Futura it - iskustva

poruka: 1.202
|
čitano: 599.585
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Futura it - iskustva

nema potrebe za thumb down na njegov post, dao si je trud napisati njegova iskustva, tako da mi budući kupci znamo što trebamo naglasiti. Malo ima glasova u glavi ali ajde sve je to za ljude.

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Futura it - iskustva
LordNIbbler kaže...

Da moj kućni odgoj ili neodgoj bi bio da sam ja nazvao i rekao koji *urac se vi *zajebajete ili što! No ukoliko se nevaram ispred fraze stoji IZVINITE!!  Tako da ukoliko ćemo se ravnat po  analogiji moji roditelji nisu obavili svoj posao, a kod vas profesorica iz Hrvatskog jezika. {#} 

barem 50% greski si sam napravio u pocetku, pa prema tome prihvati svoj dio krivice, zar si zaista ocekivao da postoji covijek (prodavac) u hr koji bi znao te sve informacije na pamet i to slozio 100% perfektno...a ocigledno sebe smatras pametnijim, trebao si se ipak malo vise angazirati oko svoje konfiguracije pa nije to 100kn!{#}lp

Intel® Core™ i7-4770S inside
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 21:47 (Stjepanj).
12 godina
Kakve je to greške napravio osim što je imao mrvu povjerenja u faking it shop da će složiti konfu kako spada i kako su dogovorili, pa nije im male novce ostavio, a da je i manje platio kakva je to neprofesionalna usluga s toliko neoprostivih grešaka...pa nije na hrelicu kupovao komp nego u nazovi trgovini čiji djelatnici očito preko k... rade svoj posao
13 godina
LordNIbbler kaže...

Stvar je u tome što sam ja pitao koji Cpu cooler mogu staviti u kućište i dobio preporuku kakvu sam dobio! 

I ja ne vidim u tome problem, preporučili su ti odličan hladnjak koji odgovara tvojem kućištu...još jednom u cemu je problem? što je milimetar od bočne stranice?

ugradio sam ih oko 20 komada u svojem životu koji su dodirivali bočnu stranicu i sve je savršeno i dan danas...još jednom u čemu je tu problem?

nabrojao si gro stvari i pokuda futuri, a samo u jednom su pogriješili a to je što su zaboravili sata kablove...koje su ti expresno poslali  i potrošili još dodatno lovu za slanje tebi hebenih kablova i da malo je takvih trgovina koje bi se tako ponašale prema tebi {#}

Nije mi jasno stvarno kakvih sve ljudi ima...trgovina napravi malu grešku, ti joj sve po spisku za to, pošalju ti nove kablove, ispričaju i onda ih još blatiš na forumu?!

Polagano počinjem shvačati protis, vemil, hgspot.... i sve one trgovine koje su na lošem glasu zbog svakakvih kupaca....

picajzla0707 kaže...
Kakve je to greške napravio osim što je imao mrvu povjerenja u faking it shop da će složiti konfu kako spada i kako su dogovorili, pa nije im male novce ostavio, a da je i manje platio kakva je to neprofesionalna usluga s toliko neoprostivih grešaka...pa nije na hrelicu kupovao komp nego u nazovi trgovini čiji djelatnici očito preko k... rade svoj posao

ajde objasni u cemu su oni pogriješili, što su oni "krivo" spojili? koje su to ne oprostive greške? ajde da te čujem jer očito nisi čitao sa razumijevanjem njegov post...

Plačanje: Keš/Kartica (koja,koliko rata) Namjena? Monitor imaš,koji?
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 21:40 (FakeDeath).
13 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...

nerade oni prek K{#} jer da rade nebi bili na ovakvom dobrom glasu, no ti ocigledno imas nesto i protiv njih a ocigledno me i pratis (drago mi je mozda nesto i naucis{#}iako si u vise navrata pokazao da nezelis) i nastavljas dalje s ruganjem indirektno{#}, nazalost u vecini it shopova rade takvi poput tebe...ali ne u futuri i zato rade suti jer sam tamo od otvorenja kupio hw opreme za 100,000kn zamjenio i isprobao tonu toga...nikad da bi "A" rekao...LP

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 21:57 (Stjepanj).
11 godina

Gle, Ja sam kupio kućište koje  na bočnoj stranici  ima opciju za ugradnju ventilatora, ugradnjom tog odličnog  Cpu collera ja te opcije više nemam! 

A što se tiče sata kablova, nikakvog problema nebi bilo Da za te Hebene kablove nisam naglašavo /provjeravo da dolaze s matičnom.   Točnije Učinio sve što je  u mojoj moći da oni dođu odma!! Što se tiče slanja Sata kablova? Sam ja negdije naveo, da ja  kablove na kraju(cijele priče)  nisam dobio  ili tako nešto, a to što su poslali o svom trošku je sigurno korektno, a po vašem ispada da bi ja trebo pohvalit njih za ispravku onog što su pogriješili. 

Ja ne blatim, ja sam samo napisao svoje iskustvo kakvo je bilo.

I nigdje nisam napisao da ne se ne kupuje kod Future... 

A ako nevjerujete, pročitajte cijeli post, a posebnu pažnju obratite na  prezadnju rečenicu mog posta!!!!!!!!!! 

"Sve ovo gore u jednoj rečenici ili kakvo je moje iskustvo/preporuka: Frustrirajući očaj koji je nakraju ispao uredu, a preporuka je provjerite sve sami prije pa onda naručite. "

No nažalost većina ovdije čita samo ono što im odgovara... a i tema sve vise ide k onoj od uzishopa.

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
11 godina
Stjepanj kaže...
LordNIbbler kaže...

Da moj kućni odgoj ili neodgoj bi bio da sam ja nazvao i rekao koji *urac se vi *zajebajete ili što! No ukoliko se nevaram ispred fraze stoji IZVINITE!!  Tako da ukoliko ćemo se ravnat po  analogiji moji roditelji nisu obavili svoj posao, a kod vas profesorica iz Hrvatskog jezika. {#} 

barem 50% greski si sam napravio u pocetku, pa prema tome prihvati svoj dio krivice, zar si zaista ocekivao da postoji covijek (prodavac) u hr koji bi znao te sve informacije na pamet i to slozio 100% perfektno...a ocigledno sebe smatras pametnijim, trebao si se ipak malo vise angazirati oko svoje konfiguracije pa nije to 100kn!{#}lp

Izvini al ja sam po čitanju ove teme, a i  foruma stekao utisak da Futura It je to 100% perfektno. 

Što se tiče angažmana učinio sam sve što sam mogao. Samo sam nažalost uzeo zdravo za gotovo to da netko ko se time bavi neće pogriješit. 

13 godina
protjeran
Futura it - iskustva

ja si cak i sam s poprilicnim znanjem i iskustvom svako malo napravim gresku{#} a kamoli oni ili netko drugi po tim shopovima...lp sve 5 nije se ipak nis drasticno desilo{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 22:29 (Stjepanj).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
LordNIbbler kaže...

*pa skini onda zalmana dolje, metni box hladnjak i eto možeš ugraditi nepotrebne dodatne ventilatore...

p.s. imaš naprijed mogucnost ugradnje venta, metni jedan 120 i woila savršeni air flow!

*kablovi kablovi...mislim 5kn je u bilo kojoj trgovini...odeš, kupiš...ne psuješ nekome i ne blamaš se na forumu...ok, pogriješili su, poslali su naknadno ispričali se...svi sretni!

*rekao si ti i IZVINITE JE**MA***  i misliš da je to u redu....

p.s. idi se sada igraj sa svojim kompom, dosta si rekao ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 22:35 (FakeDeath).
11 godina

U normalnim okolnostima nije, al u mojim mislim da je više manje bilo ok, a mislim da bi većina isto reagirala ako ne i gore .

I nije stvar usranih kablova već stvar principa i dogovora. Ako je već rečeno da je A  onda bi   to trebalo A, a ne možda B ili C. 

A to sad da skinem zalmana dolje, pa koji K mi je onda dana preporuka za njega i zašto sam ja bacio  +- 300 kn 

To da su svi sretni očito ne stoji, jer kad sam napiso što je i kako je bilo došli smo do ovog tako da...

13 godina
Futura it - iskustva

Pa ja ti samo kažem jedno, dobio si odlučnu preporuku i ne kuzim uopce o čemu ti trabunjaš?!

Uzeo si odličan procesor, odličnu ploču te dobio preporuku za odličan hladnjak tako da tvoj procesor se ne pregrijava i stock hladnjak ne bude bučan...svaki iskusan i pametan čovjek bi ti isto preporučio kao što su i oni...

Zato, kukaš bezveze, blatiš trgovinu bezveze...i ja s razlogom ne razumijem to što ti radiš i to što si ti napisao...niti vidim razloga da imaš loša iskustva, jer po mojem pogledu nemaš "osim tih hebenih kablova što da je njihov nemar i ne pažnja" al helou poslali su ti ih naknadno...a ne te odhjebali....

jasno sada?

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Futura it - iskustva

Je, tako sam i ja na preporuku dobio grafu koja mi radi bottleneck... nažalost, dok sam to skontao već je bilo kasno za reakciju...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Hurki kaže...

Je, tako sam i ja na preporuku dobio grafu koja mi radi bottleneck... nažalost, dok sam to skontao već je bilo kasno za reakciju...

je bf3mp i bf4mp spadaju u posebnu kategoriju{#}trebao si im reci sta igras....{#}

12 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Hurki kaže...

je bf3mp i bf4mp spadaju u posebnu kategoriju{#}trebao si im reci sta igras....{#}

mah, što se dostave tiče stvarno nemogu riječi reći, danas naručim, sutra već stigne... stvarno prva liga, ali ovaj kiks nemogu nikako zaboraviti... 

očito je bio cilj prodati skuplju grafičku, bez obzira što neće raditi kako bi trebala...

13 godina
Futura it - iskustva

Sada bude radila savrseno, i dobro si na kraju i prošao kada dodju novi driveri...

A ja koliko se sjecam mi smo ti na forumu složili taj komp samo sa 7850 i ti si na svoju ruku uzeo 7870...

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FakeDeath kaže...

Sada bude radila savrseno, i dobro si na kraju i prošao kada dodju novi driveri...

A ja koliko se sjecam mi smo ti na forumu složili taj komp samo sa 7850 i ti si na svoju ruku uzeo 7870...

U pravu si, na forumu je složen... ali nisam na svoju ruku uzeo 7870, nego nisu imali 7850, pa je frajer elegantno ponudio ovu drugu, te tvrdio da je to isto...

13 godina
protjeran
Hurki kaže...
FakeDeath kaže...

U pravu si, na forumu je složen... ali nisam na svoju ruku uzeo 7870, nego nisu imali 7850, pa je frajer elegantno ponudio ovu drugu, te tvrdio da je to isto...

Pa ako imas BN s 7870 imao bi i s 7850 koja je HW slabija za samo 14% pa prema tome i s njom bi imao nesto manji BN, tako da i nisu previse pogrijesili!:)
13 godina
Futura it - iskustva

Kada upališ Mantle biti ces i nama i njima zahvalan ;=)

Za taj proc je neki maximum 7770/7790/260x ali sa mantleom se tu stvari mjenjaju

p.s. njima je svejedno jel tebi prodali 7770 ili 7850 ili 7870 jer na svim tim grafama imaju skoro istu zaradu 30-40kn

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 9:29 (FakeDeath).
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Hurki kaže...
FakeDeath kaže...

Pa ako imas BN s 7870 imao bi i s 7850 koja je HW slabija za samo 14% pa prema tome i s njom bi imao nesto manji BN, tako da i nisu previse pogrijesili!:)

Preporučeno mi Athlon x4 740 + 7850, kupljen athlon x4 740 + 7870 ... ekipa na forumu mi preporučila, i ti sad kažeš da bi bilo isto? nećemo više o ovome... godina dana je ionako prošla... te ponavljam, što se future tiče sve 5, samo ako niste upućeni u konfe kao ja, nemojte srljati i pristati na svašta što vam se predloži, radije se prvo posavjetujte sa ekipom s foruma...

11 godina
FakeDeath kaže...

Pa ja ti samo kažem jedno, dobio si odlučnu preporuku i ne kuzim uopce o čemu ti trabunjaš?!

Uzeo si odličan procesor, odličnu ploču te dobio preporuku za odličan hladnjak tako da tvoj procesor se ne pregrijava i stock hladnjak ne bude bučan...svaki iskusan i pametan čovjek bi ti isto preporučio kao što su i oni...

Zato, kukaš bezveze, blatiš trgovinu bezveze...i ja s razlogom ne razumijem to što ti radiš i to što si ti napisao...niti vidim razloga da imaš loša iskustva, jer po mojem pogledu nemaš "osim tih hebenih kablova što da je njihov nemar i ne pažnja" al helou poslali su ti ih naknadno...a ne te odhjebali....

jasno sada?

Ae ovako da probamo.

Kako glasi naslov teme, čemu je njena svrha itd...

Je sam ja imo  posao dogovor narudžbu kako god želite, i time u konačnici doživio dobio ili kako god želite imam neko iskustvo. To sam iskustvo odlučijo podijeliti i opiso ga iskreno i bez rukavica i nekakvih muljaža.

Sam reko ljepo problem je bio u tome:

a) Sam pod svaku cijenu način pokušao da dobijem sata kablove odmah? jesam! Sam ih dobio nisam. Zašto neznam tj. nemogu reć sigurno. Sam na kraju dobio jesam i to je ok problem je riješen. No da se normalno poslovalo slušalo što sam ja govorio do toga nebi ni došlo!

b) Sam ja uzeo zalman kucište koje ima bočne utore za ventilatore. Jesam. Mogu li ja te utore na kraju koristit? Ne, zašto? Zato jer mi je preporučen cpu Cooler koji je visok 152 mm i on zauzima prostor gjde bi ti ventilatori trebali ići. Dali je to problem? Vi za mene odgovarate da nije. Iskreno i nije ttoliki problem al moglo se reć može vam se ugradit veći nego što proizvođač kućišta tvrdi, ali gubite opciju slotova za ventilatore. No meni to nitko nije rekao nego sam morao na ne baš ugodan način ustanovit! Ako i dalje tvrdite da to nije propust/problem, onda ljepo ja vama pošaljem kućište i vi ugradite sve ventilatore, da funkcioniraju kako je to pri dizajnu kućišta zamišljeno i ja i vi sretni. Ili da  se  napravim pametan pa naručim te ventilatore u futuri i ljepo rečem izvolite gospodo ugradite ih u  moje kućište, ono  može to nije moj problem što je neko napravio propust pri preporuci!  

c) Sam zamolio updejt biosa koji nisam dobio. Jeli smak svijeta nije. Al kao što sam rekao moglo se odamh reći ne radimo osim pod tim i tim uvjetima a ne naknadno.

I što je najgore od svega iskreno vi mene kao nekoga tko je koristio usluge Future it na neki način pljujete i govorite kako me nije sramota kao blatit po forumima nakon toga i toga.

Pa kako njih nije po toj logici sramota nakon razgovora telefonom, napomene kod narudžbi zajebat. 

A u krajnjoj liniji kakav je razuman razlog vas, da uopće vrtite ploču ja ne nividim u čemu je problem(bar vas ja tako doživljavam) i bunite se kao da ja blatim s onim što se desilo između mene i future it.

Ukoliko ste vi već povezani s Futurom it(što je jedini razuman razlog bar koji ja mogu donjet) da se tako ponašate/postate ok sve u redu, no onda mi opet nije jasno zašto ste iz konteksta izvukli sve najgore, jel kao što napisah moje je iskustvo bilo frustirajuće i očajno, no na sreću završilo se ok.
I ako već toliko držite do PR-a i imiđa u javnosti mogli ste ljepo poslat PP PM ili kako se tu već zove i zamolit da po vašem mišljenju napišem kulturniji post ili nešto što vam je ugodnije ili što već.  Ili jednostavno kulturno, žao nam je što je došlo do toga, no drago nam je što se sve pozitivno završilo!!!

No ne taj put nije opcija, problema nema!

LP nadam se da je i vama sad jasno u čemu je problem   

13 godina
protjeran
Futura it - iskustva

je svima nam je jasno i sve je vec objasnjeno! molim da se ne spama tema vise ovim slucajem, idemo dalje...{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 11:59 (Stjepanj).
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
Futura it - iskustva

Prvo ja nisam futura, te molim da ne pišeš tako kao da ja govorim u njihovo ime. Ja samo kao i ti imam svoje mišljenje a to je da u mojem pogledu nisu ništa s tim hladnjakom pogriješili. Jer da su ti metnuli i spire kepler ti opet ne bi moga metnuti te bočne ventilatore. A uzeo si K proc koji doslovce zahtjeva hladnjak. Itd itd uglavnom radis od buhe slona. Ok tvoje iskustvo ali iskustvo di si ti pogriješio jer si neiskusan te odabrao takve komponente i uz to očito njima nisi napomenuo da ti hoces ugraditi bočne ventove i poslušao njihov savjet da ugrade bolji ventilator...

Toliko EOD od mene

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
Futura it - iskustva

Još pohvale za Futuru, imao nekakvu reklamaciju, svojom krivnjom nešto zaribao, Futura mi je maksimalno izašla u susret, nemam riječi. Trenutno najbolji shop kod nas.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
LordNIbbler kaže...

Da mi je nabaviti takav trip.
Koji koristiš? 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
protjeran
LordNIbbler kaže...
I što je najgore od svega iskreno vi mene kao nekoga tko je koristio usluge Future it na neki način pljujete i govorite kako me nije sramota kao blatit po forumima nakon toga i toga.

Pa kako njih nije po toj logici sramota nakon razgovora telefonom, napomene kod narudžbi zajebat. 

A u krajnjoj liniji kakav je razuman razlog vas, da uopće vrtite ploču ja ne nividim u čemu je problem(bar vas ja tako doživljavam) i bunite se kao da ja blatim s onim što se desilo između mene i future it.

Ukoliko ste vi već povezani s Futurom it(što je jedini razuman razlog bar koji ja mogu donjet) da se tako ponašate/postate ok sve u redu, no onda mi opet nije jasno zašto ste iz konteksta izvukli sve najgore, jel kao što napisah moje je iskustvo bilo frustirajuće i očajno, no na sreću završilo se ok.
I ako već toliko držite do PR-a i imiđa u javnosti mogli ste ljepo poslat PP PM ili kako se tu već zove i zamolit da po vašem mišljenju napišem kulturniji post ili nešto što vam je ugodnije ili što već.  Ili jednostavno kulturno, žao nam je što je došlo do toga, no drago nam je što se sve pozitivno završilo!!!

No ne taj put nije opcija, problema nema!

LP nadam se da je i vama sad jasno u čemu je problem   

Pogodio si, ovdje sve vrvi od njihovih ljudi i ne smiješ napisat ni svoje iskustvo odma se dižu na zadnje noge i napadaju.

Ali ne zamaraj se, moj savjet je da izbjegavaš tu trgovinu u budućnosti, pogotovo radi cijena koje su osjetno veće nego drugdje, a slaganje konfiguracija im je boljka, već sam čuo dosta primjera da se ljudi žale i da su ovi traljavo obavili posao.

Al eto, ko voli nek izvoli.

14 godina
bill_jobs kaže...

Pogodio si, ovdje sve vrvi od njihovih ljudi i ne smiješ napisat ni svoje iskustvo odma se dižu na zadnje noge i napadaju.

Ali ne zamaraj se, moj savjet je da izbjegavaš tu trgovinu u budućnosti, pogotovo radi cijena koje su osjetno veće nego drugdje, a slaganje konfiguracija im je boljka, već sam čuo dosta primjera da se ljudi žale i da su ovi traljavo obavili posao.

Al eto, ko voli nek izvoli.

Da, stari mi je vlasnik FutureIT.
De pročitaj što pišeš hebote.

Koji bi mi interes bio braniti i zastupati nekoga?
Ako ćemo gledati s tog stajališta, možda ste vi svi s lošim iksustvima HGSpotovi, ups. HG Shopovi zaposlenici.
Pa namjerno pišete loša iskustva. A takvih je bilo na forumu ovdje, koliko se sjećam.{#} 

Mislim, niđe veze!

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
Futura it - iskustva

Nije se rodio onaj čovjek kojemu je sve pravo. I tako će uvijek biti. Ja osobno sam prošao i HG i Vemil i Autronic i Protis i Links i Portio i ADM i MagazinRS i Telebit itd itd, no najbolja i najkvalitetnija usluga uz povoljnu cijenu je definitivno Futura. Kad sam probao Futuru i hendlanje robe/reklamacije/pomoć kupcu, ostao sam tamo jer definitivno jer najbolji shop u HR trenutno. Blizu je Telebit sa svojom uslugom, ovi ostali jednostavno nisu dorasli zadatku. To je moje mišljenje, a i ljudi kojima sam preporučio Futuru.

Jer nije problem nešto negdje kupiti po najjeftinijoj cijeni. Problem nastaje kada to nešto ne radi ili nije došlo u kompletu ili nešto treće. Tu će Futura odmah pomoći, kako god, dok nekakav drugi shop će reći da ga ne interesiraš ili da se obratiš nekom trećem ili da ostvariš jamstvo u roku 45 dana itd.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
11 0 hvala 0
11 godina
FakeDeath kaže...

Prvo ja nisam futura, te molim da ne pišeš tako kao da ja govorim u njihovo ime. Ja samo kao i ti imam svoje mišljenje a to je da u mojem pogledu nisu ništa s tim hladnjakom pogriješili. Jer da su ti metnuli i spire kepler ti opet ne bi moga metnuti te bočne ventilatore. A uzeo si K proc koji doslovce zahtjeva hladnjak. Itd itd uglavnom radis od buhe slona. Ok tvoje iskustvo ali iskustvo di si ti pogriješio jer si neiskusan te odabrao takve komponente i uz to očito njima nisi napomenuo da ti hoces ugraditi bočne ventove i poslušao njihov savjet da ugrade bolji ventilator...

Toliko EOD od mene

Ček Ček sekundu, ako vi niste povezani s futurom onda čemu u  utorak  11.2.2014 22:30  ste napisali post  tj:  "*rekao si ti i IZVINITE JE**MA***  i misliš da je to u redu...." ?

Točnije odakle vi možete  znati što sam ja rekao ukoliko niste povezani s futurom ??!!!

Ja nisam radio od buhe slona nego napisao svoje iskustvo, tako da nekome u budućnosti pomogne, eto mogu reći da sam "umjetnički" tj. uličnim žargonom napiso post koji  možda nije primjeren za forum, al to ne mijenja činjenice/iskustvo...

A i  nisam došao zastupat svoje interese(kao što  se vidi iz nečijih postova) ili pak pričat o nečemu s čime  kao   nemam veze  :) 

LP

13 godina
Futura it - iskustva

Brijem da se tu radi o podvojenoj ličnosti, iako sam rekao da necu više pisati u svezi tog slučaja jer se po svim tvojim postovima vidi koliko si "čudna" osoba

Inače...al očito moj mozak pre brzo funkcionira... :D

LordNIbbler kaže...

Predstavljanje, zovem u vezi pc što sam uzu u vas,  izvinite ak koji *urac se vi *ajebajete ili što sam vas ljepo zvao

LordNIbbler kaže...

Da moj kućni odgoj ili neodgoj bi bio da sam ja nazvao i rekao koji *urac se vi *zajebajete ili što! No ukoliko se nevaram ispred fraze stoji IZVINITE!! 

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Futura it - iskustva

Pozdrav, 

imam jedno pitanje u vezi Future. 

Ja sam iz Splita,  ali planiram naručiti kompjuter iz Future zbog ponude i besplatnog sastavljanja. 

Teoretski da se meni sutra pokvari neki dio,  hoću li ga ja morati slati u Zagreb ili i u Splitu ima neki ovlašteni servis u kojeg ću odonijeti taj dio s granacijom iz Future? 

Kako to inače rade ljudi koji nisu iz Zagreba? 

Hvala {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice