stigla za dva dana u vakumu, nije otvarana, sve uredno.

 
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice